Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

[quote=gerdaO,2007 01 15, 20:52]as esu pasidarius permanentini virsutiniu voku, jau praejo 2 metai, tai spalva pilka dabar  blink.gif  o turejo but tamsi ruda, ir siaip prastai ir kreivai paradizej padare... tai irgi reiktu paryskint, bet labiau antakiams reiktu  ax.gif viena pazistama antakiu permanentini pasidarius baisiai patenkinta, o is arciau jie melsvoki ir tokie siauruciai  blink.gif is tolo matosi, kad nupiesti.

kad spalva nyksta netolygiai tai sako priklauso nuo to ar vienodu gilumu ivesti dazai, jei giliau, tada matyt ilgiau jie laikosi, jei pavirsiuje, greiciau isblunka.. na cia apie permanentini.. o konturinio technika tai as suprantu yra ta pati, tik dazai yra augaliniai, ne cheminiai, kaip permanentinio... ar as cia klystu?  g.gif

o kada tu dareisi? tas konturinis ne taip seniai pas mus pradetas daryt, kazin ar yra tokiu, kurios bent pries 1 metus pasidare?

tiesa, apie konturini raso, kad gali tokius bruksnelius ispiest, kad atrodytu kaip plaukeliai. bet turbut mazai kam taip daro, nes ko gero tai daugiau laiko uzimtu. o pas tave kaip?  4u.gif
[quote]

na ,konturini kiek zinau jau daro nuo 2005 metu pirmoji meistre atsirado klaipedoj..as pasidariau pries 3 menesius.Principas abieju makiazu panasus ,tiesiog konturinis daromas labai maza adatele ,kuri nepraduria odos (todel ir nekraujuoja ,o poto neuzsideda shashas) adatele dazus paskirsto vienodame gylyje.Beto dazai yra augaliniai todel nera rizikos ,kad pasikeis spalva ,o permanentiniam dazai yra maisomi, beto niekas nezino kaip dazus priims organizmas ,nes kaip jau ir rasiau dazai ivedami i gylesni sluoksni.Todel yra rizika ,kad viena ar kita oda tiesiog pakeis dazu spalva ,ar ju net nepriims..taip, darant antakiu konturini makiaza yra visada piesiami plaukeliai todel jie atrodo ypac naturaliai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ISPANE: 15 sausio 2007 - 20:48
[quote=ISPANE,2007 01 15, 18:42]
..tai atip ir nesupratau koki tu cia makiaza dareisi?
Papildyta:
Aš kol nepasidomėjau anksčiau maniau kad tai tas pats perganentinis ir kontūrinis.
Pasirodo aš dariausi perganentinį. Kosmetologė studijavo Rygoje.
Atsakyti
Šiandien lankiausi Forum Palace pas kosmetologę. Mane vos nužiūrėjusi pasakė - a, tai jūs lūpas ryškinsite?... Hm,hm.. sakau - aš tik dėl antakių ir vokų. Apie mokines net užsiminta nebuvo. Bijausi, kad po procedūros atrodysiu dirbtinai. (Guosti nereikia - prašau padrąsinimo, kad viskas atrodys laaaabai natūraliai lotuliukas.gif ). Tai va, o brangiausiasis- mėgina atkalbėti, kad aš ir be "kontūrinio" jam pati pati.. Norisi kažką keisti - lengviausia - šukuoseną (negaliu - nebent plaukus atauginsiu) arba makiažą.. Šiaip - minčių kratinys, bet norėjau pasidalinti savo dvejonėm
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 01 16, 02:24)
Šiandien lankiausi Forum Palace pas kosmetologę. Mane vos nužiūrėjusi pasakė - a, tai jūs lūpas ryškinsite?... Hm,hm.. sakau - aš tik dėl antakių ir vokų. Apie mokines net užsiminta nebuvo. Bijausi, kad po procedūros atrodysiu dirbtinai. (Guosti nereikia - prašau padrąsinimo, kad viskas atrodys laaaabai natūraliai  lotuliukas.gif ). Tai va, o brangiausiasis- mėgina atkalbėti, kad aš ir be "kontūrinio" jam pati pati.. Norisi kažką keisti - lengviausia - šukuoseną (negaliu - nebent plaukus atauginsiu) arba makiažą.. Šiaip - minčių kratinys, bet norėjau pasidalinti savo dvejonėm

Apsispęsti teks pačiai, man nepatinka tos lūpos apvestos, tikrai nekokybiška simetrija. Pati sau kai apsivesdavau pieštuku, ta buvo thumbup.gif , bet nusivalgo verysad.gif . Dabar net užgijus nesu patenkinta savo lūpomis tikrai. O viena draugė antakiams darė perganentinį. Antakiai visiškai nepatiko. Ji pati šviesiaplaukė, antakiai taip pat šviesoki ir matosi , kad ant odos yra pigmentas lotuliukas.gif o plaukas šviesus. Mano manymu tai labai negražu. doh.gif
Tamsiaplaukėm gal yra gražu, bet neturiu nei vienos pažįstamos , kad pamatyt ir palygint galėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 01 16, 02:24)
Šiandien lankiausi Forum Palace pas kosmetologę. Mane vos nužiūrėjusi pasakė - a, tai jūs lūpas ryškinsite?... Hm,hm.. sakau - aš tik dėl antakių ir vokų. Apie mokines net užsiminta nebuvo. Bijausi, kad po procedūros atrodysiu dirbtinai. (Guosti nereikia - prašau padrąsinimo, kad viskas atrodys laaaabai natūraliai  lotuliukas.gif ). Tai va, o brangiausiasis- mėgina atkalbėti, kad aš ir be "kontūrinio" jam pati pati.. Norisi kažką keisti - lengviausia - šukuoseną (negaliu - nebent plaukus atauginsiu) arba makiažą.. Šiaip - minčių kratinys, bet norėjau pasidalinti savo dvejonėm

jeigu nepasiule darytis pas mokine vadinasi siuo metu neturi nei vienos mokines, pabandyki kitose firmose pasiklausineti..zinok, as tikrai nesigailiu ,nes siaip tai tas makiazas nera kazkoks ryskus ,dirbtinas..mano akims padarytas konturinis, siaip tai tie brukneliai vos iziurimi ,matosi tik tiek ,kad akis siek tiek ryskesnes.Pabandyk pati apsivesti plonu bruksneliu akytes ir pamatysi kaip tai atrodys..pirmas 4 dienas po proceduras akis bus ir patinusios ,o bruksneliai ryskus tarsi akys butu apvestos slapiu pravedimu,poto visa tai praeina..As noreciau ,kad mano tie bruksneliai butu dar ryskesni ,manau, sito pasieksiu po korekcijos. Siaip dar norejau darytis ir antakiu konturini ,bet gerai apgalvojus supratau ,kad mano antakiu forma grazi ,o paryskinti visad spesiu,o vat su akytem tai kitaip,mano blakstienos sviesios ,akiu spalva pilksva tad taip pat sviesi ,o akiu forma grazi ,tiesiog ,kad ishryskinti grozi reikedavo jas paryskinti.NA ,O JEIGU TAU TAS MAKIAZAS BUTINAS ,TAI DARYKIS TIKRAI NEPASIGAILESI ,BET JEIGU TURI RYSKIUS BRUOZUS ,TAI KAM TADA BEREIKALO LEISTI PINIGUS mirksiukas.gif
Atsakyti
Senai gundausi darytis antakių korekciją, tai gerai, kad permanentinio nepasidariau smile.gif , atsirado kontūrinis, šitas būdas man atrodo daug patikimesnis ir žymiai geriau atrodo. Įdomu būtų sužinoti ar Vilniuje tik Forume daro?
Gal ir kitas vietas kas žinote?
Atsakyti
Mano lūpos po perganentinio 11 dienos kontūro padarymo, pamėynavo. Dukra žarsto komplimentus - mama, tu kaip lavonas lotuliukas.gif . Norisi tą kosmetologę užmušt doh.gif
Atsakyti
aisku galima eiti i darba kitadiena, tik neiprastai ryskiai tada atrodai ir tiek smile.gif po kokiu 4-5 dienu viskas pasidaro normaliai.

as tai pirmadieni jau eisiu korekcija pirmaja daryti pas Reda. Man ji patiko, tik spejau pastebeti, kad visas ikalbineja darytis lupas... bet man kazkaip lupos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukotux: 17 sausio 2007 - 10:39
labukas, labai daug skaitinejau internete ir vistiek nesuprantu kodel taip visos taip giria konturinis makiaza? g.gif kokios garantijos, kad jis nepakeis spalvos? blink.gif as skambinau kaunietei Eglei, kiek supratau jokiu.. ax.gif ir jei jis toks geras, kodel reikia net 3 kartus ryskinti, kol gaunasi norimas rezultatas..as uzsirasiau antakius pas Gabija, jina dirba Eslaudoje, gal kas zinot apie jos darba ka nors? gal kas daretes? nedrasu kazkaip.. 4u.gif
Atsakyti
Tai va, merginos ir moterys... Tiesa tokia. Nuėjau, padarė man tą kontūrinį. Gražiai padarė.. Nieko neprikiši. Tik, kad procedūra žiauriai skausminga... Antakiai jau antra diena šviečia tokiais juoduliais.. kad ir už kilometro matyti. Bet blogiausias dalykas - didžiulė alergija. Geriu jau trečius priešalerginius vaistus, o ji tik stiprėja. Visas kūnas išbertas. Nežinau, kaip rytoj darbe pasirodysiu...
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 01 28, 20:00)
Tai va, merginos ir moterys... Tiesa tokia. Nuėjau, padarė man tą kontūrinį. Gražiai padarė.. Nieko neprikiši. Tik, kad procedūra žiauriai skausminga... Antakiai jau antra diena šviečia tokiais juoduliais.. kad ir už kilometro matyti. Bet blogiausias dalykas - didžiulė alergija. Geriu jau trečius priešalerginius vaistus, o ji tik stiprėja. Visas kūnas išbertas. Nežinau, kaip rytoj darbe pasirodysiu...

o raso, kad nealergizuoja ir neskausminga blink.gif
Atsakyti
Piešė man antakius ir blakstienas... Ir svarbiausia - nėra kur pabėgti, kai vienas antakis jau nupieštas.. Mintyse vis kartojau - viskas dėl grožio.. Pakentėsiu ir visus savo grožiu priblokšiu. Dabar bijau, kad rytoj visi iš juoko nenumirtų...
Atsakyti