Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Pirma diena ir man sunku buvo apsiprasti su ryskiais antakiais ax.gif Poto taaaip patiko.... biggrin.gif Dabar kai jau nubyrejo, tai liko neryskus, per korekcija prasysiu ryskesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 03, 08:39)
Neskaudėjo, galima lengvai iškęsti, apie valandą darė, gan greitai. Vilniuje dariausi visgi. Sunku dar apsiprasti laukiu kol apibluks, po dviejų savaičių eisiu korekcijos daryti.

Kiek girdejau korekcija geriausia daryti po menesio. Tada jau tikrai matosi visi trukumai.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 10 03, 17:58)
Kiek girdejau korekcija geriausia daryti po menesio. Tada jau tikrai matosi visi trukumai.

Gali būti, kai antra korekcija darys, tai ir gausis po mėnesio.
O kaip tau PinaColada, ar dar nesigailėjai pasidariusi?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 03, 20:25)
Gali būti, kai antra korekcija darys, tai ir gausis po mėnesio.
O kaip tau PinaColada, ar dar nesigailėjai pasidariusi?

Oj ne, tikrai ne schmoll.gif bet dabar galvoju reiktu dar karteli apsilankyt, pasiryskint biggrin.gif jau pripratau, tai norisi ryskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 10 03, 23:23)
Oj ne, tikrai ne  schmoll.gif  bet dabar galvoju reiktu dar karteli apsilankyt, pasiryskint biggrin.gif jau pripratau, tai norisi ryskiau  biggrin.gif

O as netikejau kai ta meiste linergiste dare sako " Visos pirma sako "oi tik prasau vos vos , ne ryskiai...O poto ateina ir sako paryskinkite ir dar... biggrin.gif ". Bet va ir as prasysiu kad paryskintu biggrin.gif

O jei del skausmo: as paniskai bijau skausmu, bet man maziau skaudejo nei pesiojant... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 04, 09:16)
O as netikejau kai ta meiste linergiste dare sako " Visos pirma sako "oi tik prasau vos vos , ne ryskiai...O poto ateina ir sako paryskinkite ir dar... biggrin.gif ". Bet va ir as prasysiu kad paryskintu biggrin.gif 

O jei del skausmo: as paniskai bijau skausmu, bet man maziau skaudejo nei pesiojant... mirksiukas.gif

Kaip sekesi mereveja? Ar cia tau jau buvo paskutinė korekcija?
Pas mane irgi jau nušviesėjo , reiks prašyti, kad paryškintų. Brukšnelių jau nebesimato, jau normliau.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 07, 17:50)
Kaip sekesi mereveja? Ar cia tau jau buvo paskutinė korekcija?
Pas mane irgi jau nušviesėjo , reiks prašyti, kad paryškintų. Brukšnelių jau nebesimato, jau normliau.

Va sia savaite tik eisiu antraj korekcijai ax.gif Jau laukiu...noriu ryskesniu tongue.gif
Sakiau, kad nusvieses labai...man tai dabar atrodo kaip naturalus mano, noriu ryskesniu tongue.gif
Bet visgi - man, kuri neturejo grziu antakiu, idealus sprendimas buvo tas konturinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 07, 20:43)
Va sia savaite tik eisiu antraj korekcijai ax.gif  Jau laukiu...noriu ryskesniu tongue.gif
Sakiau, kad nusvieses labai...man tai dabar atrodo kaip naturalus mano, noriu ryskesniu tongue.gif 
Bet visgi - man, kuri neturejo grziu antakiu, idealus sprendimas buvo tas konturinis thumbup.gif

Aišku, kažkaip pagalvojau, kad buvai šį ketvirtadienį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 07, 20:46)
Aišku, kažkaip pagalvojau, kad buvai šį ketvirtadienį.  blush2.gif

Va si ketvirtadieni biggrin.gif jau laukiu, nesulaukiu ax.gif

Beja, maciau, atnaujino svetaine ta studija : www.bukgrazi.lt ten prie paslaugu yra konturinis makiazas, kainos ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 10 08, 09:50)
Va si ketvirtadieni biggrin.gif  jau laukiu, nesulaukiu ax.gif 

Beja, maciau, atnaujino svetaine ta studija : www.bukgrazi.lt ten prie paslaugu yra konturinis makiazas, kainos ir pan. ax.gif

Aš tiek ir mokėjau, kiek ten parašyta.
Įdomu pasidarė: KOREKCIJA PO 1 METŲ PO 2 METŲ PO 3 METŲ
Antakiai 440 lt 660 lt 990 lt
Ar mums irgi reikės tų korekcijų po metų? ar panašiai? Gan brangokai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 08, 14:11)
Aš tiek ir mokėjau, kiek ten parašyta.
Įdomu pasidarė: KOREKCIJA  PO 1 METŲ  PO 2 METŲ  PO 3 METŲ
                                                  Antakiai  440 lt  660 lt  990 lt
Ar mums irgi reikės tų korekcijų po metų? ar panašiai? Gan brangokai atrodo.

Ne, nebutinai, as klausiau biggrin.gif ten kazkaip kas daresi senai ar kazkas tokio... g.gif
Atsakyti

nemanau, kad brangiai...kadangi konturinis makiazas laikosi nuo 3 iki 5metu..tai per tuos metus...tiek pinigu isleisi kosmetikai...kad tikrai geriau darytis konturini... as esu pasidariusi akis..tikrai esu labai patenkinta, kai kiekviena ryta pabundu grazi 4u.gif
Atsakyti