Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(jorin28 @ 2007 04 19, 10:24)
laba,  kiekvienas apie savo kosmetologa ar meistra nori papasakoti ka gero pasidare smile.gif Matyt nebereikalo daug kas raso ir atsiliepe  apie kosmetologe Erika. as manau, cia pasirinkimo laisve.  rinkimes ir isitikinkim pacios meistru profesinalumu.

Tai žinoma 4u.gif Mano žinutėje nebuvo nei pasipiktinimo, kad kažkas per daug giriamas, nei išrankumo smile.gif Visiškai natūralu, kad visi giria savo meistrą, jei darbas gerai atliktas drinks_cheers.gif
Aš jau pasirinkau, kur darysiuosi, ir tiesiog norėjau paklausti, kas dar ten darėsi ir kokie įspūdžiai 4u.gif O Gintarė man jau dabar patinka ir visiškai ja pasitikiu smile.gif

Iš kitos pusės, visiškai natūralus ir noras susirinkti kuo daugiau informacijos prieš ryžtantis tokiai ilgalaikei procedūrai, kad kartais netektų savo kailiu įsitikinti kokio meistro neprofesionalumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 19 balandžio 2007 - 13:37
NA ŠTAI PASIGRAŽINAU IR AŠ. NEGALIU PASAKYTI ,KAD NESKAUDĖJO doh.gif doh.gif LŪPOS LAABAI JAUTRIOS BUVO, O AKYTĖS KAIP AŠAROJO doh.gif BET LAAABAI PATENKINTA LIKAU biggrin.gif GROŽIS REIKALAUJE AUKŲ blush2.gif
Atsakyti
na aš kai buvau pas Eglę tai labai skaudėjo, o korekciją ėjau pas Valeriją tai ne skausmas o malonumas.ir pats darbas, ir rezultatas kaip diena ir naktis skiriasi.Eglei iki meistrės vardo laaabai dar toli schmoll.gif Taip kad bėkit kuo toliau nuo Eglės gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
O kur ta Eglė dirba?? Aš tai ne forume dariau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2007 05 05, 08:52)
Nugi pasirodykit nors viena  ax.gif
Kiek forume nuolaida padaro?

Aš dariausi Forume pas Gintarę, tai antakius, lūpas (kontūrą su nutušavimu) ir viršutinį voką man padarė už 1200lt, tuo tarpu pilna kaina būtų buvusi 2090lt. http://www.longtimel....php?topic=kain
Čia dėl to, kad ji dar neseniai dirba kaip meistrė, ir todėl, kad dariausi iš karto visą veidą. Ir į kainą įeina tik viena korekcija, o už pilną kainą priklausytų dvi.
Esu tikrai labai patenkinta thumbup.gif Bet pasirodyčiau gal tik po korekcijos, nes dar reikia šį tą paryškinti.

Tiesa, Forume yra dvi atskiros ir konkuruojančios kontūrinį makiažą darančios kontoros - Redos, su kuria dirba ir Gintarė, ir kitos Redos mokinės Alionos firma.
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 05, 08:07)
O kur ta Eglė dirba?? Aš tai ne forume dariau. schmoll.gif

Eglė dirba Kaune, Donelaičio 3, grožio salonas "soliarė" ar panašiai(atrodo , kad iš ten jau išsikraustė).Nesuprantu kaip tokios meistrės pavardė gali puikuotis firmos tinklalapio pirmame puslapyje schmoll.gif
o g.gif jau ten jos nebėra thumbup.gif matyt ne man vienai taip "pasisekė" nes aš jau žadėjau skambint į firmą ir pareikšt savo nuomuonę apie jų tituliniame puslapyje rekomenduojamą "meistrę".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukas: 05 gegužės 2007 - 12:25
QUOTE(Skuja @ 2007 05 05, 10:57)
Aš dariausi Forume pas Gintarę, tai antakius, lūpas (kontūrą su nutušavimu) ir viršutinį voką man padarė už 1200lt, tuo tarpu pilna kaina būtų buvusi 2090lt. http://www.longtimel....php?topic=kain
Čia dėl to, kad ji dar neseniai dirba kaip meistrė, ir todėl, kad dariausi iš karto visą veidą. Ir į kainą įeina tik viena korekcija, o už pilną kainą priklausytų dvi.
Esu tikrai labai patenkinta  thumbup.gif  Bet pasirodyčiau gal tik po korekcijos, nes dar reikia šį tą paryškinti.

Tiesa, Forume yra dvi atskiros ir konkuruojančios kontūrinį makiažą darančios kontoros - Redos, su kuria dirba ir Gintarė, ir kitos Redos mokinės Alionos firma.

Laba,
saunu, bet ar nemanai, kad mokedama maziau, krenta kokybe.. korekcijos reikes jau po vasaros isblukusio pigmento, tai ir susimokesi gal dar daugiau, nei butum mokejusi is karto pilna kaina. nepyk,kad as taip .. bet pati daug esu skaicius ir domejausi apie konturini savo meistres.
Papildyta:
QUOTE(PONIUTE @ 2007 05 04, 23:48)
NA ŠTAI PASIGRAŽINAU IR AŠ. NEGALIU  PASAKYTI ,KAD NESKAUDĖJO doh.gif  doh.gif  LŪPOS  LAABAI JAUTRIOS BUVO, O AKYTĖS KAIP AŠAROJO doh.gif  BET LAAABAI PATENKINTA LIKAU biggrin.gif  GROŽIS REIKALAUJE AUKŲ blush2.gif

labas,
IDOMU! Pas kokia meistre dareisi ta GROZI? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 05 17, 11:22)
saunu, bet ar nemanai, kad mokedama maziau, krenta kokybe.. korekcijos reikes jau po vasaros isblukusio pigmento, tai ir susimokesi gal dar daugiau, nei butum mokejusi  is karto pilna kaina. nepyk,kad as taip .. bet pati daug esu skaicius ir domejausi apie konturini savo meistres.

Nematau už ką čia pykti, bet nelabai ir suprantu - jei korekcijos, kaip sakai, reikės po vasaros dėl to, kad išbluks pigmentas, tai koks skirtumas, kas jį darė - patyrusi ar pradedanti meistrė? Kuo čia dėta kokybė? unsure.gif
Nebent tu turėjai omenyje, kad po vasaros bus neprošal trečia korekcija, kuri neįeina man į pigesnę kainą? g.gif Tada gal ir pasigailėsiu, bet vis tiek tai nesusiję su tuo, kas darė - patyrusi ar pradedanti meistrė. Šiaip ar taip, daugiau pinigų niekaip nebūčiau galėjusi išleisti biggrin.gif O Gintarės darbu esu labai patenkinta.

Tiesą sakant, kai man Gintarė paišė formas, ir Reda prišokdavo "padėti", man Redos stilius nelabai patiko. Susidariau tokį įspūdį, kad Gintarė labiau prisitaiko prie natūralių veido formų, o Reda labai perša "kaip turi būti" - tai per trumpa kas nors, tai per daug išlenkta. Užtat man ir patinka, kad nedaug pasikeitė veidas, tik paryškėjo (nors gal liko toli iki standartų "kaip turi būti" tongue.gif )

QUOTE(Alaplaja @ 2007 05 17, 12:52)
labai aciu uz info, ir labai laukiu foto pamatyt smile.gif jei nenori viesint, tai duosiu meila wink.gif
as vis ruosiuos ruosiuos, jau net buvau uzsirasius, ir nedristu  ax.gif

Kad vis neprisiruošiu tos korekcijos pasidaryti doh.gif Vis dėl kokių nors priežasčių tenka atidėti. Dabar gegužės pabaigai užsirašiau.
O ko tu nedrįsti? Nebijok - kontūrinis tuo ir gerai, kad pirmą kartą gali pasirinkti labai natūralius atspalvius - atrodysi kaip kukliai pasidažiusi. O jeigu per blanku, per korekciją gali pasiryškinti mirksiukas.gif O ypač jei gali sau leisti mokėti visą kainą. Kontūriniam gali ir formą šiek tiek per korekciją keisti, jei kas nepatinka (aišku, geriau be to apsieiti). Reda vis mėgsta pasiskųsti, kiek korekcijų daro klientėms po nepavykusio permanentinio rolleyes.gif
Atsiųsk man į AŽ savo meilą, pabandysiu įmesti kokią foto ir be korekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2007 05 17, 15:36)
issiunciau wink.gif aciu uz paraginima, gal net ryt nuvaziuosiu pasipaisyt kaip viskas atrodytu smile.gif

thumbup.gif Tik žinok, kad papaišo paprastai ryškiau, negu atrodys iš tikrųjų, nebent iš tikrųjų ir norėtum labai ryškiai mirksiukas.gif Čia sakau tik tam, kad papaišymas neatbaidytų smile.gif Aš namo iš papaišymo važiavau drebančia širdžia, galvojau, vyras sakys "nu neea", o jis pasakė "nu gerai, gražu..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2007 05 18, 09:40)
p.s. atrodai labai graziai thumbup.gif veidelis kaip cia parasius  blush2.gif labai atsigaves atrodo ax.gif

Ačiū 4u.gif "Atsigavęs" ne tas žodis - prieš tai iš vis veidelio nebuvo lotuliukas.gif
O va dėl lūpų tai sakau - jeigu nori ryškiau, tada siūlyčiau darytis su pilnu užtušavimu, ne tik kontūrą su sujungimu. Nes mano natūrali spalva, o matosi tokia juosta, kur tarsi pieštuku plačiau nupiešta, o darant ryškiau tas skirtumas makiažo ir natūralios lūpos spalvos būtų dar ryškesnis unsure.gif

QUOTE(Alaplaja @ 2007 05 18, 11:07)
aciu uz foto, labai fainas skirtumas smile.gif vat atsibundi ryte ir jau grazi  wub.gif  maziau rupesciu gyvenime smile.gif liuks  thumbup.gif

Ačiū ax.gif 4u.gif
Dėl rūpesčių - tai jau tikrai thumbup.gif Man vien antakius nusipiešt kiek trukdavo, vokų apvadai - iš viso košmaras, niekada nemokėjau gerai, o ir šiaip dažytis nelabai mėgstu doh.gif O dabar - ramuma rolleyes.gif Kremas, blakstienos, blizgesys ir psio smile.gif
Kita vertus, ne tai svarbiausia gyvenime mirksiukas.gif Bet kai nepatinki pati sau, tai irgi menkas džiaugsmas tongue.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
Gal Jus galit man patariti, ar galima pasidaryti konturini makiaza, kai iki vestuviu lieka maziau nei menuo? Nes bijau, kad pradzioj buna labai ryskus( uz 10 dienu dar diplomo gynimas - tai nenoriu atrodyti kaip klaunas), paskui reikia korekciju. As noriu darytis antakius.Be to ar galima degintis soliariume?
Atsakyti
sveika,

as parasiau laiska ir paklausiau ar galima daryti konturini pries pat vestuves,
tai parase taip:
cituoju:

Pries vestuves proceduros nerekomenduojame. Patinimu ir sasiuku
paprastai
nebuna, gali buti herpes, bet del to po proceduros 5 d. profilaktiskai
reikia gerti aciklovira. O kadangi turesite svente, vaistuku geriau
nemaisyti su alkoholiu:)

bet jei liko visas menuo gal reiktu tadu nedelsti....o kad nebutu ryskiai turbut reiktu darytis neryskia spalvyte blush2.gif na bent jau as taip darysiu..
prasysiu kad parinktu kuo artimesne spalva kaip mano lupu 4u.gif
Papildyta:
ups sorry ne taip supratau,galvojau kad kalbi apie lupas...
turbut reiktu pasiklausti angel.gif
Atsakyti