Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(ingoska1 @ 2007 02 13, 00:13)
Pasidare pries 1.5metu , gal kiek pabluko,nu spalva pasidare svelnesne, bet iki nublukimo dar toli. smile.gif

as jau 2 metus su lupu permanentu ir esu patenikinta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beata75 @ 2008 02 06, 14:59)
Taip brangu ir apmokymas ir aparatas,pigmentai brangus, bet patikek ne tiek ,kiek tu parashei. Klaidinga informacija! Ash domejausi aparatais,  ir zinoma ju kainomis, nes pati mokiaus ir pirkau aparata.

O kur mokeis? Nes man irgi sake kosmetologe pas kuria klausiau, kd su visa yranga ir mokslais (15 dienu) kainuos apie 10 000 eru! doh.gif doh.gif doh.gif Noriu, bt tie mokslai tokie brangus unsure.gif verysad.gif Juk turi but kazkur pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 02 24, 14:08)
Tai tas kitas dvi tris dienas lūpas dar labiau perštėjo ar skaudėjo? Po kiek laiko reikia darytis pirmą korekciją? O po korekcijos vel kaži toks pats jausmas kaip ir patį pirmą sykį?

Kiek paskaičiau tai daug kam atsirado herpesas, jei niekad aš esu jo neturėjus tai turbūt yra ir man tikimybė, kad jis atsiras?

Jau antra savaitė mąstau eiti pasidaryti lūpų kontūrinį makiažą, niekaip negaliu apsispresti, vieną dieną labai noriu, kitą dieną bijau.

Jei turi broblemu su lupytemis-asimetriskos, ar nori putlesnes pasidaryti, ar pacios konturas sugriuves, tada pasidaryk ir dziaukis:) Jausmas nemalonus kokias 4 dienas, dziusta, pastoviai reikia bepantenu tepti, konturas toks suskirdes, nes jis po truputi veliau nusilupa, juk limfa issiskiria kai daro konturini, ima gyti, tai niezti, zodziu, ne itin gera keleta dieneliu:)Buciuotis tikrai nenoresi:D:D:D Del herpio, pasakys nusipirkti tabletes ACIC 400, kokias 4 dienas gerti reikia, geriau jau pries konturini pradeti pries 2 dienas. Man islipo i pavirsiu herpis, nors geriau ir acic, bet prideginau arbatmedzio aliejumu(galima spiritu)ir jau praejo. Jau nuejo mano ryskumas ir kietas pavirsius, tad jau neblogai:)atkentejau ir dziaugiuosi, nes labai naturaliai ir graziai atrodo, tik dukra vis kabinasi, kodel as net issimaudziusi tokiom graziom lupom vaikstau, nes nesakiau jai nieko:) Nezinau pas ka tu darysies, bet pas Reda priklauso nemokamos dvi korekcijos. Lupyciu pirma korekcija ne anksciau kaip po 2 savaiciu. Antakiu tai jau po savaites ejau koreguoti, o lupytes jautresnes juk.
Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2008 02 24, 18:34)
as jau 2 metus su lupu permanentu ir esu patenikinta  bigsmile.gif
Papildyta:
O kur mokeis? Nes man irgi sake kosmetologe pas kuria klausiau, kd su visa yranga ir mokslais (15 dienu) kainuos apie 10 000 eru!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Noriu, bt tie mokslai tokie brangus  unsure.gif  verysad.gif  Juk turi but kazkur pigiau?  g.gif

Bet juk tema ne apie permamenta, o apie konturini makijaza, o jis zymiai brangesnis uz permamentini-aparatas 6000euru, augaliniai pigmentai brangus, maza bonkyte 400lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 vasario 2008 - 20:09
QUOTE(Nidulia @ 2008 02 21, 16:24)
bjaurybe klaviatura:D rasiau, kad idesiu savo lupu foto, kai tik Reda man jas atsius

biggrin.gif
o as muset pasuoju, uzsirasiau, ale noriu atsakyt lupas
net nezinau kodel...ko tai praejo noras doh.gif doh.gif (gal baime ko nors?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2008 02 24, 21:08)
Nezinau pas ka tu darysies, bet pas Reda priklauso nemokamos dvi korekcijos. Lupyciu pirma korekcija ne anksciau kaip po 2 savaiciu. Antakiu tai jau po savaites ejau koreguoti, o lupytes jautresnes juk.

Planuoju darytis LOng-time-liner salone Kaune (o Reda dirba šiam salone Vilniuje). Tikiuosiu, kad nebus prastos meistrės. KIek ieškojau informacijos tai kontūrinį makiažą Kaune tik čia daro ir "Elrojuj".

Gal kas darėtės šiam salone Kaune????
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 02 25, 23:50)
Planuoju darytis LOng-time-liner salone Kaune (o Reda dirba šiam salone Vilniuje). Tikiuosiu, kad nebus prastos meistrės. KIek ieškojau informacijos tai kontūrinį makiažą Kaune tik čia daro ir "Elrojuj".

Tai kad daug kur atlieka Kaune,pvz.Sarma style salone as dariausi,prie ortopedinio dar daro Audrone.
Atsakyti
Ir aš jau pusę metų domiuosi tuo kontūriniu, bet nežinau, gal aš klystu, bet permanentinis ir kontūrinis makiažas, tai 2 skirtingi dalykai. Ar po kontūrinio irgi taip peršti, tinsta? . . . blink.gif
Atsakyti
QUOTE(#Burbule# @ 2008 02 26, 12:54)
Tai kad daug kur atlieka Kaune,pvz.Sarma style salone as dariausi,prie ortopedinio dar daro Audrone.

Žiūrejau Sarma style puslapį, tai ten parašyta, kad permanentinį makiaža jie daro.
Nors kaina kaip permanentiniam makiažui tai labai didelė, lupų kontūravimas + tušavimas 720-820 Lt, ir kiekvienos korekcijos kaina 200 Lt.
Burbule o kiek tu mokėjai?
O Long-tme-liner salone kaina 860,-Lt su korekcijomis.
Atsakyti
Dabar pagalvojau kuo skiriasi procedūros: lūpos su užpildymu ir lūpų kontūras su nutušavimu? Kaip suprantu padaro kontūrą ir visoms lūpoms suteikia spalvą, o kas tada lūpų užpildymas?
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2008 02 25, 22:50)

As dariausi antakius siame salone pas Erika, kiek zinau ji ir Vilniui dirba kazkokiam salone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 02 26, 17:27)
As dariausi antakius siame salone pas Erika, kiek zinau ji ir Vilniui dirba kazkokiam salone rolleyes.gif

Ir as dariausi pas ja,rasiau jau kad Vilniuje,Sothys centre priima smile.gif
O idomu Vilniuje ,Sarma style irgi atlieka konturini?gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 02 26, 20:58)
Ir as dariausi pas ja,rasiau jau kad Vilniuje,Sothys centre priima smile.gif
O idomu Vilniuje ,Sarma style irgi atlieka konturini?gal kas zino?

pasižiūrėk www.sarmastyle.lt
Atsakyti
Sarma style teiravausi del konturinio jei neklystu pries 3-4 menesius, bet man dave suprasti, kad ten dirbs pradedancios - naujai apmokytos kosmetologes ir jei zinau kur seniau dirbancia meistre - geriau kad eiciau pas ja.
Atsakyti