Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

1200 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 rugpjūčio 2005 - 13:09
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 14:52)
antakiai kainuoja 1000 litų tongue.gif Dar galiu užtikrinti, kad kontūrinis makiažas labai labai skiriasi nuo permanentinio. Pirmojo naudai 4u.gif

Aciu, Elina! Nu ka, reik pasitaupyt pinigelius, rast laiko ir keliaut klaipedon!
Elina, ar reikalingos ten korekcijos, ar kaip ten jos vadinasi user posted image
O gal vienu kartu viska padaro ir gali eit?
Atsakyti
QUOTE(garbana @ 2005 08 21, 13:35)
ar reikalingos ten korekcijos, ar kaip ten jos vadinasi user posted image
O gal vienu kartu viska padaro ir gali eit?

Taip, reikia korekcijos po dviejų-trijų savaičių. Po procedūros gali eiti kur nori, aš ėjau tiesiai į vakarėlį " Pramogų banke" smile.gif . Jokių žaizdelių nebūna schmoll.gif . Dar pamiršau pridurti, kad tuo makiažu galima puikiai pakeisti pvz. lūpų, antakių formą: pastorinti, paploninti, pakelti, išlenkti ir t.t. Dar daro " strielkes", bet aš niekad nesuprantu kam jas moterys darosi g.gif , juk labai retai jas ir šiaip prireikia pasidažyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 20:55)
Taip, reikia korekcijos po dviejų-trijų savaičių. Po procedūros gali eiti kur nori, aš ėjau tiesiai į vakarėlį " Pramogų banke" smile.gif . Jokių žaizdelių nebūna schmoll.gif . Dar pamiršau pridurti, kad tuo makiažu galima puikiai pakeisti pvz. lūpų, antakių formą: pastorinti, paploninti, pakelti, išlenkti ir t.t. Dar daro " strielkes", bet aš niekad nesuprantu kam jas moterys darosi g.gif , juk labai retai jas ir šiaip prireikia pasidažyti? g.gif

apie nuostabu dalyka tu cia papasakojai! aciu dievui, kad permanentinio nepasidariau!
ar i 1000lt ieina ir korekcija? gal matei kada kaip atrodo konturiniu padaryti antakiai?
Atsakyti
QUOTE(garbana @ 2005 08 21, 19:25)
ar i 1000lt ieina ir korekcija? gal matei kada kaip atrodo konturiniu padaryti antakiai?

Mačiau 4u.gif , padarė mano draugei, natūraliai šviesiaplaukei ( atitinkamai ir antakiai- šviesūs). Atrodo įspūdingai natūraliai, pakoregavo formą, kiekvieną plaukelį nupaišė atskirai, prailgino formą. Veidukas akimirksniu pasikeitė, atsigavo. Žino tą problemą panos, kurios antakių neturi.
Taip korekcija įeina į kainą. Ta korekcija yra tokia: kadangi įvedami dažai yra natūralūs, tai oda labai greitai juos pasisavina ir per kelias savaites toji spalvytė nublanksta, tada daro korekciją- dar kart įveda dažus ( tada laiko). Beje per korekciją galima dar pataisyti jei nepatiko forma ar spalva, tiesa, spalvų yra keli šimtai, visos labai natūralių atspalvių, meistrė pati pataria koks labiau tiks prie veido, plaukų spalvos, galima nusinešti savo mėgstamą lūpdažį. Antakius mano draugei darė rudus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 21, 22:38)
Atrodo įspūdingai natūraliai, pakoregavo formą, kiekvieną plaukelį nupaišė atskirai, prailgino formą. Veidukas akimirksniu pasikeitė, atsigavo. Žino tą problemą panos, kurios antakių neturi.

kai pasakoji, tai atrodo labai kruopsti meistre, tad nesistebiu, kad tokia kaina! O keliem metam tas makiazas?
Tas makiazas greiciausiai nesustabdo antakiu plaukeliu atauginejimo, bet gal lengviau juos priziuret po to?
Butinai darysiu! tik nusikelia viskas keliem menesiams, lapkriti vaziuosiu tevu Klaipedon lankyt ir kartu grazet user posted image
Jei tavo atvarte lupos jau su konturiniu,tai as suzaveta!
Atsakyti
Brangios mamytes,
gal kuri Jusu zinote, kur vilniuje teirautis, kas daro konturiny makiaza??
Labai buciau dekinga uz info:)
Atsakyti
nors as nesu dariusis, bet maciau, kad jau ir kaune yra, noreciau ir as lupas pasikoreguot, nes mane anksciau daznai pusleline berdavo, tai dabar konturai pabege truputeli verysad.gif bet brangoka truputeli
Atsakyti
QUOTE(Keitė @ 2006 03 26, 09:38)
nors as nesu dariusis, bet maciau, kad jau ir kaune yra, noreciau ir as lupas pasikoreguot, nes mane anksciau daznai pusleline berdavo, tai dabar konturai pabege truputeli verysad.gif  bet brangoka truputeli

Vaiksciojau i High Care celiulitinis masazus ir suzinojau, kad ten bus konturinio prezentacija. Nulekiau paziureti.Fantastika. Jokiu patinimu, jokio kraujo. Kiek drauge apie permanenta pasakojo, kad savaite po proceduros is namu iseit negalejo.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 03 28, 20:57)
Vaiksciojau i High Care celiulitinis masazus ir suzinojau, kad ten bus konturinio prezentacija. Nulekiau paziureti.Fantastika. Jokiu patinimu, jokio kraujo. Kiek drauge apie permanenta pasakojo, kad savaite po proceduros is namu iseit negalejo.

o kaip kainos, nekalbejo? as irgi norejau nueit bet nespejau
Atsakyti
QUOTE(Keitė @ 2006 03 28, 20:59)
o kaip kainos, nekalbejo? as irgi norejau nueit bet nespejau

stai koky atsakyma gavau:

Konturinis makiazas yra naujesnis ir pazangesnis metodas, negu permanentinis. Kainos:
Lupu konturas - 620
Lupu konturas su nutusavimu - 780
lupos su pilnu uzpildymu - 980
Antakiai - 780
Virsutiniai vokai - 530
Apatiniai vokai - 440

Issamesne konsultacija ir registracija telefonu 206447.
Atsakyti
ai manau ne uz ilgo tos kainos bent jau truputi.tai sumazes.ir norejau paklaust jusu labai man svarbaus dalykelio..nuo kokio amziaus sita makiaza daro?as dar pakankamai jaunute,bet jau nebegaliu daugiau..geda eiti i viesuma..net pries tevus nepatogiai jauciuos del savo isvaizdos ir dar laukt 3 metus iki 18m(nuo tada pvz. dar permanentini makiaza)man butu kosmaras..as su zmonem negaliu pilnavertiskai bendraut del savo isvaizdos cry.gif
ok.pakaks cia verkslent,nes niekam nerupi nepazistamo zmogaus bedos 4u.gif
Atsakyti