Sveikos ,
as ta pati MRU VA studentija, tik kita nei jusu specializacija. Taip pat magistre, neakiv.
Man dar nebuvo nei pirmos paskaitos.
Tai noriu pasiklausinet kam buvo - cia snekejot apie mokslini tiriamaji darba, cia pas augustinaviciu? Kaip pas ji tas atsiskaitymas vyks? Zoodziu?
Pas mane tai buvo toks dalykas "socialiniu tyrimu metodai", bandyt klaust, ar uzskaitytu?
O del islyginamuju ekonomikos ir vadybos, ar nieks nebande prasytis, kad is bakalauro uzskaitytu?
kam idomu ir nezinot, kurioje esat grupej, pasiskambinkit metodininkei, ji pasako studento identifikacijos nr., tada prisijungiat prie elektronines studiju knygeles ir ten matosi. Taip kad LSP nelabai kam ir reikalingas.
Papildyta:
Tiesa, ka "doro" per pirmaji susirinkima pasakojo? ar reikejo sutartis pasirasyt? ar teisingai suprantu, kad dabar po situ rugsejo paskaitu bus tik sausi - egzaminai, cia neakivaizdininkems?
Dar del mokslinio tiriamojo darbo, tai buvo jau ir seminaras? Ka per ji daret, kuo skyresi nuo paskaitos?
QUOTE(Lina077 @ 2008 09 09, 11:11)
Tai noriu pasiklausinet kam buvo - cia snekejot apie mokslini tiriamaji darba, cia pas augustinaviciu? Kaip pas ji tas atsiskaitymas vyks? Zoodziu?
Ne, mums staigiai paskyre kita destytoja - N.Cerniauskiene, kuri nieko niekam neuzskaito
O del islyginamuju ekonomikos ir vadybos, ar nieks nebande prasytis, kad is bakalauro uzskaitytu?
Mes turim Vadybos ir Viesojo adm-mo islyginamasias, tai uzskaito automatiskai tiems, kas per bakalaura tai turejo
Tiesa, ka "doro" per pirmaji susirinkima pasakojo? ar reikejo sutartis pasirasyt? ar teisingai suprantu, kad dabar po situ rugsejo paskaitu bus tik sausi - egzaminai, cia neakivaizdininkems?
Taip, susitinkam tik sausi dabar, per ta sesija bus seminarai ir egzai, kiek pamenu. Sutartis pasirasem per pirmaji susitikima, paskui pasirasys dekanas, ar kas ten, ir turetu mums grazinti viena kopija
Ar uzskaito islyginamuosius dalykus reikia nueiti pas metodininkes arba seniunai gali pasimti grupes sarasa ka kam iskaito ir ko ne
pas ka rinksites rasyti magistrini, mergaites?
Sveikos,
gal kas zinot api prof Kaziliuno ypatumus?
gal kas zinot api prof Kaziliuno ypatumus?
Nu as dar renkuosi tarp Bukausko, Kaziliuno ir Smalskio... siandien kazka jau uzsirasysiu.. nzn pas kuri cia geriau...
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 09 22, 18:27)
Aš tik dabar susimąsčiau.. O kartais mes neturim prisiregistruot universitete, kad studijuojam? Bent jau bakalaure tai reikėdavo pradžioj semestro eit pas metodininkę ir pasirašyt, kad studijuojam.. O kažin MRU to nereikia?
o tai kam tada pasirasinejom dviem egzemplioriais sutartis?
QUOTE(pitchy @ 2008 09 22, 19:37)
o tai kam tada pasirasinejom dviem egzemplioriais sutartis?
tai ką aš žinau.. Sutartis tai rašėmės pirmą dieną, o paskui kaip kas.. Ai žodžiu, pasimetus ir išsiblaškius aš visai.. Tai pas kokį vadovą tamstele rašysit magistrinį?
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 09 22, 20:34)
tai ką aš žinau.. Sutartis tai rašėmės pirmą dieną, o paskui kaip kas.. Ai žodžiu, pasimetus ir išsiblaškius aš visai.. Tai pas kokį vadovą tamstele rašysit magistrinį?
kai nepasirinkau dar:( tiesiog per budejimo valandas nepagavau destytojos...
DAVĖ DĖSTYTUVĖ UŽDUOTĮ, NERANDU KNYGOS
A.V. Rutkausko.Finansų rinkos ir institucijos. MAČIAU knyga yra internete, VGTU studentams, gal kas prieinat?
http://nstud.vv.vgtu...i/konspektaiII/
LABAI SKUBU
SAKĖ MRU NĖR JOS
A.V. Rutkausko.Finansų rinkos ir institucijos. MAČIAU knyga yra internete, VGTU studentams, gal kas prieinat?
http://nstud.vv.vgtu...i/konspektaiII/
LABAI SKUBU
SAKĖ MRU NĖR JOS