Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 17, 17:48)
imeskit kas nors nuotrauka aip antakiai atrodo 4u.gif as jau kaip ir nusprendziau darytis, tik lauskiut inkamo momento, o gal visai nereikia? kaip ilgai tie sasiukai laikosi ir ar labai neestetiskai atodo?

Jai nepaslaptis kur planuoji daryti?
Aš šiandien skambinau Erikai, pasiklausti, kaip tas laikotarpis po procedūros, tai nuramino, sakė nėra, taip jau baisiai, galima eiti į žmones, kol užgis.
Atsakyti
tai as dar tik domiuosi kas kaip ir kur, greiciausiai pas Erika, nes tiek daug pagyru kitoms lyg ir nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 17, 17:48)
imeskit kas nors nuotrauka aip antakiai atrodo 4u.gif as jau kaip ir nusprendziau darytis, tik lauskiut inkamo momento, o gal visai nereikia? kaip ilgai tie sasiukai laikosi ir ar labai neestetiskai atodo?

Viskas labai estetiskai, sasiukai laikosi apie savaite, as is pradziu galvojau, kad net nera jokiu sasiuku 4u.gif o del to ar verta darytis antakius, tai tikrai galiu pasakyti kad verta, ryte pamirsau ka reiskia piestis antakius doh.gif
Atsakyti
o kiek ilgai laikosi ryskumas? gal planuoti penktadieniui procedura?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 18, 08:46)

Ar iškart procedūra ir darys g.gif Man rodos konsultacija bus ir pasirinkimas formos.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 18, 20:34)
Ar iškart procedūra ir darys  g.gif Man rodos konsultacija bus ir pasirinkimas formos.

As irgi galvojau kad per konsultacija tai tik pakonsultuos, o erika pasiule is karto daryti konturini lotuliukas.gif bet vistiek tariausi kitam kartui, nes buvau kitaip susiplanavusi laika cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 18, 08:46)

Ryskumas laikosi 4-5 dienas kol nueina sasiukai mirksiukas.gif pas mane sasiukai jau beveik nusiplove, bet vistiek matosi sioks toks ryskumas thumbup.gif as ir nenoreciau kad butu labai blanku ir nesimatytu kad yra antakiai doh.gif
Atsakyti
o as nenoriu kad visi susitike su manimi zmones matytu tik mano antakius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 19, 09:15)
o as nenoriu kad visi susitike su manimi zmones matytu tik mano antakius biggrin.gif

Aš šito irgi labai bijau, bet Erika kažkiek nuramino, kad tik pradžiai bus ryšku. Reikia stengtis tuo momentu nelisti į akis žmonėms lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2007 09 19, 08:16)
As irgi galvojau kad per konsultacija tai tik pakonsultuos, o erika pasiule is karto daryti konturini lotuliukas.gif bet vistiek tariausi kitam kartui, nes buvau kitaip susiplanavusi laika cool.gif
Papildyta:
Ryskumas laikosi 4-5 dienas kol nueina sasiukai mirksiukas.gif pas mane sasiukai jau beveik nusiplove, bet vistiek  matosi sioks toks ryskumas thumbup.gif as ir nenoreciau kad butu labai blanku ir nesimatytu kad yra antakiai doh.gif

Norėčiau, kad taip man pasiūlytų, bet tik kitą savaitę bus Vilniuje g.gif

O per tas 4-5 dienas galima eiti į gatvę? Ar patenkinta tu jos darbu?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 19, 11:15)
Aš šito irgi labai bijau, bet Erika kažkiek nuramino, kad tik pradžiai bus ryšku. Reikia stengtis tuo momentu nelisti į akis žmonėms  lotuliukas.gif
Papildyta:

Girdejau kad LONG TIME LINERi Kaune antakius daro plaukiukais,po proceduros sake kad jokio ryskumo didelio nera ir jokiu sasiuku.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 19, 10:15)
Aš šito irgi labai bijau, bet Erika kažkiek nuramino, kad tik pradžiai bus ryšku. Reikia stengtis tuo momentu nelisti į akis žmonėms  lotuliukas.gif
Papildyta:

I gatve tikrai galima iseiti, aisku biski neiprasta, kai is pradziu neturi antakiu, o po to jie tokie ryskus atsiranda
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 19, 10:15)

Kuri laika juos ir matys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingoska1 @ 2007 09 19, 19:36)
Girdejau kad LONG TIME LINERi Kaune antakius daro plaukiukais,po proceduros sake kad jokio ryskumo didelio nera ir jokiu sasiuku.

taip daro plaukiukais bet sasiukai vistiek buna, kai lieti jie vos vos jauciasi ir po truputi pradeda nusiplauti ax.gif
Atsakyti