Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Reda318 @ 2007 03 15, 07:09)
As manau jei esi nelabai sviesi tai darykis tamsiau,nu bet net nzn ka patarti man paciai sunku apsisprest nes irgi noriu tik va nzn kur geriau eiti ar pas Erika ar pas Valerija,o kokios kainos pas Egle? g.gif  ax.gif

Zinokit as esu labai sviesi, tai dare ruda spalva (kaip tada atrode, tai netgi tamsoka). Bet dabar man ji per sviesi, sekanti karta darysiu visai tamsius. Nes kai patys plaukeliai nusvieseja, tai visai sviesu pasidaro, nespeju plaukeliu dazyt. O be to, neissigaskit to spalvok, kuri bus iskart - ji siek tiek nusilupa.
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 03 15, 11:14)
antakiai pas Eglę 780 lt smile.gif

O kiek akys pas ja idomu? g.gif gal zinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 15, 14:40)
O kiek akys pas ja idomu? g.gif gal zinai ax.gif

Pabandyk internete paieškot, jos salonas lyg tai soliaris ar soliarė ir puslapis tuo pačiu pavadinimu, ten rasi visas kainas.Aš tai bandysiu eit pas mokinę, nes 800 lt man per brangiai schmoll.gif
Papildyta:
va radau adresą http://www.longtimeliner.lt
Atsakyti
Nu va, o as jau po antros korekcijos. Si kart grizau daug ryskesne, nes darausi ryskesnius antakius ir siek tiek didinausi ir keiciau lupu spalva. jau trecia diena, tai lupos jau baigia nusilupt, o akys ir antakiai dar tokie patys. Bet reiks turbut paciai eit pavalyt, nes norisi paziureti rezultata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 03 19, 15:43)
Nu va, o as jau po antros korekcijos. Si kart grizau daug ryskesne, nes darausi ryskesnius antakius ir siek tiek didinausi ir keiciau lupu spalva. jau trecia diena, tai lupos jau baigia nusilupt, o akys ir antakiai dar tokie patys. Bet reiks turbut paciai eit pavalyt, nes norisi paziureti rezultata  biggrin.gif

tai ką, kai nusilupa rezultatas ne tas pats g.gif
o jei atsibos ar kas nepatiks tai taip 5 metus ir nešiot reiks kol nusitrins, ar galima kaip pavalyt g.gif nors neradau nei vieno atsiliepimo, kad kuri nors būtų nepatenkinta ir nusivylusi, kad darėsi kontūrinį makiažą schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukas: 19 kovo 2007 - 20:31
MERGAITĖS, O KĄ APIE ALION PASAKYSITE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2007 03 19, 19:29)
tai ką, kai nusilupa rezultatas ne tas pats g.gif
o jei atsibos ar kas nepatiks tai taip 5 metus ir nešiot reiks kol nusitrins, ar galima kaip pavalyt g.gif nors neradau nei vieno atsiliepimo, kad kuri nors būtų nepatenkinta ir nusivylusi, kad darėsi kontūrinį makiažą schmoll.gif

Na, pradzioj dar yra toks kaip dazu sluoksnis- sasiukas, kuris po keliu dienu nusilupa ir jis pradzioj buna ryskesnis nei realiai smile.gif
Atsakyti
Svekos, niekaip neapsisprendziu is triju meistriu Kaune pas kuria darytis smile.gif
kainos taip pat truputi svyruoja pas visu.
gal kuri galit patarti? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Pieve,2007 03 07, 06:08]
Labas rytas. Man vokų patinimas atslūgo maždaug po penkių dienų - visą šį laiką atrodžiau kaip apsiverkusi. Antakių patinimo nebuvo matyti, tik į akis krito labai ryški spalva ir... pleiskanojimas. Atrodžiau, kad "persistengiau" pasidažyti...
Dėl lūpų vis neapsisprendžiu, bet tikriausiai darysiu.. Reikia keistis..

Ir kiek laiko atrodei persistengus pasidažyti g.gif nes aš dabar atrodau super persistengus verysad.gif Net norisi eit praustis cray.gif
Ir nesakykit, kad neskauda schmoll.gif manęs neveikė jokie tie jų nuskausminamieji purškalai verysad.gif
Atsakyti
[quote=naminukas,2007 03 20, 21:18]
[quote=Pieve,2007 03 07, 06:08]
Labas rytas. Man vokų patinimas atslūgo maždaug po penkių dienų - visą šį laiką atrodžiau kaip apsiverkusi. Antakių patinimo nebuvo matyti, tik į akis krito labai ryški spalva ir... pleiskanojimas. Atrodžiau, kad "persistengiau" pasidažyti...
Dėl lūpų vis neapsisprendžiu, bet tikriausiai darysiu.. Reikia keistis..

Ir kiek laiko atrodei persistengus pasidažyti g.gif nes aš dabar atrodau super persistengus verysad.gif Net norisi eit praustis cray.gif
Ir nesakykit, kad neskauda schmoll.gif manęs neveikė jokie tie jų nuskausminamieji purškalai verysad.gif
[/quote]

Naminuke, o tu pas mokinę buvai? pasidalinki įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Man ketvirta diena ir "persidazymas" jau kaip ir praejo, bet vistiek esu ryskesne nei visada, net i veidrodi maloniau ziuret blush2.gif
Atsakyti
[/quote]
Bet as nesuprantu raso neskausminga,neistinsta konturinis,tai kaip cia yra? g.gif
Kur tu dareisi? rolleyes.gif Kiek kainavo? g.gif
Atsakyti