Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Sveikos 4u.gif

Tai kad ir Vilniuje daro... ax.gif Griozio studija Dalia, as dariausi antakiukus tongue.gif Kainavo apie 900 lt, bet liux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2007 09 25, 13:06)
Sveikos  4u.gif 
Tai kad ir Vilniuje daro... ax.gif  Griozio studija Dalia, as dariausi antakiukus tongue.gif  Kainavo apie 900 lt, bet liux biggrin.gif

Buk gerute gal gali papasakoti daugiau? Kokia meistrė darė? Ar naturaliai antakiai atrodo? Nereikėtų važiuoti specialiai į kauną, jei rasčiau kas daro gerai Vilniuje.
Atsakyti
O kokia meistre patartumet Kaune? Kas geriausiai atlieka konturini? Gal yra atsiliepimu apie Ametisteja? Man pasirode, kad ten pigiau g.gif Bet man svarbiausia kokybe smile.gif Gal kas ikeltumet akiu voku konturinio nuotraukyciu 4u.gif
Ir paskutinis klausimukas, toms kas pasidariusios voku konturini - ar patenkintos ? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegancija.: 25 rugsėjo 2007 - 21:08
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 25, 22:07)
O kokia meistre patartumet Kaune? Kas geriausiai atlieka  konturini? Gal yra atsiliepimu apie Ametisteja? Man pasirode, kad ten pigiau  g.gif  Bet man svarbiausia kokybe  smile.gif  Gal kas ikeltumet akiu voku konturinio nuotraukyciu  4u.gif
Ir paskutinis klausimukas, toms kas pasidariusios voku konturini - ar patenkintos ?  bigsmile.gif  4u.gif

Apie meistres kurios daro konturini Kaune jau buvo sneketa anksciau sioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 09 26, 06:29)
Apie meistres kurios daro konturini Kaune jau buvo sneketa anksciau sioje temoje  mirksiukas.gif

Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau pas ka eit bigsmile.gif Gal yra atsiliepimu apie Ametistejos meistres 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegancija.: 26 rugsėjo 2007 - 09:47
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 26, 10:47)
Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau pas ka eit bigsmile.gif  Gal yra atsiliepimu apie Ametistejos meistres  4u.gif

Pas Eriką nesinori? Kiek susidariau nuomonę, kad gerai daro.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 26, 11:43)
Pas Eriką nesinori? Kiek susidariau nuomonę, kad gerai daro.

Norisi ten, kur butu kokybiska biggrin.gif
O as dabar susimaisiau ne tik tarp meistriu, bet ir kur atlieka permanentini, o kur konturini g.gif Labiausiai domina AMETISTEJA, nes kaip ir susitariau ten. Bet dabar ziuriu ju puslapyje, raso, kad atliekamas permanentinis g.gif O kai skambinausi, supratau, kad ten atlieka konturini g.gif Atsiliepkit kas ten daretes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 28, 00:22)
O as dabar susimaisiau ne tik tarp meistriu, bet ir kur atlieka permanentini, o kur konturini g.gif  Labiausiai domina AMETISTEJA, nes kaip ir susitariau ten. Bet dabar ziuriu ju puslapyje, raso, kad atliekamas permanentinis  g.gif  O kai skambinausi, supratau, kad ten atlieka konturini  g.gif  Atsiliepkit kas ten daretes 4u.gif

as dariausi Ametistejoj pas Ruta, esu labai patenkinta, ispiese plaukelius, kaip supratau dirba su augaliniais dazais.
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 28, 02:22)
O as dabar susimaisiau ne tik tarp meistriu, bet ir kur atlieka permanentini, o kur konturini g.gif  Labiausiai domina AMETISTEJA, nes kaip ir susitariau ten. Bet dabar ziuriu ju puslapyje, raso, kad atliekamas permanentinis  g.gif  O kai skambinausi, supratau, kad ten atlieka konturini  g.gif  Atsiliepkit kas ten daretes 4u.gif

Suintrigavot! Ilindau i interneta ir pradejau jeskoti konturiniu makiazu firmas. Visom kalbom rasiau pvz. CONTURE MAKE UP, CONTOUR MAKE UP, ir rusiskai ir lietuviskai. Bet pasirodo visam pasauli yra tik viena firma- " LONG-TIME-LINER Conture Make up". Ju kainos visur didesnes nei permanentinio makiazo ir dar jie raso kad turi "TUV" zenkla,kiek zinau tai kokybes ir saugumo zenklas.

Atsakyti
Aš jau po antakių kontūrinio šiandien, dar laukia korekcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 02 spalio 2007 - 21:24
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 02, 22:23)
Aš jau po antakių kontūrinio šiandien, dar laukia korekcijos.

Na ir kaip sekesi? Ar skaudejo? Pas ka dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2007 10 02, 22:32)
Na ir kaip sekesi? Ar skaudejo? Pas ka dareisi?

Neskaudėjo, galima lengvai iškęsti, apie valandą darė, gan greitai. Vilniuje dariausi visgi. Sunku dar apsiprasti laukiu kol apibluks, po dviejų savaičių eisiu korekcijos daryti.
Atsakyti