Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

Aš irgi dariausi Kęstučio 16 "Long time liner" pas Rasą akis ir lūpas. Atrodo liux thumbup.gif , kai nueinu pas dantiste, duoda servėtėlę ir liepia valyt biggrin.gif . Lūpas darė su daliniu retušavimu, tai truputi pigiau ir gražu. Pirmą kartą akys buvo labai jautrios, o antrą kartą atvirkščiai - lūpos. Bet turbūt priklauso ir nuo mėnesinių ciklo ir nuo nuotaikos. Bet šiaip jokių problemų - ar maudaisi, ar šlapdriba, niekas nebaisu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 09 06, 14:38)
Siandien einu konsultacijai pas erika  ax.gif jei kam idomu papasakosiu ispudzius ir kainas mirksiukas.gif

tai kaip tavo ispudziai pas kosmetologe Erika? as tai labai patenkinta ir lupom ir antakiukais thumbup.gif spalvos labai naturalios ir tik lieka perbraukti zele antakiukus, o lupas blizgesiuko ir iskarto bruozai ryskesni. tiesa, po pirmo karto atrode, kad uztenka ryskumo, bet po keliu menesiu pasiryskinau ir dar sake priklauso viena korekcija. kainos kaip ir visur lupos man kainavo 750, antakiukai 700, dar pritaike nuolaida, nes akis zadu darytis 4u.gif drauge pasidare akis, tai iskarto blakstienos tankesnes atrodo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 09 11, 11:40)
tai kaip tavo ispudziai pas kosmetologe Erika? as tai labai patenkinta ir lupom ir antakiukais thumbup.gif spalvos labai naturalios ir tik lieka perbraukti zele antakiukus, o lupas blizgesiuko ir  iskarto bruozai ryskesni. tiesa, po pirmo karto atrode, kad uztenka ryskumo, bet po keliu menesiu pasiryskinau ir dar sake priklauso viena korekcija. kainos kaip ir visur lupos man kainavo 750, antakiukai 700, dar pritaike nuolaida, nes akis zadu darytis 4u.gif  drauge pasidare akis, tai iskarto blakstienos tankesnes atrodo thumbup.gif

O pas Erika eilės ilgai reikia laukti?
Atsakyti
QUOTE(šviesuolė @ 2007 09 10, 21:35)
Aš irgi dariausi Kęstučio 16  "Long time liner" pas Rasą akis ir lūpas. Atrodo liux thumbup.gif , kai nueinu pas dantiste, duoda servėtėlę ir liepia valyt biggrin.gif . Lūpas darė su daliniu retušavimu, tai truputi pigiau ir gražu. Pirmą kartą akys buvo labai jautrios, o antrą kartą atvirkščiai - lūpos. Bet turbūt priklauso ir nuo mėnesinių ciklo ir nuo nuotaikos. Bet šiaip jokių problemų - ar maudaisi, ar šlapdriba, niekas nebaisu  drinks_cheers.gif

kaip suprast tą dalinį retušavimą ir kiek tas pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 11, 13:34)

Laukti ilgai nereikia, pasiskambini ir uzraso kitai savaitei ax.gif Pirmiausia uzsirasai konsultacijai, ten papiesia keleta antakiu formu, isirenki labiau patinkanti ir ta pacia diena bent jau man pasiule daryti konturini, kadangi finansiskai nebuvau pasiruosusi ta diena darytis, pasidariau veido valyma ir uzsirasiau kitam kartui konturini 4u.gif
O siandien as kaip tik po antakiu konturinio thumbup.gif viskas buvo normaliai , man truputi skaudejo, jauciasi toks dilgciojimas vos vos cool.gif bet mes moterys del grozio viska galim iskesti mirksiukas.gif kainos nepasakysiu, nes kaip erika sake, kad cia kiekvienai individualiai priklauso nuo antakiu paciu jusu esamu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 11, 13:34)

pas kosmetologe Erika laukiau apie men., nes norejau pakliuti butent savaitgali, o ji daro konturinius makiazus ir vilniuje, tai derinau ir prisiderinau smile.gif tiesa, pirmiau veido proceduras pasidariau, nes turejau l.sausa ir jautroka oda po to kosmetika gydomaja pritaike, esu l.patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 09 12, 09:35)
pas kosmetologe Erika laukiau  apie men., nes norejau  pakliuti butent savaitgali, o ji  daro konturinius makiazus  ir vilniuje, tai derinau ir prisiderinau smile.gif  tiesa,  pirmiau veido proceduras pasidariau, nes turejau l.sausa ir jautroka oda po to  kosmetika gydomaja pritaike, esu l.patenkinta 4u.gif

Ačiū mergaitės už informaciją 4u.gif 4u.gif O antakiai naturaliai atrodo dabar? Gal kas galetų nuotraukytę atsiusti antakiukų? mirksiukas.gif Kažkas rašė, kad galima išsimokėtinai, ar aš kažką maišau ?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 13, 12:08)
Ačiū mergaitės už informaciją  4u.gif  4u.gif O antakiai naturaliai atrodo dabar? Gal kas galetų nuotraukytę atsiusti antakiukų?  mirksiukas.gif Kažkas rašė, kad galima išsimokėtinai, ar aš kažką maišau ?

drauges sako, kad labai graziai ir naturaliai antakiai atrodo kaip vos padazyti piestuku rudu, kai nusifotkinsiu ikelsiu. bent as sumokejau daugiau nei puse sumos pirma karta, o antra karta po menesio likusius. tai labai gerai,nes ne taip daug atrodo smile.gif
Atsakyti
Man padare antakiu korekcija, tai ta proga uzsirasiau ir akiu vokus, labai bijau, bet sako bus graziai smile.gif Gal kas pasirodytumet kaip atrodo vokai? virsutiniai ir apatiniai...
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 09 13, 12:08)
Ačiū mergaitės už informaciją  4u.gif  4u.gif O antakiai naturaliai atrodo dabar? Gal kas galetų nuotraukytę atsiusti antakiukų?  mirksiukas.gif Kažkas rašė, kad galima išsimokėtinai, ar aš kažką maišau ?

Pas Erika galima ir isimoketinai per tris menesius thumbup.gif Pas mane po truputi sasiukai lupasi rezultatas isties puikus mirksiukas.gif Esu patenkinta, tik zadu isvaziuoti ilsetis tai reiks labai tuos antakius nuo saules saugot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 09 17, 08:16)
Pas Erika galima ir isimoketinai per tris menesius  thumbup.gif Pas mane po truputi sasiukai lupasi rezultatas isties puikus mirksiukas.gif Esu patenkinta, tik zadu isvaziuoti ilsetis tai reiks labai tuos antakius nuo saules saugot doh.gif

Geras, net nežinojau thumbup.gif o kaip ji pasitiki žmogumi ar reikia kokį dokumentą palikti, kad sugrįži sumokėti likusią sumą. Ar ilgas tas gyjimo po procedūros laikotarpis? Ech jau baigiu susigundyti smile.gif

Mergaitės, gal galite padėti apsispręsti kur daryti ar Long time liner ar pas Eriką? Įdomu kur geriau daro g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 17 rugsėjo 2007 - 12:36
imeskit kas nors nuotrauka aip antakiai atrodo 4u.gif as jau kaip ir nusprendziau darytis, tik lauskiut inkamo momento, o gal visai nereikia? kaip ilgai tie sasiukai laikosi ir ar labai neestetiskai atodo?
Atsakyti