Įkraunama...
Įkraunama...

Kontūrinis makiažas

QUOTE(Jurgux @ 2007 03 01, 10:20)
zinok vaizdelis ten kaip daro tai ne koks  blink.gif bet ko nepadarysi del galutinio rezultato  thumbup.gif tikrai po kokiu 4metu eisiu persidaryti, nes jau bus pabluke  blush2.gif

Mano drauge dare tik apvedima, tai paskui ejo viska tusuoti, nes vaizdelis nelabai koks. Reikia vis lupdaziu teplioti, nes tas konturas toks neitema atrodo: nu isivaizduok, vaiksciotum tik piestuku apvedziojus lupas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lupas dazau tik blizgesiu arba tik vazelinu  blush2.gif  thumbup.gif

Reda318 eik ir nebijok  mirksiukas.gif rezultatu liksi patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu tau uz palaikyma ir padrasinima 4u.gif as jai skambinsiu ir uzsirasysiu i eile,nes esu Kauniete,na o gal ir i Vilniu nuleksiu g.gif noriu pirma akytes,o paskui lupytes lotuliukas.gif jei dar iskils kokiu klausimu parasysiu tau aciu ax.gif
Papildyta:
O kaip suprast vaizdelis kaip daro ne koks?o akis turbut nenuskausmina verysad.gif bet laaabai noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 01, 09:45)
Aciu tau uz palaikyma ir padrasinima  4u.gif as jai skambinsiu ir uzsirasysiu i eile,nes esu Kauniete,na o gal ir i Vilniu nuleksiu g.gif noriu pirma akytes,o paskui lupytes lotuliukas.gif jei dar iskils kokiu klausimu parasysiu tau aciu ax.gif
Papildyta:
O kaip suprast vaizdelis kaip daro ne koks?o akis turbut nenuskausmina  verysad.gif bet laaabai noriu  ax.gif

Baksnoja su tokia adatyte ir paskui bega kraujukas verysad.gif ne ciurksle aisku, bet kraujuoja tol kol ten baksnoja verysad.gif paskui pritepa visokiu tepalu, reikia ir namie tepti, tada jau nebega joks kraujas

As tai dar svarstau ar pirma antakius ar akis daryti g.gif ir to ir to noriu, o i Vln as nelabai nuvaziuosiu specialiai g.gif

Parasyk, ka susitarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau merginos, cia juk puslapiukas apie Konturini makiaza, o jus kaip suprantu kalbat apie Permanentini. 4u.gif
Atsakyti
MERGAITĖS PATARKITE.. PRIEŠ KIEK LAIKO GALIU DARYTI KONTŪRINI, KAD NELIKTU PATINIMU, IR GALĖČIAU EITI I DARBA. AR PER DVI SAVAITES NUSLUKS?? KA GALITE PASAKYTI APIE ALIONA IŠ FORUM PALAZ?? KETINU PAS JA DARYTI. PATARKITE PRAŠAU....KIEK MAŽDAUK KAINUOTU LUPOS,IR VIRŠUTINIS VOKAS??
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 03 05, 22:14)
MERGAITĖS PATARKITE.. PRIEŠ KIEK LAIKO GALIU DARYTI KONTŪRINI, KAD NELIKTU PATINIMU, IR GALĖČIAU EITI I DARBA. AR PER DVI SAVAITES NUSLUKS?? KA GALITE PASAKYTI APIE ALIONA IŠ FORUM PALAZ?? KETINU PAS JA DARYTI. PATARKITE PRAŠAU....KIEK MAŽDAUK KAINUOTU LUPOS,IR VIRŠUTINIS VOKAS??

Kas del patinimu, tai jau ta pacia diena nieko nesimato. Jei akys jautresnes, tai gal valandziuke ar dvi pabus paraude ir patine. Bet tikrai ne taip, kad nieko nematytum schmoll.gif Man paciai apie 10 minuciu truputi patine buvo. Siaip ta ir sekancia diena atrodziau tik ryskiau pasidazius, aplinkiniai net nepastebejo.
Va del to man ir patiko konturinis makiazas. Pries tai mano drauge daresi permanentini, tai is namu tris dienas nejo. Tik vyras atejes atraportavo, kad atrodo kaip po sumusimu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau apie kontūrinį ir permanentinį makiažus. Tiesa pasakius senai svajojau apie permanentinį, nes nežinojau,kad yra ir toks kontūrinis. tai nusprendžiau, kad norėčiau kontūrinio, nes kažkaip naujovė ir manau kad natūraliau atrodys nei permanentinis. tik kontūrinio kainos didokos, tai norėčiau pas mokinę.Ar Kaune irgi yra galimybė darytis pas mokinę ar tik Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 03 06, 21:02)
gal galetumet nufotografuot ir ikelt cia savo kontur.makiaza ?  smile.gif

ypac domina kaip  realiai atrodo antakiai  nudazyti konturiniu.

Kita savatgali einu korekcijai, tai po to pabandysiu nufotografuoti smile.gif
Noriu tik pasakyti toms, kurios dar masto darytis, kad net ir po konturinio ar permanentinio makiazo antakius reiks ir pesiotis ir dazytis, jei jie sviesus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2007 03 06, 00:14)

Labas rytas. Man vokų patinimas atslūgo maždaug po penkių dienų - visą šį laiką atrodžiau kaip apsiverkusi. Antakių patinimo nebuvo matyti, tik į akis krito labai ryški spalva ir... pleiskanojimas. Atrodžiau, kad "persistengiau" pasidažyti...
Dėl lūpų vis neapsisprendžiu, bet tikriausiai darysiu.. Reikia keistis..

Aliona labai stengiasi, pataria dėl tolesnės priežiūros, padaro nedidelę nuolaidą. Trumpiau - man jos atliktas darbas patiko ir tiko ax.gif
Atsakyti
kiek kainuoja Kaune Kęstučio salone antakių kontūrinis pas meistre ir pas mokinę?Pas Eglę (Daukanto 3) 780 lt +2 korekcijos , jei pas mokinę 150 lt +už korekciją vėl 150 lt Tai gaunasi visi 300 litukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukas: 07 kovo 2007 - 11:30
QUOTE(naminukas @ 2007 03 07, 13:29)
kiek kainuoja Kaune Kęstučio  salone antakių kontūrinis pas meistre ir pas mokinę?Pas Eglę (Daukanto 3) 780 lt +2 korekcijos , jei pas mokinę 150 lt +už korekciją vėl 150 lt Tai gaunasi visi 300 litukų g.gif

Kestucio 16 irgi galima pas mokine tik kainos kitos. Antakiai 390lt {puse sumos} bet i ta kaina ieina visos korekcijos ir jas privalo padaryti ta pati mokine,tipo pati turi istaisyti savas klaidas. As dariausi pas meistre,uztruko 1.5 val o mokine 3-4 val kankinasi.
Atsakyti
QUOTE(ingoska1 @ 2007 03 07, 22:15)
Kestucio 16 irgi galima pas mokine tik kainos kitos. Antakiai 390lt {puse sumos} bet i ta kaina ieina visos korekcijos ir jas privalo padaryti ta pati mokine,tipo pati turi istaisyti savas klaidas. As dariausi pas meistre,uztruko 1.5 val o mokine 3-4 val kankinasi.

ar patenkinta kaip padarė? daug korekcijų reikėjo? ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
[quote=Pieve,2007 03 07, 05:08]
Labas rytas. Man vokų patinimas atslūgo maždaug po penkių dienų - visą šį laiką atrodžiau kaip apsiverkusi. Antakių patinimo nebuvo matyti, tik į akis krito labai ryški spalva ir... pleiskanojimas. Atrodžiau, kad "persistengiau" pasidažyti...

O cia tikrai apie konturini eina kalba? Mano drauge ta pacia diena su manim daresi, jos akys jautrios tai kol dare visa laika asarojo, bet patinimas praejo jau ta pacia diena g.gif Kita kolege pas ta pacia meistre daresi, tai jau ta pati vakara i darba atejo ir jokio patinimo nebuvo. Atrode tik ryskiau pasidazius.

Atsakyti