Įkraunama...
Įkraunama...

MRU veiklos audito studentija :)

Tikriausiai mokotės labai ir jokių klausimų nekyla dėl studijų, kad taip ramu.. smile.gif o aš va pasibaigus paskaitoms taip dar ir neprisėdau pasimokyt..
Atsakyti
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 10 09, 23:14)
Tikriausiai mokotės labai ir jokių klausimų nekyla dėl studijų, kad taip ramu..  smile.gif o aš va pasibaigus paskaitoms taip dar ir neprisėdau pasimokyt..

Na, po truputeli skaitinekam...bet labaiusiai tai laukiam pranesimo, kad patvirtinta magistrinio darbo tema ir paskirtas norimas vadovas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 10 10, 08:13)
Na, po truputeli skaitinekam...bet labaiusiai tai laukiam pranesimo, kad patvirtinta magistrinio darbo tema ir paskirtas norimas vadovas  unsure.gif

pas ka ir kokia tema noretum rasyti?
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2008 10 10, 18:01)
pas ka ir kokia tema noretum rasyti?

... g.gif juk as tau rasiau savo tema...O vadove musu ta pati lotuliukas.gif Tikriausiai, pamatei nauja avatara, o vardas, kad tas pats nepastebejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 10 11, 15:58)
... g.gif  juk as tau rasiau savo tema...O vadove musu ta pati  lotuliukas.gif  Tikriausiai, pamatei nauja avatara, o vardas, kad tas pats nepastebejai  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif issiblaskius as kazko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 12 spalio 2008 - 13:28
Sveikos wink.gif nu kaip sekas? smile.gif kiek zn turejo jums jau buti viesojo administravimo pagrindu iskaita ax.gif aisku jei praejot bakalaure tai nebuvo.. smile.gif kaip sekes? mums bus tik lapkricio 20d si iskaita, bet pasimokyt yra nemazai info... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 10 22, 16:05)
Sveikos wink.gif nu kaip sekas? smile.gif kiek zn turejo jums jau buti viesojo administravimo pagrindu iskaita  ax.gif aisku jei praejot bakalaure tai nebuvo.. smile.gif kaip sekes? mums bus tik lapkricio 20d si iskaita, bet pasimokyt yra nemazai info...  unsure.gif

O mes vis dar laukiam atsakymu...Kazkaip prailgo g.gif
Atsakyti
Buvau pas savo magistrinio vadovą (J. Lakį), aptarėm kaip rašysiu darbą ir t.t. Vienas iš jo darbų man buvo paskirta susidaryti darbotvarkę metams (iki magistrinio gynimo), t.y. susirašyti, ką kiekvieną mėnesį turiu padaryti. Remiantis ta darbotvarke, jis kontroliuos, ar viską atlieku laiku. Gal kas esat susidūrę su darbotvarkės kūrimu? Nelabai įsivaizduoju, kaip ją susidaryti. g.gif Darbotvarkės planą turiu nunešti gruodžio pradžioj.. Gal kas turit kokių naudingų patarimų ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prisijungusi_: 17 lapkričio 2008 - 17:48
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 11 17, 18:47)
Buvau pas savo magistrinio vadovą (J. Lakį), aptarėm kaip rašysiu darbą ir t.t. Vienas iš jo darbų man buvo paskirta susidaryti darbotvarkę metams (iki magistrinio gynimo), t.y. susirašyti, ką kiekvieną mėnesį turiu padaryti. Remiantis ta darbotvarke, jis kontroliuos, ar viską atlieku laiku. Gal kas esat susidūrę su darbotvarkės kūrimu? Nelabai įsivaizduoju, kaip ją susidaryti. g.gif Darbotvarkės planą turiu nunešti gruodžio pradžioj.. Gal kas turit kokių naudingų patarimų ? blush2.gif  ax.gif

ogo kaip pas tave viskas rimtai skamba...mano vadove tai sake stipriai serga, tai nzn kada as ja pamatysiu..mru tinklapyje net jos pavardes nera...apie budejimo valandas net nekalbu...Pas Sinkeviciene rasau..
Atsakyti
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 11 17, 18:47)
Buvau pas savo magistrinio vadovą (J. Lakį), aptarėm kaip rašysiu darbą ir t.t. Vienas iš jo darbų man buvo paskirta susidaryti darbotvarkę metams (iki magistrinio gynimo), t.y. susirašyti, ką kiekvieną mėnesį turiu padaryti. Remiantis ta darbotvarke, jis kontroliuos, ar viską atlieku laiku. Gal kas esat susidūrę su darbotvarkės kūrimu? Nelabai įsivaizduoju, kaip ją susidaryti. g.gif Darbotvarkės planą turiu nunešti gruodžio pradžioj.. Gal kas turit kokių naudingų patarimų ? blush2.gif  ax.gif

susidarai plana magistrinio, tada susirasai darbus (surinkti tokia tai medziaga del tos dalies, atlikti toki tai tyrima(jei reikia) ir panasiai.
tada visus tuos darbus priskiri kokiam tai menesiui (isdalini visam laikotarpiui, pabaigoje nepamirsdama derinimu su darbo vadovu laiko nusimatyti ir laiko taisymui bei techniniam redagavimui).
kitaip sakant, pagrindiniai darbai pirmoj laikotarpio pusej turetu buti atlikti, kad butu laiko vadovui viska neskubant perskaityti, isnagrineti ir kad spetum ramiai pataisyti darba, jei reikes ir tvarkingai techniskai suredaguoti.
Atsakyti
Ačiū ooo už patarimus. 4u.gif Bandysiu jais pasinaudoti.

Sviga, taip, su Lakiu ne juokai biggrin.gif Kažkaip kolkas džiaugiuosi, kad jis toks reiklus. Rimtas ir protingas žmogus atrodo, aš patenkinta savo pasirinkimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prisijungusi_: 20 lapkričio 2008 - 11:11
Na, kaip sekas mokytis? smile.gif
Atsakyti