QUOTE(jorin28 @ 2007 05 17, 11:22)
saunu, bet ar nemanai, kad mokedama maziau, krenta kokybe.. korekcijos reikes jau po vasaros isblukusio pigmento, tai ir susimokesi gal dar daugiau, nei butum mokejusi is karto pilna kaina. nepyk,kad as taip .. bet pati daug esu skaicius ir domejausi apie konturini savo meistres.
Nematau už ką čia pykti, bet nelabai ir suprantu - jei korekcijos, kaip sakai, reikės po vasaros dėl to, kad išbluks pigmentas, tai koks skirtumas, kas jį darė - patyrusi ar pradedanti meistrė? Kuo čia dėta kokybė?
Nebent tu turėjai omenyje, kad po vasaros bus neprošal trečia korekcija, kuri neįeina man į pigesnę kainą?
Tada gal ir pasigailėsiu, bet vis tiek tai nesusiję su tuo, kas darė - patyrusi ar pradedanti meistrė. Šiaip ar taip, daugiau pinigų niekaip nebūčiau galėjusi išleisti
O Gintarės darbu esu labai patenkinta.
Tiesą sakant, kai man Gintarė paišė formas, ir Reda prišokdavo "padėti", man Redos stilius nelabai patiko. Susidariau tokį įspūdį, kad Gintarė labiau prisitaiko prie natūralių veido formų, o Reda labai perša "kaip turi būti" - tai per trumpa kas nors, tai per daug išlenkta. Užtat man ir patinka, kad nedaug pasikeitė veidas, tik paryškėjo (nors gal liko toli iki standartų "kaip turi būti"
)
QUOTE(Alaplaja @ 2007 05 17, 12:52)
labai aciu uz info, ir labai laukiu foto pamatyt
jei nenori viesint, tai duosiu meila
as vis ruosiuos ruosiuos, jau net buvau uzsirasius, ir nedristu
Kad vis neprisiruošiu tos korekcijos pasidaryti
Vis dėl kokių nors priežasčių tenka atidėti. Dabar gegužės pabaigai užsirašiau.
O ko tu nedrįsti? Nebijok - kontūrinis tuo ir gerai, kad pirmą kartą gali pasirinkti labai natūralius atspalvius - atrodysi kaip kukliai pasidažiusi. O jeigu per blanku, per korekciją gali pasiryškinti
O ypač jei gali sau leisti mokėti visą kainą. Kontūriniam gali ir formą šiek tiek per korekciją keisti, jei kas nepatinka (aišku, geriau be to apsieiti). Reda vis mėgsta pasiskųsti, kiek korekcijų daro klientėms po nepavykusio permanentinio
Atsiųsk man į AŽ savo meilą, pabandysiu įmesti kokią foto ir be korekcijos