sveikutes,,
jungiames ir mes prie jusu, nes jau ikopem i antra menesiuka, perskaiciau visus jusu susirasinejimus ir istikruju daug kas nuramino sirdi ir pastebejau kad visos problemeles labai visu panasios
del kmynu arbateles, kiek zinau ji kietina vidurius, tai manau kad vaikui nelabai tiktu
QUOTE(Belacka @ 2009 01 19, 20:52)
Maniškei irgi užėjo kažkokie ožiukai, taip pat papuką mėto, bet aš manau kad gal dėl to, jog jau per dažnai maitinu (kas 2h), gal taip nebeišalksta? Nes po to kai nepavalgo normaliai, tai jau kitą kartą valgo gražiai
ir maniske taip pat, o as galvoju kas cia jai daros...
Mamytės, tos kurios maitinat krūtimi, o ant jūsų spenelių nėra baltų dėmelių?
Man ant vieno spenelio galiuko, kur pienelis bėga yra balta dėmelė, bet ji kaip ir iš vidaus būtų. Mes sirgom pienlige, galvojau, kad nuo jos, bet jau seniai pasveikome, o dėmė ir liko.....
Man ant vieno spenelio galiuko, kur pienelis bėga yra balta dėmelė, bet ji kaip ir iš vidaus būtų. Mes sirgom pienlige, galvojau, kad nuo jos, bet jau seniai pasveikome, o dėmė ir liko.....
pas mane buvo, tai cia pienliges pozymis...
tepdavau daktarino geliu, per pora dienu praeidavo...
QUOTE(saulxx @ 2009 01 19, 21:33)
tos kurios maitinate o ko jus atsisakote valgyti, as tai nevartoju majonezo, keciupo ir astraus maisto, raugintu kopustu ir citusiniu vaisiu
pirma menesi valgiau tik pieno produktus ir koses...
viso kito atsisakiau, ai dar sausainius paprastus teslainius valgydavau...
dabar pamazel jau valgau viska, pilvuka dar paskauda, bet netikiu,kad
mityba neturi reiksmes, tikrai turi...iskentekit ta laika...
as gal dar buciau pakentejus, bet pati gerokai apsilpau (dar nuo gimdymo nebuvau
atsigavus,kai teko ant dietos sest)...tai dabar stengiuos tik kepto ir riebaus maisto,
jokiu pucianciu pilva produktu, kecupu nevartot...visa kita po truputi valgau...
net citrusiniu (pvz po mandarina kasdien) kad vaikutis pratintusi prie maisto...
QUOTE(Meduvė @ 2009 01 19, 21:28)
Truputi nusiraminau, kad ne mes vieni taip oziuojames, bet vistiek neramina, ypac, kad vaikas pradejo maziau valgyti. O gal tik man taip atrodo Bet anksciau budavo: pavalgo is mano abieju papuku ir dar duok jam koki 30-60ml misinuko. O dabar - pavalgo mano pienelio, ima dar misinuko, patraukia pora gurksniuku ir viskas, spjauna, nebeikisi Pienuko pas mane tai nepadaugejo, o vaikas juk auga, poreikiai turi dideti.
O is kur zinai, kad pienuko nepadaugejo? Jo juk turetu padaugeti pagal vaiko poreikius.. Kitas dalykas - vaikutis stipreja, jis greiciau isgeria ta pati kieki pienuko nei anksciau.
Papildyta:
QUOTE(saulxx @ 2009 01 19, 21:33)
tos kurios maitinate o ko jus atsisakote valgyti, as tai nevartoju majonezo, keciupo ir astraus maisto, raugintu kopustu ir citusiniu vaisiu
Kai maziukui prasidejo pilvo putimas (apie 3-a savaite), tai valgiau is vis tik ryzius, grikius, bananus ir buljona . Bet tada labai mazejo pienuko. Paskui emiau po truputi bandyti visus kitus produktus. Taigi dabar valgau beveik viska, isskyrus raugintus kopustus ir agurkus, pupeles, citrusinius (nebent paragauju skiltele), ypac astrius, surius patiekalus.. arba maziuko pilvukas jau prisitaike, arba tos pilvo problemeles ne nuo mano valgomo maisto buvo .
Papildyta:
Kai maziukui prasidejo pilvo putimas (apie 3-a savaite), tai valgiau is vis tik ryzius, grikius, bananus ir buljona . Bet tada labai mazejo pienuko. Paskui emiau po truputi bandyti visus kitus produktus. Taigi dabar valgau beveik viska, isskyrus raugintus kopustus ir agurkus, pupeles, citrusinius (nebent paragauju skiltele), ypac astrius, surius patiekalus.. arba maziuko pilvukas jau prisitaike, arba tos pilvo problemeles ne nuo mano valgomo maisto buvo .
[/quote]
as valgiau nuo pat pradziu beveik viska, tik aisku kopustu ir citrusininiu vaisiu atsisakiau, nesilaikiau jokiu kosiu dietu ir mano suneliui visai nieko, na gal vakarais biski pamausdavo pilveli (kiek pastebejau nuo marinuotu agurku), bet vaikas nera verkes nuo pilvelio skausmo.tai as irgi svarstau ar turi valgymas itakos ar ne, nesuprantu,bet kolkas susilaikau nuo kopustu ir vaisiu, nors jau labai seiles tysta vien pagalvojus
[/quote]
as valgiau nuo pat pradziu beveik viska, tik aisku kopustu ir citrusininiu vaisiu atsisakiau, nesilaikiau jokiu kosiu dietu ir mano suneliui visai nieko, na gal vakarais biski pamausdavo pilveli (kiek pastebejau nuo marinuotu agurku), bet vaikas nera verkes nuo pilvelio skausmo.tai as irgi svarstau ar turi valgymas itakos ar ne, nesuprantu,bet kolkas susilaikau nuo kopustu ir vaisiu, nors jau labai seiles tysta vien pagalvojus
QUOTE(saulxx @ 2009 01 19, 20:33)
Šokoladas ir riešutai alergizuoja, baltų miltų produktai (batonas, bandelės, kt.) kietina vidurius
labutux visoms ,
siandien mums jau du menesiukai,todel jungiames prie jusu pipiriukai ir princeses
nuo gimimo paaugom 10cm ir priaugom 2kg ..mamytei ir teveliui maziukas jau sypsosi ir retkarciais paguguoja,lb megsta savo karusele kur virs lovytes kabo,tai pastoviai kalbina besisukancius meskiukus ..buvo itarimo del pilvuko diegliuku,bet nepasitvirtino,tai su pilvuku problemyciu neturime.uztat kita biedele uzklupo,susirgom ausyciu uzdegimu ,tai dabar gydomes...vitamino D duodam kas antra dienele po 2lasiukus,tox gydytojos nurodymas..maitinames misinuku SIMILAC ADVANCE,nes mamyte del rimtu problemyciu negalejo leliuko maitinti .o taip norejosi...rengtis maziukas tai lb nemegsta,anksciau tai niekaip nereaguodavo,bet dbr tai kai rengiam baisiai verkti pradeda,o kai isvezam i lauka tai visa laika pramiega,dar saules savom akytem nemate,nes visalaik pramiega.o maudytis tai lb patinka ,kita karta zirzaliojam,o kai tik ilipam i vandenuka iskart sypsenele atsiranda veide ..tai va taip mes augam o kaip kitiem mazuteliam sekasi?
siandien mums jau du menesiukai,todel jungiames prie jusu pipiriukai ir princeses
nuo gimimo paaugom 10cm ir priaugom 2kg ..mamytei ir teveliui maziukas jau sypsosi ir retkarciais paguguoja,lb megsta savo karusele kur virs lovytes kabo,tai pastoviai kalbina besisukancius meskiukus ..buvo itarimo del pilvuko diegliuku,bet nepasitvirtino,tai su pilvuku problemyciu neturime.uztat kita biedele uzklupo,susirgom ausyciu uzdegimu ,tai dabar gydomes...vitamino D duodam kas antra dienele po 2lasiukus,tox gydytojos nurodymas..maitinames misinuku SIMILAC ADVANCE,nes mamyte del rimtu problemyciu negalejo leliuko maitinti .o taip norejosi...rengtis maziukas tai lb nemegsta,anksciau tai niekaip nereaguodavo,bet dbr tai kai rengiam baisiai verkti pradeda,o kai isvezam i lauka tai visa laika pramiega,dar saules savom akytem nemate,nes visalaik pramiega.o maudytis tai lb patinka ,kita karta zirzaliojam,o kai tik ilipam i vandenuka iskart sypsenele atsiranda veide ..tai va taip mes augam o kaip kitiem mazuteliam sekasi?
QUOTE(sanele @ 2009 01 20, 10:23)
labutux visoms ,
siandien mums jau du menesiukai,todel jungiuosi prie jusu pipiriukai ir princeses
siandien mums jau du menesiukai,todel jungiuosi prie jusu pipiriukai ir princeses
sveikinam su dviem menesiukais
Sveikinam, Sanele, labai gerai priaugot-kaip is knygos !
Kuom gydotes ausyciu uzdegima? Ar gavot 2men. skiepa, ?
Papildyta:
Oij, Sanele, dabar jau perskaiciau, 1men.skilty, kad israse antibijotiku
Papildyta:
QUOTE(Belty @ 2009 01 20, 11:47)
Sveikinam, Sanele, labai gerai priaugot-kaip is knygos !
Papildyta:
Papildyta:
jap,israse,deja ...skiepa sake gausim tik kai pasveiksim
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 19, 22:03)
pas mane buvo, tai cia pienliges pozymis...
Sakai vis dar pienligė.... Bet kad ta pienligė jau prieš mėn baigėsi....
Dar turiu to daktarino, tai gal reikia pasitepliot......
O kiek kartų per dieną patepliodavai?
QUOTE(saulxx @ 2009 01 19, 20:33)
Aš galima sakyt nieko neatsisakiau vaisių iš parduotuvės nelabai mėgstu, gal tik bananus, tai tiek ir tevartoju. O šiaip valgau tai, ką ir valgydavau nėštumo metu. Gydytoja patarė tik pradžioj nepiktnaudžiaut šokoladu, pieno produktais, žiūrėt kaip vaikas į juos reaguoja O jis į nieką nereaguoja dabar, pirmas savaites tik pilvuką pūtė ir daugiau bėdų su pilvuku neturim ir tikimės nebeturėsim
Nesakau, kad sukertu per kartą plytą šokolado, bet pasmaližiaut mėgstu