Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

[quote=Paule,2009 01 17, 22:57]
Man nepatiko schmoll.gif Turim dabar Sebamed prausiklį, džiovina odą doh.gif
O tikrai nuo Johnson's išbėrė?

Veiduka ismete taip lyg butu sudilgintas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 01 20, 13:10)
Sakai vis dar pienligė.... Bet kad ta pienligė jau prieš mėn baigėsi....
Dar turiu to daktarino, tai gal reikia pasitepliot...... g.gif
O kiek kartų per dieną patepliodavai?  ax.gif

rytais ir vakarais...bent man daktare tiek liepe 4u.gif
man dar ir skaudedavo, tai greitai daktarino pagalba susitvarkem...
Atsakyti
QUOTE(westutee @ 2009 01 19, 22:48)
sveikutes,,
jungiames ir mes prie jusu, nes jau ikopem i antra menesiuka, perskaiciau visus jusu susirasinejimus ir istikruju daug kas nuramino sirdi ir pastebejau kad visos problemeles labai visu panasios biggrin.gif

del kmynu arbateles, kiek zinau ji kietina vidurius, tai manau kad vaikui nelabai tiktu mirksiukas.gif

sveikiname su dviem menesiais 4u.gif
o kmynu tuomet negersime
Atsakyti
4u.gif
Na, va, grizome ir mes is poliklinikos po skiepo. Sveriam 5,850 g. Priaugom 10 cm. Butu taip viskas gerai, jei ne tas rekimas nuo ryto iki vakaro ir iki pamelynavimo. verysad.gif

Nu vistiek netikiu, kad cia taip kankintis nuo pilvo diegliu yra normalu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 01 20, 14:22)
4u.gif
Na, va, grizome ir mes is poliklinikos po skiepo. Sveriam 5,850 g. Priaugom 10 cm. Butu taip viskas gerai, jei ne tas rekimas nuo ryto iki vakaro ir iki pamelynavimo.  verysad.gif

Nu vistiek netikiu, kad cia taip kankintis nuo pilvo diegliu yra normalu  verysad.gif

as isivaizduoju kaip neramu kai matai kad vaikas verkia ir nezinai kas jam yra, o jei pilvo diegliai manau suprastum, nes vaikas visai kitaip verkia kai skauda, o jei pilvelis skaudetu riestu kojas. musiskis daugiau kankinasi nuo pilvelio putimo, rytais sunkiai prasiperdzia, bet neverkia, o issipersti padeda kai idedu i lovyte ir ziuri i karusele, labai jis tada su kojytem spardosi ir gerai issiperdzia biggrin.gif
Atsakyti
Prisidziaugiau, kad mano maze labai rami, tik kartais klykdavo. Jau antra diena dudas pucia tokias, kad ausyse spengia blink.gif kazkokia nerami tapo, kol bezdzioniuko poza nepradedu nesiot - balsa rodo ojojoj... diena uzmiega kokiam pusvalandukui ir nubunda, nei pati pailsi, nei as kazka galiu padaryt. paskaiciau, kad cia keli vaikiukai taip, laikykimes, mamytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 20, 13:47)
rytais ir vakarais...bent man daktare tiek liepe  4u.gif
man dar ir skaudedavo, tai greitai daktarino pagalba susitvarkem...

Na kai sirgom pienlige ir man spenelius skaudėjo ir niežėjo. Buvo rožinės spalvos. Tai aš tepiau tepalu Imazol (skausmus nuėmė), o Daktarint tai burnytės pienligei gydyti. Tuomet ir atsirado ta dėmė ir nebepraeina. Na dar Daktarin pabandysiu..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belacka: 20 sausio 2009 - 17:23
QUOTE(ingadom @ 2009 01 20, 16:27)
Prisidziaugiau, kad mano maze labai rami, tik kartais klykdavo. Jau antra diena dudas pucia tokias, kad ausyse spengia  blink.gif  kazkokia nerami tapo, kol bezdzioniuko poza nepradedu nesiot - balsa rodo ojojoj... diena uzmiega kokiam pusvalandukui ir nubunda, nei pati pailsi, nei as kazka galiu padaryt. paskaiciau, kad cia keli vaikiukai taip, laikykimes, mamytes  smile.gif

puikiai tave suprantu - as taip kokia savaite nesiojau kaip bezdzioniuka pakabinus, o dabar jau maziau bigsmile.gif artejam prie trecio menesiuko - pilvuko problemu pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingadom @ 2009 01 20, 16:27)
Prisidziaugiau, kad mano maze labai rami, tik kartais klykdavo. Jau antra diena dudas pucia tokias, kad ausyse spengia  blink.gif  kazkokia nerami tapo, kol bezdzioniuko poza nepradedu nesiot - balsa rodo ojojoj... diena uzmiega kokiam pusvalandukui ir nubunda, nei pati pailsi, nei as kazka galiu padaryt. paskaiciau, kad cia keli vaikiukai taip, laikykimes, mamytes  smile.gif

Ir lauke nemiega? Visgi, sunkus darbas yra vaikus užaugint doh.gif Laikykimės visos 4u.gif

Mes grįžom iš ortopedo. Gavom siuntimą echoskopuotis klubus, nelabai jam patiko kažkokios nesimetriškos raukšlytės doh.gif Na žiūrėsim ką echo parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 17, 13:26)
O kokias priemones maudant paprastai naudojat leliukams? Nes kazkaip mums gydytoja aiskino, kad kuo ilgiau stengtis prausti tik su vandenuku, be jokiu priemoniu.. tik idomu kiek tas "kuo ilgiau" smile.gif nes siaip nei odyte nesauseja, nei kas darosi.. ar naudojat jau kokius sampuniukus ar losjoniukus?

mes tai naudojam alyvuogiu muiliuka ir alyvuogiu alieju vat. thumbup.gif odyte grazi ir svelni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
seniai čia besilankiau, kaip sekasi jūsų mažiesiems žmogiukams 4u.gif.
Mus dabar jau kokią savaitėlę kankina tokia pat problemėlė kaip ir Naira rašė. Kai pradeda skaudėti pilvuką tai klykia iki pamėlynavimo. Tai man tokia sena vaistininkė patarė padaryti tokią kaip ir klizmutę blush2.gif įkišant į rūriuką pailgą mažą muilo gabaliuką. Ir tikrai mums tai padeda. Mažius išsikakoja, išleidžia dujas ir nebereikia klykti. Po to prisiminiau, kad kai gulėjom ligoninėj (tada mums buvo tik 2 sav.) kai vaikučiui labai suskaudo pilvuką ir prdėjo klykti, atėjo sesutė ir atsinešusi tokį guminį vamzdelį irgi padarė klizmutę ir įdėjo dar "Viburcol" žvakutę.Tada mažulis irgi nurimo.
Ir dar turim tokią miego problemėlę doh.gif, jei iškrenta čiulptukas tai iš kart nubunda ir dingsta visi miegeliai. Todėl miegam kartu ir laikau priglaudus pirštą, kad tik ta soskė neiškristu blush2.gif. Nežinau, bet galvoju, kad negerai darau, bet taip nors ir aš naktį truputi pamiegu.
Atsakyti
QUOTE(JaunasMamukas @ 2009 01 20, 20:32)
mes tai naudojam alyvuogiu muiliuka ir alyvuogiu alieju vat.  thumbup.gif  odyte grazi ir svelni  mirksiukas.gif

o koki sampuna patartumet naudot? nes Johnsons baby tikrai labai sausina odele, bet neberia
Papildyta:
QUOTE(Irmutė @ 2009 01 20, 20:35)
Sveikos mamytės,
seniai čia besilankiau, kaip sekasi jūsų mažiesiems žmogiukams  4u.gif.
Mus dabar jau kokią savaitėlę kankina tokia pat problemėlė kaip ir Naira rašė. Kai pradeda skaudėti pilvuką tai klykia iki pamėlynavimo. Tai man tokia sena vaistininkė patarė padaryti tokią kaip ir klizmutę  blush2.gif įkišant į rūriuką pailgą mažą muilo gabaliuką. Ir tikrai mums tai padeda. Mažius išsikakoja, išleidžia dujas ir nebereikia klykti. Po to prisiminiau, kad kai gulėjom ligoninėj (tada mums buvo tik 2 sav.) kai vaikučiui labai suskaudo pilvuką ir prdėjo klykti, atėjo sesutė ir atsinešusi tokį guminį vamzdelį irgi padarė klizmutę ir įdėjo dar "Viburcol" žvakutę.Tada mažulis irgi nurimo.
Ir dar turim tokią miego problemėlę  doh.gif, jei iškrenta čiulptukas tai iš kart nubunda ir dingsta visi miegeliai. Todėl miegam kartu ir laikau priglaudus pirštą, kad tik ta soskė neiškristu  blush2.gif. Nežinau, bet galvoju, kad negerai darau, bet taip nors ir aš naktį truputi pamiegu.

kai mano mazylis tris dienas nepakakojo ir labai kankinosi, dariau ir as klizmute, bet is vaistines nusipirkau pompele, kaip senais laikais kad budavo, mano mama man tokia naudojo, ji panasi i ta kur nosytei naudojama, uzsiplikiau ramuneliu arbateles ir ja silta kokia puse pompeles sudeidau suneliui i uzpakaliuka, vaikutis iskart ir sypsotis pradejo pakakojes biggrin.gif
o del soskes, as dziaugiuosi, kad nakti jam jos nereikia, jei uzmiega su ja, bet greit pats isspjauna ir jos nereikia, kartais tik diena pasikankinam kol iminga, spjaudo lauk, bet neilgai biggrin.gif
Atsakyti