Ne, man antakius piešė ne Reda. Antakiai gavosi labai "dirbtiniai" ir tokie lieka toliau - nors praėjo jau visi metai. Gailiuosi. Tikiuosi, kad liks ir galimybių, ir noro pakartoti procedūrą po kokių metų. Rinkčiausi Eriką. Gal patartumėte kažką kitą?
Darbas prestižiniame salone, pasirodo, reiškia labai mažai. Svarbiausia.. kad rankos augtų ne iš tam tikros vietos
O ar kas nors darėsi kontūrinį Forum palace pas Redą ? Įdomu būtų išgirsti apie jos darbą atsiliepimų .
QUOTE(natylli @ 2008 02 02, 17:35)
Na man apie savaite kazkur nueidavo,bet netaip jau ir baisiai buvo,Svarbiausia su kremu reikejo tepti juos,kad padrekintu oda,tada netaip matosi sasiukai
O pries konturini plaukeliai buvo sviesus,pastoviai su dazais dazydavau
As dabar laukiu kai mano drauge eis mokytis konturini,bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
Dabar suprantu kodel toks brangus konturinis
Nesigauna man istrinti nuotraukas ,gal kas pades man
O pries konturini plaukeliai buvo sviesus,pastoviai su dazais dazydavau
As dabar laukiu kai mano drauge eis mokytis konturini,bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
Dabar suprantu kodel toks brangus konturinis
Nesigauna man istrinti nuotraukas ,gal kas pades man
bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
kainos padvigubintos!
QUOTE(Beata75 @ 2008 02 05, 17:26)
bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
kainos padvigubintos!
kainos padvigubintos!
Na man ir kosmetologe sake kad brangiai taip.
QUOTE(natylli @ 2008 02 06, 00:14)
Na man ir kosmetologe sake kad brangiai taip.
Taip brangu ir apmokymas ir aparatas,pigmentai brangus, bet patikek ne tiek ,kiek tu parashei. Klaidinga informacija! Ash domejausi aparatais, ir zinoma ju kainomis, nes pati mokiaus ir pirkau aparata.
QUOTE(Beata75 @ 2008 02 06, 10:59)
Taip brangu ir apmokymas ir aparatas,pigmentai brangus, bet patikek ne tiek ,kiek tu parashei. Klaidinga informacija! Ash domejausi aparatais, ir zinoma ju kainomis, nes pati mokiaus ir pirkau aparata.
As parasiau tiek kiek man pasake,pati nesimokau.Bet tikiu kad taip brangiai gali buti
QUOTE(Mint @ 2008 02 07, 16:17)
Yra tokia meistre Eleonora Melničenka, gal girdeta kam nors?
Taip girdėta , aš pas ją dariausi antakius. o ką? Gal teko susidurti?
QUOTE(Pūkelis @ 2008 02 08, 09:42)
Taip girdėta , aš pas ją dariausi antakius. o ką? Gal teko susidurti?
As pas ja uzsirasiau antakiams, todel butu idomus atsiliepimai Kai prisiskaiciau cia forume, kad padaro kaip zebra, spalva nelygi, dar kazkas blogai tai issigandau, kad as taip be jokiu rekomendaciju
Sveikutes!
As taip pat planuoju darytis antakius... vasara. Gal zinote, ar yra spalvu pasirinkimas. Bandziau pasipiesti piestuku, tai rudas daug geriau atrode nei juodas.
Natylli, kokia spalva pas tave? Siaip, labai labai graziai atrodo.
O kuriame mieste Eleonora Melničenka dirba? Ir kokia kaina pas ja?
Aciu
As taip pat planuoju darytis antakius... vasara. Gal zinote, ar yra spalvu pasirinkimas. Bandziau pasipiesti piestuku, tai rudas daug geriau atrode nei juodas.
Natylli, kokia spalva pas tave? Siaip, labai labai graziai atrodo.
Aciu
QUOTE(panteriux no1 @ 2008 02 12, 19:00)
Sveikutes!
Aciu
Aciu
Eleonora dirba Vilniuje , antakiai 860 lt. pas ją kainuoja, korekcijos nemokamai.
QUOTE(Mona @ 2008 02 03, 23:19)
O ar kas nors darėsi kontūrinį Forum palace pas Redą ? Įdomu būtų išgirsti apie jos darbą atsiliepimų .
Sveikos merginos, as katik pas Reda pasidariau, be proto patenkinta labai kruopsciai ji daro. Siandien buvau korekcijai. Jokiu sasiuku pas mane nebuvo, gal kiek pleiskanojo, bet tepiau tepaliuku, tad nejauciau jokio diskomforto. Pradzioje, jei per rysku, siek tiek sepeteliu brukstelti reikia sausa pudra, ir tikrai niekas neitars,kad kazkas ne taip:)Pas mane tragedija su antakiukais buvo-randas ant vieno, trumpi, asimetriski, o jau kai nusipesiodavau, tai nors nusisauk, tekdavokasdien rudu piestuku paisytis Dabar supper, negaliu atsigrozeti ir visada su graziais antakiais-ryte,pirtyje,baseine, net veidas visas kitoks:) kai bus fotopries ir po, butinai ikelsiu,numirsite is juoko pamaciusios mano antakucius pries konturini