Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(charisma @ 2007 12 17, 11:44)
4u.gif  kazkaipnelemta man  g.gif  turejau pas meistre eiti sestadieni, o ji paskambino su atsiprasymais, kad negales priimti, nes sugedo jos darbo masina (ar tai kojele, ar tai dar kazkas), nu vienzooooo  verysad.gif  kaledos ir sventes jau ne uz kalnu, o as dar nepasipuosusi  ax.gif

Nenusimink pasigrąžinsi ir ne tik kalėdom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jorin28 @ 2007 12 15, 23:14)
Man tai pora savaiciu neleido eiti i soleriuma, nes sako, kad turi naturaliai issvieseti, tai atradau nauja buda vietoj soleriumo purskiuosi su bronzantu viena karta i pora savaiciu:wub:

O apie sauną nieko nežinai? Man jau cielas mėnuo praėjo po procedūros, bet dar vis prisibijau, nors labai jau norisi saunoje pasikaitinti. Nežinau ką daryti ax.gif
Atsakyti
o pas ka tu dareisi? ir ka darei? nes as dbr darysiu akytes, o dar mastau apir antakius, nes pati sviesiaplauke, antakiai netamsus, tai reikia dazyti kas menesi doh.gif o jeigu pasidaryciau, tai butu thumbup.gif ir vacation4.gif

p.s. del saunos: jau tikrai gali pasilepinti, nes kaip sake meistre, reikia pasisaugoti gera savaite: nei i soliariumus, nei i saunas ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2007 12 17, 14:59)
o pas ka tu dareisi? ir ka darei? nes as dbr darysiu akytes, o dar mastau apir antakius, nes pati sviesiaplauke, antakiai netamsus, tai reikia dazyti kas menesi  doh.gif  o jeigu pasidaryciau, tai butu  thumbup.gif  ir vacation4.gif

Man rekomendavo viena forumietė pas Eleonora: http://www.conture.lt/
Dariausi antakius pas ją, patiko man ji.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 18, 11:48)
Man rekomendavo viena forumietė pas Eleonora: http://www.conture.lt/
Dariausi antakius pas ją, patiko man ji.

laba, o kaip ji tau dare? piese plaukelius ar ne? ir ar patenkinta jos darbo kokybe?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2007 12 18, 12:01)
laba, o kaip ji tau dare? piese plaukelius ar ne? ir ar patenkinta jos darbo kokybe?

Labas,
Taip piešė brukšnelius, nu šiaip lyg ir gerai padarė. Kad aš neturiu su kuo palyginti, ir nesu mačiusi kitų merginų antakių, įdomu ir man būtų pamatyti kitų meistrių darbą.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 18, 09:10)
Labas,
Taip piešė brukšnelius, nu šiaip lyg ir gerai padarė. Kad aš neturiu su kuo palyginti, ir nesu mačiusi kitų merginų antakių, įdomu ir man būtų pamatyti kitų meistrių darbą.

kiek mokejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 12 19, 00:29)
kiek mokejot? ax.gif

860lt.
Atsakyti
Laba diena,

Noriu pasidaryti akiu voku ir lupu permanentoni makiaza Ametistejoje. Noreciau pasiteirauti gal kas ka girdejot apie ten dirbancias kosmetologes ar jos geros specelistes . smile.gif doctor.gif
Atsakyti
O as jau su antakiais tongue.gif
Man patiko,padare kaip norejau.Ziuresim kaip toliau bus,bet kol kas labai patenkinta thumbup.gif
Tai kad negaliu nieko blogo pasakyti
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 01 07, 19:45)
O as jau su antakiais  tongue.gif 
Man patiko,padare kaip norejau.Ziuresim kaip toliau bus,bet kol kas labai patenkinta thumbup.gif
Tai kad negaliu nieko blogo pasakyti

visunitoje dare?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 07, 19:36)
visunitoje dare?

As Vilniuje dariau ,Sothys centre,pas Erika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olugne @ 2007 12 28, 10:22)
Laba diena,

Noriu pasidaryti akiu voku ir lupu permanentoni makiaza Ametistejoje. Noreciau pasiteirauti gal kas ka girdejot apie ten dirbancias kosmetologes ar jos geros specelistes . smile.gif  doctor.gif

Draugė darėsi pernai vasarą, pas Rūtą (berods)(ji kartais ir manikiūrą daro), Savanorių pr. Hypermaximoje. Tai gerai padarė thumbup.gif
Atsakyti