Sveika. Malonu, kad atsirado dar vienas zmogeliukas, kuris prisijunge:)
mano emailas beatajotko@yahoo.com. Siandien jau buvau paskaituose, kazkaip keista po 2 metu pretraukos ir vel mokytis:)
As esu antroje grupeje, gal kazkas irgi i ja papuole?
mano emailas beatajotko@yahoo.com. Siandien jau buvau paskaituose, kazkaip keista po 2 metu pretraukos ir vel mokytis:)
QUOTE(mangarine16 @ 2011 09 05, 19:40)
Sveika. Malonu, kad atsirado dar vienas zmogeliukas, kuris prisijunge:)
As antroje
Sveikos:) kazkaip senokai jau nieko cia neraseme, manu jau reikia atnaujinti sita diskusija:) Tai va, siuo metu riuosiuosi vadybos egzaminui pas VANAGA... baisu, medziagos ziauriai daug, nezinau kaip cia pas i issilaikyti, labai bijau pas ji eiti gal dar kas planuoja pas ji artimiausiu laiku laikyti egzamina? Labai noriu per pavasari issilaikyit, kad nesinesti jo i rudens sesija
Sveikos,
pasidalinkit partitimi kaip sekesi mokslai? Ka darote baigusios mokslus? Nes renkuosi tarp elektronines valdzios administravimo ir veiklos audito magistro... ir vienas, ir kitas patinka
pasidalinkit partitimi kaip sekesi mokslai? Ka darote baigusios mokslus? Nes renkuosi tarp elektronines valdzios administravimo ir veiklos audito magistro... ir vienas, ir kitas patinka