Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

O kiek metu konturinis islieka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2007 03 08, 00:48)
ar patenkinta kaip padarė? daug korekcijų reikėjo? ačiū už atsakymus smile.gif

Labai patenkinta, visom patariu.
Pries 4 metus mano drauge pasidare permanentini lupom pas garsiaja Audrone, spalva senai nubluko liko kazkokios melynos demes tai su konturiniu jai visa tai istaise, tuomet ir as susigundziau. Jokio skausmo ir patinimo tik labai ryski spalva iskart buvo.

Korekcijos reikejo vienos nors man ir be korekcijos viskas buvo ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingoska1: 08 kovo 2007 - 23:32
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 08, 11:34)
O kiek metu konturinis islieka? g.gif

Na, jis kaip ir permanentinis islieka ~ 4 metus, spalvele su laiku blunka, tai po to galima vel pakartoti smile.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu is jusu aprasymu konturinis geriau uz permanentini g.gif
Ir ne taip skauda g.gif tik kaina didesne ax.gif
Papildyta:
As noriu virsutinio voko,tik negaliu apsispresti ka daryti permanentini ar konturini ir kur geriau kaune g.gif maciau Audrones darba tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif tik eiles pas ja laabai ilgos doh.gif
Papildyta:
Pupuke o ka tu esi pasidariusi antakius ar akis?papasakok jei netingi placiau ax.gif man labai ydomu rolleyes.gif ar skaudejo,kiek laiko jau esi pasidariusi?
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 09, 07:53)
Tai kaip suprantu is jusu aprasymu konturinis geriau uz permanentini g.gif
Ir ne taip skauda g.gif tik kaina didesne ax.gif
Papildyta:
As noriu virsutinio voko,tik negaliu apsispresti ka daryti permanentini ar konturini ir kur geriau kaune g.gif maciau Audrones darba tikrai labai graziai atrodo  thumbup.gif  tik eiles pas ja laabai ilgos doh.gif
Papildyta:
Pupuke o ka tu esi pasidariusi antakius ar akis?papasakok jei netingi placiau ax.gif man labai ydomu  rolleyes.gif ar skaudejo,kiek laiko jau esi pasidariusi?

As jau menuo laiko kaip esu pasidarius antakius, akiu virsu ir apacia, bei lupas. Penktadieni einu korekcijai. 5 valandas pragulejau ant stalo biggrin.gif
Antakiu beveik visai nejauciau, o va akytes kai dare, tai teko paspurdet. Kol vaistai veikia, tai nieko, bet kai jie atsileidzia, tai nelabai malonu. Kazkaip labiau man kampuciai skaudejo. O lupos irgi nieko baisaus. O va draugei atvirksciai, nemaloniausiai buvo, kai dare lupas. Kaip sakant, velnias zino, nuo ko cia priklauso g.gif
As tuo metu turejau pasirinkima: arba darytis permanentini (tuo metu buvo atvaziavusi viena latve), arba trigubai brangiau konturini pas lietuve. Dziaugiuosi neprasovusi - skausmas minimalus, iskart po proceduros gali i zmones iseit, o ir sasiuku beveik nieko nera. Diena po proceduros neleido slapinti, kad dazai dar pabutu. O paskui jie labai graziai ir vienodai nusivalo. Kai darysiu korekcija, tai darysiu tamsesnius antakius, vienos akies kamputis nepasisavino spalvos, ir lupas didednes darysiu, nes maniskes siaurutes, tai turiu proga jas padidint biggrin.gif
Atsakyti
Tai smagu visai ax.gif as tai virsutini voka akiu noriu rolleyes.gif ar graziai tau gavosi,nereikia paryskinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 10, 13:58)
Tai smagu visai  ax.gif as tai virsutini voka akiu noriu  rolleyes.gif ar graziai tau gavosi,nereikia paryskinti? g.gif

Kadangi anksciau turejau parselio akis biggrin.gif tai dabar man visai rysku biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos!

ziuriu cia pas jus verda karstos diskusijos del konturinio makiazo. Esu pasidariusi lupu ir akiu ilgalaiki konturini ir tikrai nesigailiu, esu labai patenkinta. todel noriu pasidalinti su jumis savo patirtimi.
kad konturinis geriau uz permanenta tai tikrai.
dariausi kaune, pas viena tikrai gera ir krupscia kosmetologe erika. pasidariusi pries pusmeti ir jokiu nusiskundimu tikrai neturiu. biggrin.gif
ateityje dar planuoju ir antakius pasidaryti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 12, 23:32)
Sveikos!

ziuriu cia pas jus verda karstos diskusijos del konturinio makiazo. Esu pasidariusi lupu ir akiu ilgalaiki konturini ir tikrai nesigailiu, esu labai patenkinta. todel noriu pasidalinti su jumis savo patirtimi.
kad konturinis geriau uz permanenta tai tikrai.
dariausi kaune, pas viena tikrai gera ir krupscia kosmetologe erika. pasidariusi pries pusmeti ir jokiu nusiskundimu tikrai neturiu. biggrin.gif
ateityje dar planuoju ir antakius pasidaryti. schmoll.gif

O kur ta Erika dirba? Ir kokios kainos pas ja g.gif
Atsakyti
kiek zinau dabar erika dirba laisveje salone "elrojus". as mokejau uz antakius 780 ir lupas 700. bet ji padare nuolaidele, nes dariausi kelias proceduras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 26 kovo 2007 - 14:13
Niekaip neapsisprendziu pas Valerija ar Erika darytis Kaune schmoll.gif patarkit kas daretes mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kur ta garsioji AURDONE dirba Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti