Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

ohmy.gif o as namie 4 dienas sedejau lotuliukas.gif nes ant antakiu buvo tokie kaip sasai uzsideje, kur jau ten i vakareli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 02 10, 18:50)
na va, pasidariau konturini antakiu pas valerija kaune. ir visai nieko gero  doh.gif antakiai nevienodi, bet tikiuosi pataisys per korekcija, bet bjauriausia, kad spalva netolygi  bash.gif vietomis sviesiau, vietomis tamsiau, zodziu margi  doh.gif o pati spalva pilka  blink.gif nors sake bus ruda, ir kad ta spalva absoliuciai visom lietuvaitem tinka. na tos pilkos spalvos ir svarbiausia margumo tai absoliuciai nesitikejau. dabar pries iseinant turiu tuos sviesesnius plotelius patamsinti piestuku  doh.gif tai va koks patogumas. na bet ka padarysi, pinigai sumoketi, aisku jokio cekio neturiu, bet vis tiek tikiuosi per korekcija pataisys.

nu bet kaip negali viska tolygiai padaryt, nesuprantu, ar cia tik man taip nesiseka  verysad.gif nes spalva tose sviesesnese antakiu vietose yra, reiskia, oda spalva priima  unsure.gif

Man atrodo kad priklauso nuo odos tipo, jei oda lygi tai ir priima gerai o jei poreta..., mano mama pasidare pas Valerija {jau senokaI} antakius, viskas pas ja chiki ir spalva ir tolygumas.
Atsakyti
QUOTE(ingoska1 @ 2007 02 11, 15:14)
Man atrodo kad priklauso nuo odos tipo, jei oda lygi tai ir priima gerai o jei poreta..., mano mama pasidare pas Valerija {jau senokaI} antakius, viskas pas ja chiki ir spalva ir tolygumas.

Kad zinok mano kaip tik yra labai nelygi, visa gyvenima turiu problemu del spuogu. tai manau gali priklausyti ir nuo meistres. Kiek girdejau Valerija yra Birutes mokine.
Papildyta:
QUOTE(gerdaO @ 2007 02 11, 13:40)
ohmy.gif o as namie 4 dienas sedejau  lotuliukas.gif nes ant antakiu buvo tokie kaip sasai uzsideje, kur jau ten i vakareli  blink.gif

O tu tikra, kad tai konturinis makiazas? jei taip, tai tada manau galejo daryt su labai senu aparatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupuke @ 2007 02 11, 19:54)
Kad zinok mano kaip tik yra labai nelygi, visa gyvenima turiu problemu del spuogu. tai manau gali priklausyti ir nuo meistres. Kiek girdejau Valerija yra Birutes mokine.
Papildyta:
O tu tikra, kad tai konturinis makiazas? jei taip, tai tada manau galejo daryt su labai senu aparatu  doh.gif

hmm.. g.gif nu ka as zinau, sake, kad uzsides sasas, bet atseit ne toks didelis kaip permanentinio, vis tiek juk iki limfos daeina, tai manau sasiukas yra normalu. pagal kaina ir informacija tai konturinis lotuliukas.gif del seno aparato tai ka cia gali zinot, gal kokius padevetus perka, kad pigiau butu, bet va adata tai vienkartine maciau kaip iseme. nu zodziu doh.gif tikiuosi per korekcija visus brokus istaisys ax.gif

o del poru, tai tarp antakiu plaukeliu tikrai jau pas mane nera jokiu dideliu poru blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ingoska1 @ 2007 02 11, 17:14)

na ir kaip tavo mamai, spalva pabluko kiek? ir kiek metu jau kaip pasidarius? 4u.gif
Atsakyti
sakykit kokios kainos tam salone kestucio 16, noriu pasidaryti akis, tik domintu kainyte, kazkuri cia rase kad pigiau, nes kiek ziurejau tai virsutinis vokas virs 500 lt high care centre kainuoja?
laukiu ziniu 4u.gif
Atsakyti

man pati meistre yra sakius, kad kainos tokios pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 02 10, 17:50)
na va, pasidariau konturini antakiu pas valerija kaune. ir visai nieko gero  doh.gif antakiai nevienodi, bet tikiuosi pataisys per korekcija, bet bjauriausia, kad spalva netolygi  bash.gif vietomis sviesiau, vietomis tamsiau, zodziu margi  doh.gif o pati spalva pilka  blink.gif nors sake bus ruda, ir kad ta spalva absoliuciai visom lietuvaitem tinka. na tos pilkos spalvos ir svarbiausia margumo tai absoliuciai nesitikejau. dabar pries iseinant turiu tuos sviesesnius plotelius patamsinti piestuku  doh.gif tai va koks patogumas. na bet ka padarysi, pinigai sumoketi, aisku jokio cekio neturiu, bet vis tiek tikiuosi per korekcija pataisys.

nu bet kaip negali viska tolygiai padaryt, nesuprantu, ar cia tik man taip nesiseka  verysad.gif nes spalva tose sviesesnese antakiu vietose yra, reiskia, oda spalva priima  unsure.gif

Sveiki as dariausi antakius kestucio 16 formyte parinko superine, o kas liecia del demeliu gal kokia viena ir buvo, bet po korekcijos viskas ciki as labai patenkinta. kantrybes po menesio pakalbesim.
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 02 12, 01:49)
hmm..  g.gif nu ka as zinau, sake, kad uzsides sasas, bet atseit ne toks didelis kaip permanentinio, vis tiek juk iki limfos daeina, tai manau sasiukas yra normalu. pagal kaina ir informacija tai konturinis  lotuliukas.gif del seno aparato tai ka cia gali zinot, gal kokius padevetus perka, kad pigiau butu, bet va adata tai vienkartine maciau kaip iseme. nu zodziu  doh.gif  tikiuosi per korekcija visus brokus istaisys  ax.gif

o del poru, tai tarp antakiu plaukeliu tikrai jau pas mane nera jokiu dideliu poru  blink.gif
Papildyta:
na ir kaip tavo mamai, spalva pabluko kiek? ir kiek metu jau kaip pasidarius?  4u.gif

Pasidare pries 1.5metu , gal kiek pabluko,nu spalva pasidare svelnesne, bet iki nublukimo dar toli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2007 02 12, 16:18)
sakykit kokios kainos tam salone kestucio 16, noriu pasidaryti akis, tik domintu kainyte, kazkuri cia rase kad pigiau, nes kiek ziurejau tai virsutinis vokas virs 500 lt high care centre kainuoja?
laukiu ziniu 4u.gif

kai as domejausi, tai visos kainos pas visas lietuvos meistres yra tos pacios. Joms tos kainos nustatytos is vokietijos ir jos negali keisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ditax @ 2007 02 13, 12:27)
kai as domejausi, tai visos kainos pas visas lietuvos meistres yra tos pacios. Joms tos kainos nustatytos is vokietijos ir jos negali keisti smile.gif

Tiesa pigiau tikrai galima surasti, bet tada daro mokine, kuri neturi dar pazymejimo
Atsakyti
o kazin kai daro mokine ar destytoja buna salia ir jei mato kad negerai pataiso? gal zinote kiek tas pigiau?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2007 02 13, 14:24)
o kazin kai daro mokine ar destytoja buna salia ir jei mato kad negerai pataiso? gal zinote kiek tas pigiau?

as dariausi pas mokine tai sumokejau 250, bet as dariausi akiu virsu ir apacia..forum palace, meistre padeda mokiniai ,bet tikrai nesedi salia.. as tai manau ,kad merginos kurios mokosi atlikti ta procedura ,bet kokiu atveju yra susijusios su kosmetikes darbu, nes labai abejociau ,kad bet kuri tik uzsimaniusi galetu sau tai leisti ,beto koks tikslas? tie mokymai kainuoja 5000 litus..labai realu ,kad kokia kosmetologe ar visaziste noredama plesti savo paslaugas, mokosi atlikti konturini makiaza.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2007 02 12, 16:18)
laukiu ziniu 4u.gif

[ o kartais ar ne tapati Valerija ir daro High care centre ir Kestucio g????]
Atsakyti