Pirma diena ir man sunku buvo apsiprasti su ryskiais antakiais Poto taaaip patiko.... Dabar kai jau nubyrejo, tai liko neryskus, per korekcija prasysiu ryskesniu
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 03, 08:39)
Neskaudėjo, galima lengvai iškęsti, apie valandą darė, gan greitai. Vilniuje dariausi visgi. Sunku dar apsiprasti laukiu kol apibluks, po dviejų savaičių eisiu korekcijos daryti.
Kiek girdejau korekcija geriausia daryti po menesio. Tada jau tikrai matosi visi trukumai.
QUOTE(PinaColada @ 2007 10 03, 17:58)
Kiek girdejau korekcija geriausia daryti po menesio. Tada jau tikrai matosi visi trukumai.
Gali būti, kai antra korekcija darys, tai ir gausis po mėnesio.
O kaip tau PinaColada, ar dar nesigailėjai pasidariusi?
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 03, 20:25)
Gali būti, kai antra korekcija darys, tai ir gausis po mėnesio.
Oj ne, tikrai ne bet dabar galvoju reiktu dar karteli apsilankyt, pasiryskint jau pripratau, tai norisi ryskiau
QUOTE(PinaColada @ 2007 10 03, 23:23)
Oj ne, tikrai ne bet dabar galvoju reiktu dar karteli apsilankyt, pasiryskint jau pripratau, tai norisi ryskiau
O as netikejau kai ta meiste linergiste dare sako " Visos pirma sako "oi tik prasau vos vos , ne ryskiai...O poto ateina ir sako paryskinkite ir dar... ". Bet va ir as prasysiu kad paryskintu
O jei del skausmo: as paniskai bijau skausmu, bet man maziau skaudejo nei pesiojant...
QUOTE(mereveja @ 2007 10 04, 09:16)
O as netikejau kai ta meiste linergiste dare sako " Visos pirma sako "oi tik prasau vos vos , ne ryskiai...O poto ateina ir sako paryskinkite ir dar... ". Bet va ir as prasysiu kad paryskintu
O jei del skausmo: as paniskai bijau skausmu, bet man maziau skaudejo nei pesiojant...
Kaip sekesi mereveja? Ar cia tau jau buvo paskutinė korekcija?
Pas mane irgi jau nušviesėjo , reiks prašyti, kad paryškintų. Brukšnelių jau nebesimato, jau normliau.
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 07, 17:50)
Kaip sekesi mereveja? Ar cia tau jau buvo paskutinė korekcija?
Pas mane irgi jau nušviesėjo , reiks prašyti, kad paryškintų. Brukšnelių jau nebesimato, jau normliau.
Va sia savaite tik eisiu antraj korekcijai Jau laukiu...noriu ryskesniu
Sakiau, kad nusvieses labai...man tai dabar atrodo kaip naturalus mano, noriu ryskesniu
Bet visgi - man, kuri neturejo grziu antakiu, idealus sprendimas buvo tas konturinis
QUOTE(mereveja @ 2007 10 07, 20:43)
Va sia savaite tik eisiu antraj korekcijai Jau laukiu...noriu ryskesniu
Sakiau, kad nusvieses labai...man tai dabar atrodo kaip naturalus mano, noriu ryskesniu
Bet visgi - man, kuri neturejo grziu antakiu, idealus sprendimas buvo tas konturinis
Aišku, kažkaip pagalvojau, kad buvai šį ketvirtadienį.
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 07, 20:46)
Aišku, kažkaip pagalvojau, kad buvai šį ketvirtadienį.
Va si ketvirtadieni jau laukiu, nesulaukiu
Beja, maciau, atnaujino svetaine ta studija : www.bukgrazi.lt ten prie paslaugu yra konturinis makiazas, kainos ir pan.
QUOTE(mereveja @ 2007 10 08, 09:50)
Va si ketvirtadieni jau laukiu, nesulaukiu
Beja, maciau, atnaujino svetaine ta studija : www.bukgrazi.lt ten prie paslaugu yra konturinis makiazas, kainos ir pan.
Aš tiek ir mokėjau, kiek ten parašyta.
Įdomu pasidarė: KOREKCIJA PO 1 METŲ PO 2 METŲ PO 3 METŲ
Antakiai 440 lt 660 lt 990 lt
Ar mums irgi reikės tų korekcijų po metų? ar panašiai? Gan brangokai atrodo.
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 08, 14:11)
Aš tiek ir mokėjau, kiek ten parašyta.
Ne, nebutinai, as klausiau ten kazkaip kas daresi senai ar kazkas tokio...
nemanau, kad brangiai...kadangi konturinis makiazas laikosi nuo 3 iki 5metu..tai per tuos metus...tiek pinigu isleisi kosmetikai...kad tikrai geriau darytis konturini... as esu pasidariusi akis..tikrai esu labai patenkinta, kai kiekviena ryta pabundu grazi