Sveikos
Tai kad ir Vilniuje daro... Griozio studija Dalia, as dariausi antakiukus Kainavo apie 900 lt, bet liux
QUOTE(mereveja @ 2007 09 25, 13:06)
Sveikos
Tai kad ir Vilniuje daro... Griozio studija Dalia, as dariausi antakiukus Kainavo apie 900 lt, bet liux
Buk gerute gal gali papasakoti daugiau? Kokia meistrė darė? Ar naturaliai antakiai atrodo? Nereikėtų važiuoti specialiai į kauną, jei rasčiau kas daro gerai Vilniuje.
O kokia meistre patartumet Kaune? Kas geriausiai atlieka konturini? Gal yra atsiliepimu apie Ametisteja? Man pasirode, kad ten pigiau Bet man svarbiausia kokybe Gal kas ikeltumet akiu voku konturinio nuotraukyciu
Ir paskutinis klausimukas, toms kas pasidariusios voku konturini - ar patenkintos ?
Ir paskutinis klausimukas, toms kas pasidariusios voku konturini - ar patenkintos ?
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 25, 22:07)
O kokia meistre patartumet Kaune? Kas geriausiai atlieka konturini? Gal yra atsiliepimu apie Ametisteja? Man pasirode, kad ten pigiau Bet man svarbiausia kokybe Gal kas ikeltumet akiu voku konturinio nuotraukyciu
Apie meistres kurios daro konturini Kaune jau buvo sneketa anksciau sioje temoje
QUOTE(egluziukas @ 2007 09 26, 06:29)
Apie meistres kurios daro konturini Kaune jau buvo sneketa anksciau sioje temoje
Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau pas ka eit Gal yra atsiliepimu apie Ametistejos meistres
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 26, 10:47)
Perskaiciau visa tema, bet taip ir nesupratau pas ka eit Gal yra atsiliepimu apie Ametistejos meistres
Pas Eriką nesinori? Kiek susidariau nuomonę, kad gerai daro.
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 26, 11:43)
Pas Eriką nesinori? Kiek susidariau nuomonę, kad gerai daro.
Norisi ten, kur butu kokybiska
O as dabar susimaisiau ne tik tarp meistriu, bet ir kur atlieka permanentini, o kur konturini Labiausiai domina AMETISTEJA, nes kaip ir susitariau ten. Bet dabar ziuriu ju puslapyje, raso, kad atliekamas permanentinis O kai skambinausi, supratau, kad ten atlieka konturini Atsiliepkit kas ten daretes
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 28, 00:22)
O as dabar susimaisiau ne tik tarp meistriu, bet ir kur atlieka permanentini, o kur konturini Labiausiai domina AMETISTEJA, nes kaip ir susitariau ten. Bet dabar ziuriu ju puslapyje, raso, kad atliekamas permanentinis O kai skambinausi, supratau, kad ten atlieka konturini Atsiliepkit kas ten daretes
as dariausi Ametistejoj pas Ruta, esu labai patenkinta, ispiese plaukelius, kaip supratau dirba su augaliniais dazais.
QUOTE(Elegancija. @ 2007 09 28, 02:22)
Suintrigavot! Ilindau i interneta ir pradejau jeskoti konturiniu makiazu firmas. Visom kalbom rasiau pvz. CONTURE MAKE UP, CONTOUR MAKE UP, ir rusiskai ir lietuviskai. Bet pasirodo visam pasauli yra tik viena firma- " LONG-TIME-LINER Conture Make up". Ju kainos visur didesnes nei permanentinio makiazo ir dar jie raso kad turi "TUV" zenkla,kiek zinau tai kokybes ir saugumo zenklas.
Aš jau po antakių kontūrinio šiandien, dar laukia korekcijos.
QUOTE(Pūkelis @ 2007 10 02, 22:23)
Aš jau po antakių kontūrinio šiandien, dar laukia korekcijos.
Na ir kaip sekesi? Ar skaudejo? Pas ka dareisi?
QUOTE(Elegancija. @ 2007 10 02, 22:32)
Na ir kaip sekesi? Ar skaudejo? Pas ka dareisi?
Neskaudėjo, galima lengvai iškęsti, apie valandą darė, gan greitai. Vilniuje dariausi visgi. Sunku dar apsiprasti laukiu kol apibluks, po dviejų savaičių eisiu korekcijos daryti.