jungiuosi i sita grupuote:)
Be abejo, jungiuosi ir as
Gal visa grupe surinksim
Gal visa grupe surinksim
Jungiuosi ir as mano pora grupiokiu buvusiu neakivaizdziai studijuos dar veiklos audita, tik kad jos sitam forume nesilanko nu o as kaip suprantu viska anksciau mokysiuos, tai informuosiu apie destytojus ir t.t.
Sveikinu visus ir visas su Rusejo 1-aja!
Jau uzteks
Beja, kaip reiketu pasiruosti sesijai? Kaip mokomasi magistraturoje. Turiu omenyje, ar konspektavimas populiarus dalykas, ar galima gauti spausdinta medziga?
Jau uzteks
Beja, kaip reiketu pasiruosti sesijai? Kaip mokomasi magistraturoje. Turiu omenyje, ar konspektavimas populiarus dalykas, ar galima gauti spausdinta medziga?
Ir as prie Jusu, pri neakivaizdininku puses. Jau ketvirtadieni reikes atkeliauti ))
Aš ir prie jūsų.
Jelenka, gal busim grupiokes.
Jelenka, gal busim grupiokes.
QUOTE(Ania @ 2008 09 01, 15:29)
kelinta tavo grupe? mano tai antra...nors db dar jokios reiksmes tai neturi - paskaitos vyks kartu:)
...oi kaip smagu...bet tikrai butu idomu suzinoti kokioje grupeje esu. Deja, man to be identifikacinio nr nepavyksta
Na, bet juk paskaitos visiems kartu. Kaip zadat keliauti i paskaitas: is namu ar gyvensit Vilniuje?
Na, bet juk paskaitos visiems kartu. Kaip zadat keliauti i paskaitas: is namu ar gyvensit Vilniuje?
QUOTE(uk1 @ 2008 09 01, 16:33)
...oi kaip smagu...bet tikrai butu idomu suzinoti kokioje grupeje esu. Deja, man to be identifikacinio nr nepavyksta
na as savo grupe suzinojau, kai prisijungiau prie mru el pasto...o ji susikurti reikia studento pazymejimo nr...
QUOTE(pitchy @ 2008 09 01, 16:36)
na as savo grupe suzinojau, kai prisijungiau prie mru el pasto...o ji susikurti reikia studento pazymejimo nr...
...va, va. O jo as ir neturiu...