Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(cherrry @ 2007 10 09, 21:12)
nemanau, kad brangiai...kadangi konturinis makiazas laikosi nuo 3 iki 5metu..tai per tuos metus...tiek pinigu isleisi kosmetikai...kad tikrai geriau darytis konturini... as esu pasidariusi akis..tikrai esu labai patenkinta, kai kiekviena ryta pabundu grazi  4u.gif

Siaip tikrai taip 4u.gif Nes as irgi dziaugiuosi savo antakiukais labai thumbup.gif Aisku ten antakiam kosmetikos neperki, bet vistiek rezultatas liuks. O kas akis dar pasidazo, lupas - irgi maciau graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti tu mergaiciu, kas daresi antakiu konturini makiaza. Ar pataiso ju forma, pvz, ar gali pakelti antakius ar siek tiek islenkti daugiau. Nes mano antakiai tiesoki. O ar neatrodo jie nenaturaliai, jei oda sviesi. g.gif
Labai aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2007 10 10, 17:44)
Sveikos, norejau paklausti tu mergaiciu, kas daresi antakiu konturini makiaza. Ar pataiso ju forma, pvz, ar gali pakelti antakius ar siek tiek islenkti daugiau. Nes mano antakiai tiesoki. O ar neatrodo jie nenaturaliai, jei oda sviesi. g.gif 
Labai aciu uz info

mirksiukas.gif Sveika smile.gif ...mano drauge pasidarius antakius ir maciau, kaip jai dare... Daresi ji kestucio 16. Tikrai labai graziai padare, pries tai paise jai tuos antakius...ir issirinko kaip ji labiausiai norejau...ir tikrai pakelti gali... o del to nenaturalumo tai manau vistiek jie neatrodys tokie kaip priklijuoti, nes tikrai atrodo naturaliai nes nedaro su juodu pigmentu o su rudais atspalviais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cherrry @ 2007 10 09, 21:12)
nemanau, kad brangiai...kadangi konturinis makiazas laikosi nuo 3 iki 5metu..tai per tuos metus...tiek pinigu isleisi kosmetikai...kad tikrai geriau darytis konturini... as esu pasidariusi akis..tikrai esu labai patenkinta, kai kiekviena ryta pabundu grazi  4u.gif

Galvoju jai reiketų dažnai koreguoti , t.y. korekcijas daryti, o jos kainuoja, na brangokai, jai taip kas pusmetis ,ar metai, nes žinau po nepavykusio permanento tenka.
Šiaip pats kontūrinis normali kaina, svarbu kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 10, 18:18)
Galvoju jai reiketų dažnai koreguoti , t.y. korekcijas daryti, o jos kainuoja, na brangokai, jai taip kas pusmetis ,ar metai, nes žinau po nepavykusio permanento tenka.
Šiaip pats kontūrinis normali kaina, svarbu kokybė.

Na bent jau as tai kokybe esu patenkinta...dariausi pas tikrai patyrusia meistre Rasa ir grozio salone, kur kestucio gatvej... ir tikrai esu labai patenkinta, nes darbas tikrai tobulai ir kokybiskai atliktas... ir maloni aplinka ten... tikrai nesigailiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2007 10 10, 17:44)
Labai aciu uz info

Va man pataise forma, tai yra visiskai kitokia padare...Kadangi antakakiai buvo nesimetriski, viena pakele biggrin.gif Beto forma labai grazia padare - pirma karta turiu islenktus antakius, o ne tiesius. Akys atsivere, dabar laaaaaaabai grazzzzuuuuuu thumbup.gif Ir atrodo naturaliai, eisiu jau siandien pasiryskinti biggrin.gif
Atsakyti
Niu va vakar buvau korekcijoje biggrin.gif Visko issiklausinejau... tongue.gif

Konturinis laikosi 3 - 5 metai . Tos korekcijos po metu, kitu - reikalingos tik toms , kas nori labai ryskius tureti...

Tai pat pasakojo apie viena linergiste (ar kaip jos ten vadinasi biggrin.gif ), kuri padare antakius - o po metu jie tapo melyni... blink.gif (nes su kiniskais dazais papigiei dirba biggrin.gif ) dabar, ta pas kuria as vaikstau, bando juos pajuodinti... tongue.gif

Jau nufotografavau, kaip atrodo is karto po korekcijos. Radau foto ir pries. Tik reikia surasti fotiko laida, kad perkelti i kompiuka foto, kur vakar dariau biggrin.gif Vaizdelis tikrai liuks thumbup.gif Pamatysite 4u.gif
Atsakyti
[B]
QUOTE(mereveja @ 2007 10 12, 13:55)
Niu va vakar buvau korekcijoje biggrin.gif  Visko issiklausinejau... tongue.gif 

Konturinis laikosi 3 - 5 metai . Tos korekcijos po metu, kitu - reikalingos tik toms , kas nori labai ryskius tureti...

Tai pat pasakojo apie viena linergiste (ar kaip jos ten vadinasi biggrin.gif ), kuri padare antakius - o po metu jie tapo melyni... blink.gif  (nes su kiniskais dazais papigiei dirba biggrin.gif ) dabar, ta pas kuria as vaikstau, bando juos pajuodinti... tongue.gif 

Jau nufotografavau, kaip atrodo is karto po korekcijos. Radau foto ir pries. Tik reikia surasti fotiko laida, kad perkelti i kompiuka foto, kur vakar dariau biggrin.gif  Vaizdelis tikrai liuks  thumbup.gif  Pamatysite  4u.gif

blush2.gif mereveja o kuriam salone tu dabar daraisi korekcijas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherrry: 12 spalio 2007 - 16:14
As irgi neseniai pasidariau konturini makiaza, lupu. Esu labai labai patenkinta thumbup.gif Kadangi mano lupos buvo truputi asimetriskos, o virsutine isvis tokia plonyte, neisraiskinga, prasiau kad padarytu putlia, kad pastorintu. Atrodo labai naturaliai, dziaugiuosi kad ryzausi smile.gif O dariausi Kestucio g., tada dar pas mokine Daiva (kad pigiau butu); dabar ji jau meistre smile.gif
Jau pradejau galvoti ir apie akiu konturini ax.gif

Sorry uz Off Topic, bet negaliu kaip prisijuokiau is piktu Kosmes kalbu ir rietenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape Snape: 12 spalio 2007 - 16:38
QUOTE(cherrry @ 2007 10 12, 17:12)
[B]
blush2.gif mereveja o kuriam salone tu dabar daraisi korekcijas ?

Aš ir mereveja darėmės salone www.bukgrazi.lt
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 15, 09:11)
Stai ir as biggrin.gif  Jau turiu foto pries kaip artode ir po iskarto. Po keliu dienu dar idesiu ir kaip atrodo jau nubyreje, nes dar vienas ne iki galo nubyrejo biggrin.gif 

Einu uzsiregistruosiu i koki public fotky ir idesiu 4u.gif

Oi laukiam , laukiam nuotraukyčių laukiam 4u.gif
Sveikute,

Kaip pavyko korekcija? Ar po korekcijos ir vėl šašiukai užsidės? Ar pasitamsinai?
Aš šiandien eisiu koreguotis.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 15, 10:52)
Oi laukiam , laukiam nuotraukyčių laukiam  4u.gif
Sveikute,

Kaip pavyko korekcija? Ar po korekcijos ir vėl šašiukai užsidės? Ar pasitamsinai?
Aš šiandien eisiu koreguotis.

Tuoj idesiu jau ax.gif

Gerai pavyko!!! Pasitamsinau, dabar jau baigia nukristi tie sasiukai...spalva ryskesne, man labai patinka thumbup.gif Taip, jie uzsideda, nes vel nutusuoja antakius 4u.gif Dabar laiminga, nes graziau kai ryskesni thumbup.gif
Atsakyti