QUOTE(upe_5 @ 2007 01 15, 01:21)
Pasidariau perganentinį kontūrą lūpoms, reikia kartoti po mėnesio, bet nebeisiu tikrai, taip nerealiai skaudžiai buvo, kad jei būčiau žinojusi kad šitaip skaudės , nebūčiau visai net jei nemokamai būtų darę. Lūpos tris dienas sutinusios kaip balionai,gerai kad nereikia į darbą. Net į parduotuves nevažiavau, gėda buvo žmonėms rodytis. Noriu paklausti tų kur jau darėsi tai , ar nuskausmino kuom nors prieš tą kontūro braižymą? Man tai visiškai ne, kol apsibrėžė, vėliau patepė šaldančiais vaistais , kurie jokio poveikio nuskausnimimui nedavė. Nesu ištežusi bailė, ėjau nusiteikusi, kad tikrai nebus taip skaudu kad neiškentėčiau. Bet
nerealiai buvo skaudžiai. O gal kitur nuskausmina?
http://www.long-time...kropigmentacija
nesuprantu
rašo neskausminga
permanentinis makiazas siaip yra skausmingas nes adatele duriama i gylesni audinio sluoksni (nu kaip gali neskaudeti pabandykit pacios i lupa su adata besti
) o konturinis- yra netoks skausmingas (nes nepraduriama oda),nors man buvo pakankamai nemalonu..tai atip ir nesupratau koki tu cia makiaza dareisi?
Papildyta:
QUOTE(Pieve @ 2007 01 15, 03:51)
Laba visoms
Norėjau paklausti, ar darė jums kontūrinį makiažą Forum Palace? Norėčiau sužinoti jūsų atsiliepimus apie meistres. Iš anksto dėkoju
as dariausi forum palace "grozio namai" konturini akiu.Dariausi pas mokine Gintare.Siaip meistre Reda.Meistre kazkiek padejo mokiniai ,tai skirtumas didziulis ,nes kai meistre dirbo neskaudejo beveik ,na o kai mokine imdavosi darbo su mano akim tai baisoka buvo
,bet as rezultatais patenkinta nemanau ,kad meistre butu padariusi kazka geriau ,o kainavo 3 kartus maziau( virs,vokas 500,apat. 400) as sumokejau uz viska tik 250
..dar ketinu darytis korekcija ,kad ryskiau butu tai kainuos vel tiek pat..
Papildyta:
QUOTE(gerdaO @ 2007 01 11, 23:06)
gal kas patarsit, a?
prisiskaicius cia apie permanentini ir konturini supratau, kad svarbiausia meistres profesionalumas, na kad sugebetu simetriskai padaryt ir spalva tolygiai. man reikia antakiu korekcijos.
tai kuri yra ta pati pati geriausia meistre, nesvarbu kuriam mieste?? kitoj temoj taip isgirta Ela, pasirodo visai ne kas... gi nesinori rizikuot...
siaip skirtumas yra didziulis tarp permanentinio ir konturinio..as bijociau darytis permanentini nes didele rizika ,kad laikui begant pasikeis spalva (is rudu antakiu virs ryzi, o is pilku taps melyni) tokiu pavyzdziu labai daug ,beto spalva nyksta netolygiai ir t.t cia meistro profesionalumas nieko detas. Kai dariausi akiu konturini ,meistre pasakojo ,kad puse klienciu ateina taisyti permanentinio mak, broko. Siulau darytis konturini ,juolab ,kad visiskai papigiai galima pasidaryti pas mokini ,pvz Forum Palace "grozio namai" pas mokini tekainuos 100 litu