Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(šviesuolė @ 2007 01 05, 16:18)
Ačiū ,o kaip dabar po kontūrinio makiažo viskas atrodo? ar užteko vieno karto, ar reikėjo kelis kartus taisyti

As dar nedariau korekcijos,nors ir nera labai didelio reikalo smile.gif virsutiniai vokai dabar tarsi su plunksnele apvesti ,atrodo labai naturaliai ir tiek.Siaip man dare mokine tai zinok, labai dziaugiuosi ,nemanau ,kad meistre butu padariusi kazka geriau (gal tik greiciau ,bet visas malonumas butu 3 kartus daugiau kainaves !) as dariausi ir apatinius vokus ,bet cia linija tokia neryski gavosi,gal ir reiketu paryskinti, Bet siaip esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ISPANE: 05 sausio 2007 - 15:28
vakar pasidariau antakius, tai kol kas truputi jauciasi ir labai nezymiai patine sad.gif bet siaip kol kas gerai atrodo (aisku, kol kas dar labai ryskus)... tik gal reikes per korekcija nezymiai paplatinti, nes bent jau man is pirmo zvilgsnio siauroki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukotux: 09 sausio 2007 - 08:39
Siaip vakar iki pietu ir as bijojau smile.gif kirbejo vis tokia mintis, kad "juk grizes namo nenuplausi, jei nepatiks" smile.gif bet kazkaip nieko, visai kitokie veido bruozai, ryskesni ir siaip daug graziau atrodau (net pati jauciu)
Jei neryskus antakiai ar nesimetriski, tai tikrai patariu pasidaryti, tik gaila, kad pesioti po to juos vis tiek teks hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukotux: 09 sausio 2007 - 11:30
QUOTE(pukotux @ 2007 01 09, 08:35)
vakar pasidariau antakius, tai kol kas truputi jauciasi ir labai nezymiai patine sad.gif bet siaip kol kas gerai atrodo (aisku, kol kas dar labai ryskus)... tik gal reikes per korekcija nezymiai paplatinti, nes bent jau man is pirmo zvilgsnio siauroki

Siulyciau truputi paplatinti, (jei nori platesniu antakiu), nes po kiek laiko antakiu linija siek tiek "susitraukia". As kai dariau antakius, tai is pradziu, kai tik padare man buvo kaip ir platoki, *****, galvojau, per placius nupaise smile.gif , bet po to kazkaip susiaurejo ir norejau jau platesniu smile.gif
As dariausi permanentini, bet cia tas pats, tik technika truputi kitokia.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu paklausti gal kas darėte mikropigmentaciją lūpoms? Vakar dariausi aš lūpoms apvedimą be užpildymo, nebūčiau iškentėjusi jei būtų darę su užpildymu, nors prieš tai buvau nusiteikusi ir nemaniau kad tai taip nerealiai skausminga procedūra. blush2.gif Prašau pasidalinti patirtimi ar jums prieš tai užšaldė lūpas ar ne ? Man užšaldė , jei tai vadinama užšaldymu, kai pasidarė aplink lūpas kontūrą, negi prieš tai nereikia niekaip nuskausminti ? Kol darė tą kontūrą jokio nuskausminimo nebuvo. Blogiausia kad ne viskas dar preity, pakartoti procedūrą reikia po mėnsio, nes kitaip pigmentacija išnyks. Nu bet tikrai neisiu , te išnyksta geriau , nerealiai skaudžiai buvo. O gal kas nurodys kur galima pakartoti neskausmingai ?
Atsakyti
gal kas patarsit, a? 4u.gif

prisiskaicius cia apie permanentini ir konturini supratau, kad svarbiausia meistres profesionalumas, na kad sugebetu simetriskai padaryt ir spalva tolygiai. man reikia antakiu korekcijos.

tai kuri yra ta pati pati geriausia meistre, nesvarbu kuriam mieste?? kitoj temoj taip isgirta Ela, pasirodo visai ne kas... gi nesinori rizikuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdaO: 11 sausio 2007 - 21:08
pasidariau šiandien antakius pas Redos mokinę Gintarę thumbup.gif labiausiai skaudėjo,kai vaistukais tepė blush2.gif (lidokainu g.gif ) o ir kainytė gera cool.gif ji jau egzaminą išsilaikius,tik dar nori pasipraktikuot,tai dirba Redos priežiūroj,o formytę tai pati Reda papiešė ax.gif vienu žodžiu jėėėga. thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima kitą dieną žmonėse pasirodyti... į darbą eiti?

Atsakyti
Pasidariau perganentinį kontūrą lūpoms, reikia kartoti po mėnesio, bet nebeisiu tikrai, taip nerealiai skaudžiai buvo, kad jei būčiau žinojusi kad šitaip skaudės , nebūčiau visai net jei nemokamai būtų darę. Lūpos tris dienas sutinusios kaip balionai,gerai kad nereikia į darbą. Net į parduotuves nevažiavau, gėda buvo žmonėms rodytis. Noriu paklausti tų kur jau darėsi tai , ar nuskausmino kuom nors prieš tą kontūro braižymą? Man tai visiškai ne, kol apsibrėžė, vėliau patepė šaldančiais vaistais , kurie jokio poveikio nuskausnimimui nedavė. Nesu ištežusi bailė, ėjau nusiteikusi, kad tikrai nebus taip skaudu kad neiškentėčiau. Bet doh.gif nerealiai buvo skaudžiai. O gal kitur nuskausmina?
http://www.long-time...kropigmentacija
nesuprantu g.gif rašo neskausminga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upe_5: 14 sausio 2007 - 23:26
Laba visoms

Norėjau paklausti, ar darė jums kontūrinį makiažą Forum Palace? Norėčiau sužinoti jūsų atsiliepimus apie meistres. Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2007 01 15, 01:21)
Pasidariau perganentinį kontūrą lūpoms, reikia kartoti po mėnesio, bet nebeisiu tikrai, taip nerealiai skaudžiai buvo, kad jei būčiau žinojusi kad šitaip skaudės , nebūčiau visai net jei  nemokamai būtų darę. Lūpos tris dienas sutinusios kaip balionai,gerai kad nereikia į darbą. Net į parduotuves nevažiavau, gėda buvo žmonėms rodytis. Noriu paklausti tų kur jau darėsi tai , ar nuskausmino kuom nors prieš tą kontūro braižymą? Man tai visiškai ne,  kol apsibrėžė, vėliau patepė šaldančiais vaistais , kurie jokio poveikio nuskausnimimui nedavė.  Nesu ištežusi bailė, ėjau nusiteikusi, kad tikrai nebus taip skaudu kad neiškentėčiau. Bet  doh.gif nerealiai buvo skaudžiai. O gal kitur nuskausmina?
http://www.long-time...kropigmentacija
nesuprantu g.gif rašo neskausminga doh.gif

permanentinis makiazas siaip yra skausmingas nes adatele duriama i gylesni audinio sluoksni (nu kaip gali neskaudeti pabandykit pacios i lupa su adata besti doh.gif ) o konturinis- yra netoks skausmingas (nes nepraduriama oda),nors man buvo pakankamai nemalonu..tai atip ir nesupratau koki tu cia makiaza dareisi?
Papildyta:
QUOTE(Pieve @ 2007 01 15, 03:51)
Laba visoms

Norėjau paklausti, ar darė jums kontūrinį makiažą Forum Palace? Norėčiau sužinoti jūsų atsiliepimus apie meistres. Iš anksto dėkoju

as dariausi forum palace "grozio namai" konturini akiu.Dariausi pas mokine Gintare.Siaip meistre Reda.Meistre kazkiek padejo mokiniai ,tai skirtumas didziulis ,nes kai meistre dirbo neskaudejo beveik ,na o kai mokine imdavosi darbo su mano akim tai baisoka buvo doh.gif ,bet as rezultatais patenkinta nemanau ,kad meistre butu padariusi kazka geriau ,o kainavo 3 kartus maziau( virs,vokas 500,apat. 400) as sumokejau uz viska tik 250 thumbup.gif ..dar ketinu darytis korekcija ,kad ryskiau butu tai kainuos vel tiek pat..
Papildyta:
QUOTE(gerdaO @ 2007 01 11, 23:06)
gal kas patarsit, a?  4u.gif

prisiskaicius cia apie permanentini ir konturini supratau, kad svarbiausia meistres profesionalumas, na kad sugebetu simetriskai padaryt ir spalva tolygiai. man reikia antakiu korekcijos.

tai kuri yra ta pati pati geriausia meistre, nesvarbu kuriam mieste?? kitoj temoj taip isgirta Ela, pasirodo visai ne kas... gi nesinori rizikuot...

siaip skirtumas yra didziulis tarp permanentinio ir konturinio..as bijociau darytis permanentini nes didele rizika ,kad laikui begant pasikeis spalva (is rudu antakiu virs ryzi, o is pilku taps melyni) tokiu pavyzdziu labai daug ,beto spalva nyksta netolygiai ir t.t cia meistro profesionalumas nieko detas. Kai dariausi akiu konturini ,meistre pasakojo ,kad puse klienciu ateina taisyti permanentinio mak, broko. Siulau darytis konturini ,juolab ,kad visiskai papigiai galima pasidaryti pas mokini ,pvz Forum Palace "grozio namai" pas mokini tekainuos 100 litu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 01 15, 17:42)
siaip skirtumas yra didziulis tarp permanentinio ir konturinio..as bijociau darytis permanentini nes didele rizika ,kad laikui begant pasikeis spalva (is rudu antakiu virs ryzi, o is pilku taps melyni) tokiu pavyzdziu labai daug ,beto spalva nyksta netolygiai ir t.t cia meistro profesionalumas nieko detas. Kai dariausi akiu konturini ,meistre pasakojo ,kad puse klienciu ateina taisyti permanentinio mak, broko. Siulau darytis konturini ,juolab ,kad visiskai papigiai galima pasidaryti pas mokini ,pvz Forum Palace "grozio namai" pas mokini tekainuos 100 litu  thumbup.gif

as esu pasidarius permanentini virsutiniu voku, jau praejo 2 metai, tai spalva pilka dabar blink.gif o turejo but tamsi ruda, ir siaip prastai ir kreivai paradizej padare... tai irgi reiktu paryskint, bet labiau antakiams reiktu ax.gif viena pazistama antakiu permanentini pasidarius baisiai patenkinta, o is arciau jie melsvoki ir tokie siauruciai blink.gif is tolo matosi, kad nupiesti.

kad spalva nyksta netolygiai tai sako priklauso nuo to ar vienodu gilumu ivesti dazai, jei giliau, tada matyt ilgiau jie laikosi, jei pavirsiuje, greiciau isblunka.. na cia apie permanentini.. o konturinio technika tai as suprantu yra ta pati, tik dazai yra augaliniai, ne cheminiai, kaip permanentinio... ar as cia klystu? g.gif

o kada tu dareisi? tas konturinis ne taip seniai pas mus pradetas daryt, kazin ar yra tokiu, kurios bent pries 1 metus pasidare?

tiesa, apie konturini raso, kad gali tokius bruksnelius ispiest, kad atrodytu kaip plaukeliai. bet turbut mazai kam taip daro, nes ko gero tai daugiau laiko uzimtu. o pas tave kaip? 4u.gif
Atsakyti