Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Uogiene @ 2005 06 07, 15:09)
sveikos  rolleyes.gif

apie konturini makiaza buvo siek tiek sneketa temoje "permanentinis makiazas", bet ...jei kas nors is jusu suzinosite, ar vilniuj daro kokiam nors grozio salone KONTŪRINĮ MAKIAŽĄ , parasykite , please you very muchos smile.gif

aciu  4u.gif

Vilniuje - KONTŪRINIS MAKIAŽAS
Atsakyti
Aš dar praeitais metais pasidariau antakių konturinį makiažą. Esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Apsivedžiau viršutinius vokus. Mano subjektyvūs įspūdžiai.
1. Meistrė-kurios-vardo-neprisimenu labai maloni.
2. Viskas užtruko apie pusantros valandos.
3. Gana skausminga (nors tikrai nesu lepi)
4. Akys pradėjo tinti dar procedūrų nebaigus, nors sakė, kad taip nebus.
5. Buvau pikta kaip širšė, nes kitą dieną reikėjo eiti į darbą lyg kiaurą naktį praraudojus krokodilo ašaromis (būtų pasakę, kad tins, būčiau dariusis prieš savaitgalį)

Va taip. Tai turėkite omeny tokią tikimybę mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Jau rašiau permanentinio makiažo temoje, kad pasidariau lūpų kontūrą su nutušavimu. Vilniuje 4u.gif

Kadangi negaliu pakęsti lūpų dažymosi dabar kaifuoju, kad visada esu saikingai pasidažiusi ir žinau, kad lūpų dažai nebus nei nusitrynę doh.gif , nei ištepti dantys doh.gif doh.gif doh.gif ar dar kas nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumžirgis27: 04 spalio 2006 - 14:20
IR AS JAU PASIDARIAU KONTURINI AKIU MAKIAZA !!! PRAEJO DAR TIK KELIOS DIENOS PO PROCEDUROS TODEL DAR NEGALIU PASAKYTI KAD VISKAS 100% PAVYKO ,NES AKYS SIEK TIEK PATINUSIOS ,BET JAU ZINAU ,KAD JOS BUS TIKRAI RYSKESNES thumbup.gif NEGALIU ATSISTEBETI SAVO DRASA NES SIA PROCEDURA ATLIKAU PAS MOKINE( TIESA , PROF. MEISTRE SIEK TIEK PADEDAVO) BUVO PAKANKAMAI NEMALONU IR SKAUSMINGA ,JAUCIAUSI KAIP BANDOMAS TRIUSELIS blush2.gif ,NES JAUCIAU KAD MOKINUKE NELABAI PASITIKI SAVIMI. ATSIDAVIAU LIKIMO VALIAI (JUK NEBEGSI LAUK ,VIDURYJE PROCEDUROS biggrin.gif ) TAIGI BADE MANO AKELIS 5 VALANDAS blink.gif POTO ATRODZIAU KAIP SUDAUZYTA O KITA RYTA DAR PRASCIAU. MEISTRE BUTU VISA TAI ATLIKUSI GREICIAU ,BET VISA TAI BUTU IR DAUGIAU KAINAVE APIE 1000 LITU ,O AS SUMOKEJAU TIK 250 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 07 31, 17:49)

QUOTE(ISPANE @ 2006 11 25, 10:52)
IR AS JAU PASIDARIAU KONTURINI AKIU MAKIAZA !!!

Rasma, Ispane,
As irgi uzsirasiau permanentiniam o gal ir konturiniam makiazui. Pas Reda. Rasmos nurodytam psl irgi Reda. Kaip ir rase Ispane, man pasiule darytis procedura pas mokine, nes taip pigiau, o garantijos tokios pat kaip ir pas meistre. Tai va labai noriu pasidometi ar ten pat pataikiau ar ne? Man pasakyta atvaziuoti i Forum palace. Busiu dekinga uz ats.
Atsakyti
O kokios kainos pas ta mokine Vilniuje?
Kiek pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 28 lapkričio 2006 - 22:37
QUOTE(AZURA @ 2006 11 28, 22:34)
O kokios kainos pas ta mokine Vilniuje?
Kiek pigiau?

Azura,
Kazkaip labai nesidetalizvau. Bet kaip supratau bus arba 100 arba 200. Cia virsutinis vokas. Jei tiks patiks, pasidarysiu ir lupu kontura. Labai daug randeliu nuo herpiu ir tt like pas mane.
kai pasiskaiciau kad paskui po 3 dienas snukutis kaip sumustas atrodo tai blink.gif O kaip darban eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakura_murava @ 2006 11 28, 23:50)
Rasma, Ispane,
As irgi uzsirasiau permanentiniam o gal ir konturiniam makiazui. Pas Reda. Rasmos nurodytam psl irgi Reda. Kaip ir rase Ispane, man pasiule darytis procedura pas mokine, nes taip pigiau, o garantijos tokios pat kaip ir pas meistre. Tai va labai noriu pasidometi ar ten pat pataikiau ar ne? Man pasakyta atvaziuoti i Forum palace. Busiu dekinga uz ats.

JO AS TEN PAT DARIAUSI.TIK NEZINAU PAS KOKIA TEN MOKINE PAKLIUSI ,NES KIEK ZINAU TAI MOKYMAI TRUNKA 3 SVAITES TAI GAL JAU KITA MOKINE DIRBA NET NEZINAU, MAN DARE KONTURINI GINTARE ..TAI JEI TA PATI MOKINE TAI TAU PASISEKE ,NES JI JAU TURES PATIRTIES IR MANAU VISKAS PUIKIAI PAVYKS NORS NIEKO NEGALI ZINOTI GAL KITA MOKINE BUS LABAI GABI!
MANAU, JAUDINTIS NETURETUM NES MEISTRE REDA BUS SALIA IR TIKRAI KONTROLIUOS MOKINE(TIK GALI KARTAIS NEJAUKIAI PASIJUSTI KAI MEISTRE BARA MOKINE O SI IMA JAUDINTIS O TADA JAU BAISU DAROSI KAD KO BLOGAI NEPADARYTU ,NES MAN KAIP TIK TAIP IR BUVO TOKIA ITAMPA TVYROJO.. ) BETO LABAI DIDELIS SKIRTUMAS KAI DARO MEISTRE VISAI NESKAUDA ,O KAI MOKINE TAI TIKRAI NEMALONU..BENT JAU MAN TAIP BUVO ,BET VISA ESME YRA PINIGUOSE JUK PATI SUPRANTI SKIRTUMA TRP 500 IR 100 thumbup.gif DABAR AS TURECIAU DARYTIS KOREKCIJA KAD BUTU DAR RYSKIAU (APATINIAI VOKAI LABAI NERYSKUS ) BET SIAIP ESU PATENKINTA .SEKMES !BUTINAI PARASYK SAVO ISPUDZIUS IR PASIDALINK NERIMU,PADESIU 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot kur kontūrinį makiažą daro Kaune?
Atsakyti
QUOTE(šviesuolė @ 2007 01 04, 18:52)
Gal žinot kur kontūrinį makiažą daro Kaune?

http://www.longtimeliner.lt/ cia yra info 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ,o kaip dabar po kontūrinio makiažo viskas atrodo? ar užteko vieno karto, ar reikėjo kelis kartus taisyti
Atsakyti