PRIEŠ KIEK LAIKO REIKIA PAS ERIKA UŽSIRAŠYTI??
QUOTE(PONIUTE @ 2007 04 06, 10:52)
PRIEŠ KIEK LAIKO REIKIA PAS ERIKA UŽSIRAŠYTI??
mane tai ta pacia savaite prieme. treciadieni buvau konsultacijoje, o penktadieni jau man padare
Merginos, o galit kuri nors pasirodyt kaip jums padare? foto ikelt arba atsiust?
is anksto aciu
Beje, kokiame mieste ERIKOS salonas?
is anksto aciu
QUOTE(Alaplaja @ 2007 04 16, 13:15)
Merginos, o galit kuri nors pasirodyt kaip jums padare? foto ikelt arba atsiust?
is anksto aciu
is anksto aciu
girdejau is savo bendradarbiu, kad Erika dirba Kaune Laisves al.Vasario 16-osios 4, grozio studija elrojus, 1-2 per sav.vazineja i Vilniu. pati ruosiuosi uzsiregistruoti, nes antakiu visai neturiu
Sveikutes, matau, kad cia reikia patarimo
Pas Erika darausi proceduras jau 5 metus, ir esu labai patenkinta, nes turiu savo kosmetologe. O patenkinta todel, kad pas ja galima pasidaryti bet kokia procedura (veido valyma, manikiura, masaziuka ir t.t.) Nereikia lakstyti pas simta kosmetologiu, zodziu, viskas vienoje vietoje
Konturinio pas ja nesidariau, bet galvoju. Siaip ji pati pasidariusi, tai galima pamatyti gyva rezultata, kas tik tokio nori
dabar dirba, Laisves alejoje, Kaune,Vasario 16-osios, 4, naujai atsidariusiame salone Elrojus (lankiausi ten neseniai, tai zinokit ten ir kirpeju vyruku yra , ruosiuosi pas juos vestuvine sukuosena darytis
Na zodziu, esu labai patenkinta jos paslaugomis, per tuos metus nenusivyliau ne karto, tad patariu kiekvienai, tikrai nenusivilsit, sekmes visoms
Jei kas tures klausimu, prasom
Pas Erika darausi proceduras jau 5 metus, ir esu labai patenkinta, nes turiu savo kosmetologe. O patenkinta todel, kad pas ja galima pasidaryti bet kokia procedura (veido valyma, manikiura, masaziuka ir t.t.) Nereikia lakstyti pas simta kosmetologiu, zodziu, viskas vienoje vietoje
Konturinio pas ja nesidariau, bet galvoju. Siaip ji pati pasidariusi, tai galima pamatyti gyva rezultata, kas tik tokio nori
dabar dirba, Laisves alejoje, Kaune,Vasario 16-osios, 4, naujai atsidariusiame salone Elrojus (lankiausi ten neseniai, tai zinokit ten ir kirpeju vyruku yra , ruosiuosi pas juos vestuvine sukuosena darytis
Na zodziu, esu labai patenkinta jos paslaugomis, per tuos metus nenusivyliau ne karto, tad patariu kiekvienai, tikrai nenusivilsit, sekmes visoms
Jei kas tures klausimu, prasom
Vilniuje- Erika - dirba PAMĖNKALNIO-25
Na, kad pas ja pacia padaryta konturinis, tai dar ne rodiklis, nes ne ji pati ji sau pasidare
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 17, 19:40)
Na, kad pas ja pacia padaryta konturinis, tai dar ne rodiklis, nes ne ji pati ji sau pasidare
Na nemanau, kad ji darytusi pas kazka ir moketu didziausius pinigus, kai pati gali pasidaryti Bet as nesiruosiu gincytis, tiesiog manau, kam aktualu konturinis makiazas, nueis pas ja pats ir pamatys, kas ir kaip
ups, man atrodo, parasiau didziausia nesamone, nezinau, kaip yra is tikruju del tu konturiniu darymu, ar ji pati daresi ar ne, nei tu kainu as labai nusimanau, bet zinau, kad ant kosmetologes atrode graziai . Taigi atsiprasau uz nekompetetinga info (tikiuosi, kad nesupyksite, nes rasiau ka tik pabudusi is saldaus miego Jei neklystu, tai visos kainos ir visa info apie tai yra parasyta www.erika.lt
Papildyta:
Norejau pasakyti kad kainu labai NEnusimanau
Papildyta:
Norejau pasakyti kad kainu labai NEnusimanau
QUOTE(kengurike23 @ 2007 04 18, 09:00)
Na nemanau, kad ji darytusi pas kazka ir moketu didziausius pinigus, kai pati gali pasidaryti Bet as nesiruosiu gincytis, tiesiog manau, kam aktualu konturinis makiazas, nueis pas ja pats ir pamatys, kas ir kaip
jos pacios tokiu proceduru nesidaro
QUOTE(pempe @ 2007 04 18, 23:14)
kazkaip megau sia tema, bet dabar matau, kad ji pavirto tik i pagyras Erikai.
Prašom dabar man pagirti Forum Palace meistres, o konkrečiai Gintarę, nes pas ją kitą savaitę užsirašiau kontūrinio darytis
Ji jau nebe mokinė, tai ir kaina ne mokiniška, bet vis tiek dar daro su didele nuolaida. O jeigu viso veido, tai ir dar daugiau nuleidžia
QUOTE(elge @ 2007 04 19, 00:19)
Prašom dabar man pagirti Forum Palace meistres, o konkrečiai Gintarę, nes pas ją kitą savaitę užsirašiau kontūrinio darytis
Ji jau nebe mokinė, tai ir kaina ne mokiniška, bet vis tiek dar daro su didele nuolaida. O jeigu viso veido, tai ir dar daugiau nuleidžia
laba, kiekvienas apie savo kosmetologa ar meistra nori papasakoti ka gero pasidare Matyt nebereikalo daug kas raso ir atsiliepe apie kosmetologe Erika. as manau, cia pasirinkimo laisve. rinkimes ir isitikinkim pacios meistru profesinalumu.