QUOTE(sssaule @ 2008 02 24, 14:08)
Tai tas kitas dvi tris dienas lūpas dar labiau perštėjo ar skaudėjo? Po kiek laiko reikia darytis pirmą korekciją? O po korekcijos vel kaži toks pats jausmas kaip ir patį pirmą sykį?
Kiek paskaičiau tai daug kam atsirado herpesas, jei niekad aš esu jo neturėjus tai turbūt yra ir man tikimybė, kad jis atsiras?
Jau antra savaitė mąstau eiti pasidaryti lūpų kontūrinį makiažą, niekaip negaliu apsispresti, vieną dieną labai noriu, kitą dieną bijau.
Jei turi broblemu su lupytemis-asimetriskos, ar nori putlesnes pasidaryti, ar pacios konturas sugriuves, tada pasidaryk ir dziaukis:) Jausmas nemalonus kokias 4 dienas, dziusta, pastoviai reikia bepantenu tepti, konturas toks suskirdes, nes jis po truputi veliau nusilupa, juk limfa issiskiria kai daro konturini, ima gyti, tai niezti, zodziu, ne itin gera keleta dieneliu:)Buciuotis tikrai nenoresi:D:D:D Del herpio, pasakys nusipirkti tabletes ACIC 400, kokias 4 dienas gerti reikia, geriau jau pries konturini pradeti pries 2 dienas. Man islipo i pavirsiu herpis, nors geriau ir acic, bet prideginau arbatmedzio aliejumu(galima spiritu)ir jau praejo. Jau nuejo mano ryskumas ir kietas pavirsius, tad jau neblogai:)atkentejau ir dziaugiuosi, nes labai naturaliai ir graziai atrodo, tik dukra vis kabinasi, kodel as net issimaudziusi tokiom graziom lupom vaikstau, nes nesakiau jai nieko:) Nezinau pas ka tu darysies, bet pas Reda priklauso nemokamos dvi korekcijos. Lupyciu pirma korekcija ne anksciau kaip po 2 savaiciu. Antakiu tai jau po savaites ejau koreguoti, o lupytes jautresnes juk.
Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2008 02 24, 18:34)
Bet juk tema ne apie permamenta, o apie konturini makijaza, o jis zymiai brangesnis uz permamentini-aparatas 6000euru, augaliniai pigmentai brangus, maza bonkyte 400lt