Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 20, 22:06)
skaiciau kad klizmutes negerai vaikiukams, nes pripranta labai greit, ir
patiems tustintis darosi sunku...geriau duoti duphalac'o...
as pati klizmutes nebestatau, duphalac'as suskaido zarnyne ten kazka ir
tustinasi vaikiukas puikiai...
bet siaip stengiuos visai nebeduot vaistuku...matysim...vel 3 dienos be nieko...

mums dazna problemyte ta pati verysad.gif ,buna kad ir 4 paras nesitustina,gydytoja vis liepia klizmute statyti vaistuku neraso...ar galima tu vaistuku nusipirkti be recepto?
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 01 21, 00:09)
sakykit mamytes, ka daryti kai viena krutis skauda?man jau taip antra karta, pirma karta kai skaudejo net asaros byrejo is skausmo,ypac ranka judinant, bet kazkur po paros praejo, dabar ir vel kartojasi..bijau kad koks uzdegimas nesigautu cray.gif

man irgi viena kruti karts nuo karto paskauda...net nezinau nuo ko, atrodo is vidaus
kazkas ten lyg degintu... schmoll.gif

QUOTE(sanele @ 2009 01 21, 10:01)
mums dazna problemyte ta pati verysad.gif ,buna kad ir 4 paras nesitustina,gydytoja vis liepia klizmute statyti vaistuku neraso...ar galima tu vaistuku nusipirkti be recepto?

duphalac'o tikrai galima...na siandien jau ketvirta diena, stena baisiai, bezda irgi doh.gif
bet kol kas be rezultatu...bet kol neklykia tol vaistuku neduosiu...sako iki
7 dienu normalu...tai matysim..,.. schmoll.gif

beje, mamytes, ka darote kai maziukai kumstukus valgo?
atrado mazoji nauja zaidima, nei soskes nebereikia-kumstukas geriausias
draugas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluzhe: 21 sausio 2009 - 09:46
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 21, 09:45)
draugas... doh.gif

Mūsų gydytoja kai užmatė, kad vaikas mumštuką kišasi į burnytę tai liepė vietoj to, duot soskytę, nes tipo nuo soskytės daug lengviau atpratint, nei nuo piršto čiulpimo. Bet kad maniškis į soskę net nežiūri, žiaugčioja nuo jos doh.gif Kai mažesnis buvo dar imdavo, o dabar viskas schmoll.gif
Atsakyti
labukas.man irgi labai skaudejo kruti ir dege viduj,tai man pasake kopusto lapa pridet.ir tikrai padejo smile.gif ir kai guziukai buvo irgi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzite: 21 sausio 2009 - 10:22

draugas... doh.gif
[/quote]

kaip pazistama biggrin.gif manosios kumstukas irgi geriausias draugas! soskes ji niekad neimdavo, spjaudavo lauk, o vst pirstukas, keli pirstukai ar net kumstukas - mmmm.... nakciai uzdedu koki drabuziuka su pirstinytem, tai to nevalgo, o diena - na papukas gelbsti biggrin.gif kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 21, 10:45)
draugas... doh.gif

maniskis irgi kumstukus pradejo valgyti,nors ir soskyte ima bet kai nusibosta ispjauna ir jau tada kumstuka kisasi i burnyte,nepadeda nei pirstinytes,uzmaunu,bet su visa pirstine vistiek kisasi i burnyte
Atsakyti
na man irgi sake,kad nuo soskes lengviau atpratint, tai nezinau, kaip cia dabar suziuret...nakciai jau irgi pirstinukus dedu, dregni buvo siryt, matyt megino visvien
susigrust burnyten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2009 01 20, 21:35)
Ir dar turim tokią miego problemėlę  doh.gif, jei iškrenta čiulptukas tai iš kart nubunda ir dingsta visi miegeliai. Todėl miegam kartu ir laikau priglaudus pirštą, kad tik ta soskė neiškristu  blush2.gif. Nežinau, bet galvoju, kad negerai darau, bet taip nors ir aš naktį truputi pamiegu.

o mes tai turim irgi tokia pacia problemele del ciuptuko smile.gif. Tai kartais suveikia senas metodas - ideti soskyte i burnyte ir uzdeti ant ciulptuko merliuka (kazkap uzkisti uz galvytes, kad prilaikytu ciulptuka, bet neuzspaustu vaikiuko).
Atsakyti
QUOTE(ingadom @ 2009 01 21, 10:36)
nakciai uzdedu koki drabuziuka su pirstinytem, tai to nevalgo, o diena - na papukas gelbsti  biggrin.gif kazkiek.

Bandžiau ir aš tą triuką su pirštinytėm doh.gif biggrin.gif Jau naktį kai kėlėsi valgyt, tos pirštinytės buvo šlaput šlaputėlės lotuliukas.gif Daugiau nebegadinam pirštinyčių lotuliukas.gif

Mačiau apie krūtis kalbėjot. Ojojoi kiek aš bėdų turėjau... Du kartus tempa pakilus buvo iki 40, pasikelt negali, eini svirduliuodama, krūtis dega doh.gif Man padėjo ledukų dėjimas ant krūties iškart po maitinimo, ir dar dėdavau kopūsto lapą, o tempą tai jau vaistais mušiau doh.gif
Atsakyti
del krutu, man kazkodel tik viena skauda, ir ne kasdien...
net nezinau nuo ko cia priklauso...patepu bepanthenu, uzdedu multi mum
kompresiuka - praeina tam laikui...ir daugiausia,kazkodel, nakti skauda...
reiks gal tikrai kopusto uzsidet g.gif
Atsakyti
as manau, kad maziukas taip susipazista su savimi, savo galunemis ir nereikia daryti problemos, kad kisa kumstukus. Juk visa jo pazintis su pasauliu prasides nuo burnytes - tai neisvengiama wink.gif
As negaliu atsidziaugt, kaip graziai jis ziuri i savo rankytes ir bando paragauti, net visa kumstuka sukisdamas - pakalbinu, pasakau, kad negrazu, bandau sudominti zaisliukais ir dazniausiai pavyksta thumbup.gif , tada bando zaisliuka paimti ir susikisti i burna, bet dar nepavyksta to padaryti, todel vel kumstukas atsiduria burnytej doh.gif Taip ir zaidziames, nemanau, kad pripras ciulpti pirsta schmoll.gif , tuo labiau patarimas siulyti soske, tai isvis absurdas - jis ja jau pazista ir nebeidomi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų pediatrė dirba Vaiko raidos centre, tai ir pasakojo, kad ateina nemažai vaikučių su tėveliais ir su problema - vaikas čiulpia pirštuką, nors tas vaikas jau 3-4 metų.
Mes kol kas irgi bandom susigundyt žaisliukais, šiandien jau užtikau apžiojusį žaislinio vėžliuko galvą biggrin.gif
O dėl čiulptukų tai net nežinau g.gif jei vaikui nėra poreikio, tai kam pratint g.gif išsiverčiam be čiulptuko kol kas.
Atsakyti