Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Aš pasidariau lūpas ir akis pas erika.Ir iš ties esu laba patenkinta,dabarruošiuosi daryti antakius,nes kažkaip dabar jie per šviesus. ax.gif Taip gera atsikelti ir būti gražiai,nors mes visos esame ir taip gražios. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 11 29, 13:45)
Aš pasidariau lūpas ir akis pas erika.Ir iš ties esu laba patenkinta,dabarruošiuosi daryti antakius,nes kažkaip dabar jie per šviesus.  ax.gif  Taip gera atsikelti ir būti gražiai,nors mes visos esame ir taip gražios. drinks_cheers.gif

O kiek mokejot uz abi proceduras?Nes irgi uzsirasiau pas ja,bet kainos nepaklausiau ax.gif
Atsakyti
O per kiek laiko reikia ateiti antrai korekcijai?Geriau greičiau, ar vėliau?
Na pvz.tongue.gifo mėn. ar po 10 d.?
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2007 12 10, 14:05)
O per kiek laiko reikia ateiti antrai korekcijai?Geriau greičiau, ar vėliau?
Na pvz.tongue.gifo mėn. ar po 10 d.?

Aš eidavau kas dvi savaites, aišku geriau vėliau, nes apsitrina ir visi defektai matosi.
Atsakyti
antakiu korekcijos reikejo tik po 3men.,o akis po 2savaiciu kartojau.
labai faina, kai nereikia dabar piesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute166 @ 2007 11 30, 01:19)
Ar cia ta pati kosmetologe-linergiste Erika? ax.gif

taip, ta pati. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(natylli @ 2007 11 30, 02:06)
O kiek mokejot uz abi proceduras?Nes irgi uzsirasiau pas ja,bet kainos nepaklausiau ax.gif

aš iš pradžių pasidariau lūpas 780 lt . Poto kažkaip nutariau,kad reikia akis pasidaryti 660 lt mokėjau. gal antakiam nuolaidą padarys,nes jau trečia procedūra ax.gif tai manau nuolaida bus
Atsakyti
Mergaitės,
Gal žinote kada po kontūrinio galima pradėti lankytis saunoje ir saliariume?
Atsakyti
sveikos 4u.gif siandien paskambinau i forum palace pas Reda, norejau uzsirasyti akiu konturiniam makiazui ir mano didelei nuostabai, uzrase mane rytojui g.gif nors pvz pas visunitos meistres reikia laukti apie metus laiko.... nors apie ja rasoma, kad ji labai, labai diplomuota, mokina kitas.... tai vat dbr ir mastau, ar verta pas ja eiti g.gif
lauksiu ziniu, gal kuri is jusu buvote pas ja?

p.s. bet jau su kokiu akcentu sneka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2007 12 13, 17:02)
sveikos  4u.gif  siandien paskambinau i forum palace pas Reda, norejau uzsirasyti akiu konturiniam makiazui ir mano didelei nuostabai, uzrase mane rytojui  g.gif  nors pvz pas visunitos meistres reikia laukti apie metus laiko.... nors apie ja rasoma, kad ji labai, labai diplomuota, mokina kitas.... tai vat dbr ir mastau, ar verta pas ja eiti g.gif 
lauksiu ziniu, gal kuri is jusu buvote pas ja?
p.s. bet jau su kokiu akcentu sneka  lotuliukas.gif

Tai paprašyk, kad pas Redą po metų užrašytų lotuliukas.gif juokauju, nesupyk 4u.gif
Kaip sekėsi ar buvai?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 14, 12:06)
Tai paprašyk, kad pas Redą po metų užrašytų  lotuliukas.gif juokauju, nesupyk  4u.gif
Kaip sekėsi ar buvai?

ne, neisiu pas ja schmoll.gif labai jau ji kazkokia man nepatikima atrodo... uzsirasiau pas kita, pas ja siandien ir eisiu ax.gif ax.gif girdejau apie ja daug geru atsiliepimu, be to, ji man pasake, kad mensiui isvaziuoja dirbti i izraeli (salis, kur taikomi itin girezti reikalavimai darbo kokybei), vienzooo, dar pakalbejau su ja tel, vien is bendravimo ji man zymiai labiau patiko, negu kad Reda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 12 13, 09:04)
Mergaitės,
Gal žinote kada po kontūrinio galima pradėti lankytis saunoje ir saliariume?

Man tai pora savaiciu neleido eiti i soleriuma, nes sako, kad turi naturaliai issvieseti, tai atradau nauja buda vietoj soleriumo purskiuosi su bronzantu viena karta i pora savaiciu:wub:
Atsakyti
QUOTE(kengurike23 @ 2007 11 26, 12:26)
laba,
  Kosmetologes ERIKOS 860166841 YRA IR INT.PSL.:WWW.ERIKA.LT

o kiek pas ja kainuoja lupos?
Atsakyti