Įkraunama...
Įkraunama...

MRU veiklos audito studentija :)

QUOTE(uk1 @ 2008 09 01, 16:33)
Kaip zadat keliauti i paskaitas: is namu ar gyvensit Vilniuje?

Gyvensiu si karta, pas sese.

Iki siol pusantru metu teko vazineti per 150 km 3 kartus per savaite, tai laaabai atsibodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 01 rugsėjo 2008 - 16:18
QUOTE(uk1 @ 2008 09 01, 16:49)
...va, va. O jo as ir neturiu...

o tu visai ir nesidarysi studento pazymejimo? tokiu atveju savo grupe suzinosi atvykusi i mru.. as tai pasidarysiu del bibliotekos ir nuolaidu ivairiuose renginiuose..
Atsakyti
Be abejo darysiuosi. Juk i bibioteka be jo nepateksi schmoll.gif
Siaip nemanau, kad is jo butu labai daug naudos kitur...
Gal klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uk1 @ 2008 09 02, 13:39)
Be abejo darysiuosi. Juk i bibioteka be jo nepateksi  schmoll.gif
Siaip nemanau, kad is jo butu labai daug naudos kitur...
Gal klystu?  g.gif

as nedarysiu, nes sake kitoj temoj, kad paprasciausiai pasidarai skaitytojo bilieta ir pirmyn...tai jei taip, tai net negaisiu LSP laiko ir pinigu
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2008 09 02, 16:20)
as nedarysiu, nes sake kitoj temoj, kad paprasciausiai pasidarai skaitytojo bilieta ir pirmyn...tai jei taip, tai net negaisiu LSP laiko ir pinigu

as tai darysiuosi tam, kad jausciausi studente:) o pinigai taigi nedideli..dvidesimt lituku...
Atsakyti
Su praėjusia rugsėjo pirmąją! smile.gif Ar jau pasiruošę kibti į mokslus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 09 02, 17:14)
Su praėjusia rugsėjo pirmąją!  smile.gif Ar jau pasiruošę kibti į mokslus? smile.gif

as tai labai nekantrauju susipazinti su savo naujaisiais kursiokais...tikiuosi turesime dailiu vyruku, nes bakalauras mane siuo atzvilgiu labai nuskriaude - vienos paneles kurse..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2008 09 02, 18:55)
as tai labai nekantrauju susipazinti su savo naujaisiais kursiokais...tikiuosi turesime dailiu vyruku, nes bakalauras mane siuo atzvilgiu labai nuskriaude - vienos paneles kurse..smile.gif

o bakalaura tu irgi neakivaizdziai studijavai?
reikia pasidalinti pavardem mums, kad as is karto zinociau, kad cia Supermamos smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 02 rugsėjo 2008 - 17:58
QUOTE(Jelenka @ 2008 09 02, 18:57)
reikia pasidalinti pavardem mums, kad as is karto zinociau, kad cia Supermamos smile.gif))

nea, bakalauras dieninis buvo...idomu ar pavyks man neakivaizdziai studijuot, ar turesiu tam valios...
Atsakyti
Ne tu viena, pitchy, del to jaudinies.. As irgi dieniniam studijavau ir ta tvarka man patiko. O dabar reikes suktis paciai ax.gif zodziu busimos studijos tikras isbandymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prisijungusi_ @ 2008 09 02, 19:20)
Ne tu viena, pitchy, del to jaudinies.. As irgi dieniniam studijavau ir ta tvarka man patiko. O dabar reikes suktis paciai ax.gif zodziu busimos studijos tikras isbandymas  smile.gif

ir man tas pats...be to esu labai tingi ir prie mokslu prisesdavau paskutini vakara...na, baigiamajam tik pries tris dienas smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2008 09 02, 18:57)

...as bakalaura studijavau neakyvaizdziai, tiksliau tai buvo islyginamosios studijos po kolegijos. Siaip, viskas normaliai. Tik reikia padirbeti daugiau savarankiskai.

o del atpazinimo parasysiu i az 4u.gif
Atsakyti