Man linergiste Maja, siule butent ne piesti plaukelius, o tusuoti, nes tai daugeliu atveju atrodo naturaliau, negu piesti plaukeliai, vat tai ir matyti ikeltoje natylli nuotraukoje
Na taip cia gi is arti,bet zinot kazkaip man nepatinka jau.Nes siandien 5 diena,ir kai nueina tie sasiukai,spalvos beveik nelieka Cia vat siandiena pamaciau,tai reiks eiti korekcijai.Na ji perspejo kad nueis 40-50proc. spalvos,bet man kokie 80proc.tik liko
Na ziuresiu kaip uz savaites bus,galesiu jums vel nufotkinti
QUOTE(natylli @ 2008 01 12, 23:41)
Na taip cia gi is arti,bet zinot kazkaip man nepatinka jau.Nes siandien 5 diena,ir kai nueina tie sasiukai,spalvos beveik nelieka Cia vat siandiena pamaciau,tai reiks eiti korekcijai.Na ji perspejo kad nueis 40-50proc. spalvos,bet man kokie 80proc.tik liko
Pasaka.. Tikrai - labai gerai gavosi. Aš dariau Forum palace.. labai nevykusiai gavosi. Gailiuosi dabar.
As jau dabar vel dziaugiuosi Atrodo labai naturaliai,ir buvau fotosesijoje su vaiku,tai antakiai super atrode
Galiu parodyti,jei norit
Galiu parodyti,jei norit
pieve, o kas tau nesigavo?
natyli, pasirodyk, darei tik 1 korekcija?
natyli, pasirodyk, darei tik 1 korekcija?
QUOTE(Pieve @ 2008 01 31, 21:06)
Pasaka.. Tikrai - labai gerai gavosi. Aš dariau Forum palace.. labai nevykusiai gavosi. Gailiuosi dabar.
Pas ką dareisi ? Ne pas Redą ?
antakiai tikrai net nepasakyciau kad pakonturinti, aisku gal is arti kitaip atrodo. anyway o gal gali parodyt kaip atrodei pries?
net pavydu
net pavydu
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 01, 11:50)
manau kad reikes istrinti tik is albumo, i kuri idejai ir nebesimatys
palyginus nuotraukas, tai tavo naujieji antakiai tvarkingesni, geresnes formos, taisyklingi bet ir paskutinej foto buvai padazius antakius
palyginus nuotraukas, tai tavo naujieji antakiai tvarkingesni, geresnes formos, taisyklingi bet ir paskutinej foto buvai padazius antakius
Dabar as galvoju kad neteisinga nuotrauka idejau,nes ten gi irgi padazyti antakiai,o vat kur be dazu tai ir nerandu jau tas nuotr.
Na vienu zodziu buvio nekokie viena trumpesne,blyskus.Oj atsimenu vargdavau su jais.O dabar atsikeliu ir ir grazi ,su antakiais Tai net vyras pastebejo,sako grazus antakiai dabar,o jam nesakiau kad konturini padariau
o jie kai nedazyti, buvo ryskus plaukeliai?
ir kiek uztrunka bjaurusis periodas, kol nueina sasai ir visas ryskumas, as turbut nosies nekisciau i lauka su ryskiais
ir kiek uztrunka bjaurusis periodas, kol nueina sasai ir visas ryskumas, as turbut nosies nekisciau i lauka su ryskiais
Ir man įdomu, kiek trunka akių bjaurusis perijodas? nes kai pasidariau lūpas, tai abu kartus į lauką nėjau po penkias dienas, kol nenuėjo šašiukai, o ir jiem nukritus dar porą savaičių atrodo labai nenatūraliai viskas patinę.
po pirmos procedūros gailėjausi, kad susigadinau lūpas, o po korekcijos esu patenkinta ir noriu pasidaryti akis. bent jau lūpos buvo gana skausminga procedūra abu sykius ir gryna nesąmonė kai kažkas rašė, kad net užmigo žinoma ten tepė visokiais tepalais, bet...
tai va galvoju kaip tada reik tas akis iškęsti gal kas pasidalins patirtim dėl akių
po pirmos procedūros gailėjausi, kad susigadinau lūpas, o po korekcijos esu patenkinta ir noriu pasidaryti akis. bent jau lūpos buvo gana skausminga procedūra abu sykius ir gryna nesąmonė kai kažkas rašė, kad net užmigo žinoma ten tepė visokiais tepalais, bet...
tai va galvoju kaip tada reik tas akis iškęsti gal kas pasidalins patirtim dėl akių
Na man apie savaite kazkur nueidavo,bet netaip jau ir baisiai buvo,Svarbiausia su kremu reikejo tepti juos,kad padrekintu oda,tada netaip matosi sasiukai
O pries konturini plaukeliai buvo sviesus,pastoviai su dazais dazydavau
As dabar laukiu kai mano drauge eis mokytis konturini,bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
Dabar suprantu kodel toks brangus konturinis
Nesigauna man istrinti nuotraukas ,gal kas pades man
O pries konturini plaukeliai buvo sviesus,pastoviai su dazais dazydavau
As dabar laukiu kai mano drauge eis mokytis konturini,bet kaip brangiai,apmokymas 2,5 tukst.euro (Rygoje)ir + 11 tukst. euro aparatas,dazai
Dabar suprantu kodel toks brangus konturinis
Nesigauna man istrinti nuotraukas ,gal kas pades man