Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

kiek pamenu tai nuotrauka is arti buvo daryta iskart po proceduros, gal kelios dienos praejo. todel nenuostabu, kad ryskiai matosi
Atsakyti
Besirenkančiom antakių formą bigsmile.gif
user posted image
1. Lenkti, "žuvėdros sparnas"
2. Lenkti ratu
3. Tiesūs
4. Kampuoti, iškelti
5. Minkštai išlenkti

Koreguojant antakius, būtina atsižvelgti į veido formą. Beje, ne visada įgimta antakių forma yra tinkamiausia.
Ovaliam veidui netinka ratu išlenkti antakiai, kurie dar labiau paryškina veido apvalumus. Šio veido tipo moterims rekomenduojami kampuoti, iškelti antakiai, kurie vizualiai prailgina veidą, jis nebeatrodo apvalus. Taip pat galima rinktis "žuvėdros sparną".
Pailgo veido merginos gali rinktis tiesius antakius. Horizontalios linijos veidą sutrumpina, daro vizualiai ovalesnį. O, tarkim, "žuvėdros sparnai" jų veidą dar labiau ištampo.
Stačiakampiam veidui ypač tinka tarsi žuvėdros sparnas išlenkti antakiai, kurie padidina, pakelia voką, jaunina. Ši forma suteikia veidui paslaptingumo.
Kvadratiniam veidui ypač tiks minkštai išlenkti antakiai. Jie atitrauks dėmesį nuo kampuotų skruostikaulių. O pavyzdžiui, apvalūs antakiai tik pabrėš veido kampuotumą.
Rombo formos veidui reikėtų suformuoti antakius su užkirtimu, kurie susiaurina plačiąją veido dalį, perkelia veido centrą ir tuo pačiu atitraukia dėmesį nuo smilkinių. Tiesūs antakiai šiuo atveju padarytų veidą labai nepatrauklų.

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 02 15, 19:18)
Peržiūrėjau  4u.gif 

Toje foto iš arti man nelabai natūraliai atrodo    verysad.gif  ,kitose su lelium  gražiai  smile.gif

O čia skaitosi plaukelių imitacija dareisi ar kaip?  4u.gif

Taip,taip tai nuotr.is arti iskart po proceduros,bet po to tie sasiukai nuejo ir dabar naturaliai atrodo smile.gif
Jau spejau nueiti i korekcija,uztvirtino dazus.
Taip,pas mane plaukeliu imitacija,ir padare man "zuvedros sparna" smile.gif
Atsakyti
natylli- Labai gražu thumbup.gif

Aš pasidariusi lūpas ir akis, nežinau ,norėčiau ir antakius gal.. ax.gif

Kiek mokėjai ? Pas ką dariai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2008 02 18, 12:51)

o lupas kai jums dare tai spalva kokia dare, tokia pat kaip lupu ar ryshkesne? nes noreciau, kad man padarytu toki pat kontura kaip lupu spalva blush2.gif

Ir jusu paklausiu to paties, pas ka daret? kiek mokejot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2008 02 18, 08:51)

Aciu mirksiukas.gif
As pas Erika dariausi www.erika.lt
860LT mokejau
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2008 02 14, 13:55)
dazas, konturinio makijazo metu ,ivedamas labai negiliai, jis toli grazu nepasiekia plaukeliosvogunelio, jis net kraujokapiliaru nepasiekia, kitaip nei permamentas-jometu pakankamai giliai ileidziama adata. Darvienas konturinio pliusas, kad dazus galima "isimti" jei kas nepatiko, atsibodo ar nori kitos formos:)

Nesupratau. Kaip galima ''isimti'' dazus is odos? Lazeriu??
Atsakyti
ne lazeriu isima konturini, o pigmentu, kuris anuliuoja pries tai ivesta augalini daza konturinio makijazo metu. Lazeriu isimineti reikia tatoo ar permamentinio makijazo cheminius dazus:) O as ka tik lupytes issigrazinusi:) Paprasiau Redos, kad atsiustu man ir antakiuku mano foto ir lupyciu. Kai jau tyresiu, butinai ikelsiu cia:)Pagaliau nebereikia piestuku ir baimintis, kad netycia nutrinsiu puse antakiu ar issiterliosiu lupas:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 vasario 2008 - 18:03
QUOTE(Nidulia @ 2008 02 14, 13:55)
dazas, konturinio makijazo metu ,ivedamas labai negiliai, jis toli grazu nepasiekia plaukeliosvogunelio, jis net kraujokapiliaru nepasiekia, kitaip nei permamentas-jometu pakankamai giliai ileidziama adata. Darvienas konturinio pliusas, kad dazus galima "isimti" jei kas nepatiko, atsibodo ar nori kitos formos:)

konturinis makiažas ir ilgalaikis makiažas tai tas pats ar ne?

Atsakyti
Kur Kaune galima pasidaryti kontūrinį makiažą? Perskaičiau beveik visą temą, bet radau tik Eriką, ir LONG-TIME-LINER saloną, negi tik toks pasirinkimas?

Ištikrųjų tai jau apsisprendžiau pasidaryti lūpų kontūrinį makiažą, tik vis galvoju ar man jis laikysis, nes mano veidas labai "sugeria" dažus, visi lūpdažiai laikosi tik iki pirmo maisto kasnio, vandeniui atsparaus tušo vakare jau beveik nesimato (nors kosmetiką tikrai naudoju ne pačią pigiausią). Ir dar girdėjau, kad reikia vasarą vengti saulės, nes tada greičiau išnyksta makiažas?
Atsakyti
sssaule, konturinis ir ilgalaikis tai tas pats,nes jis ilgai laikosi:) 3-5 metus:) Del Kauno nezinau, bet girdejau Reda sakant, kadpas ja i Vilniu Kaunietes atvaziuoja daryis. Nemanau, kad tavo lupytes "sugers" dazaivesta po odyte:)
Atsakyti
Angele, as idesikai tik man jasatsius. Bet tu matysi mano lupas, o ne savo, tad ka tau ta foto duos?smile.gif juk tu rinktumeisi pagal save spalvas, atspalvius,lupyciu forma. Gal turi kazkokiu trukumu ir noresi juos koreguoti. Pas mane asimetriskas lupu bantelis buvo, dabar idealus:) Niekas tau is karto nedaryslupyciu, pirmiausia su piestuku pies, tu sakysi ka pakeisti, kas nepatinka. Pies tol, kol tau viskas patiks. Be to priklauso dar dvi korekcijos, tad viska koreguoja:) As pries kelias dienas lupas pasidariau,kol kas dar vaizdas nenusistovejes:)
Atsakyti