Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(saulxx @ 2009 01 18, 23:17)
ir man taip kartais buna, bet ne su misinuku o su savo papuku, nes pati maitinu, tai tada duodu soske kol ja isiciulpia nusiramina ir tada greitai apkeiciu i savo papuli ax.gif  ir tada graziai pavalgo.

ir as kai prireikia taip darau thumbup.gif kol kas suveikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 01 18, 23:00)
oi, moteriskes, subludo mano vaikas visiskai verysad.gif
Nebsuprantu kas jam. Tai nori valgyti, tai ne. Bliauna, duodu misinuka. Valgo, kaip isalkes, paskui spjauna, vel klykia. Tai griebia buteliuka, tai vel stumia. Galvojau gal misinukas nebepatinka, bet juk visiskai nevalgytutu tada, o dabar......

Cia greiciausiai bus pilvo diegliai, nes mums ir taip buna. Ypac vakare. Tai as prasimaniau nutraukti savo pieno i buteliuka ir ilasinti simplex lasiuku ir duoti. Nu lyg ir geriau.
O siaip musu princese pasidare labai reksne. Nakti miega, bet visa diena rekia, net melynuoja. Kai nesioju irgi rekia. Dar kaip sokam lyg uztyla, bet neilgam. Buvom net pas gydytoja. Sako, kad viskas gerai. Bet as vistiek kazkaip negaliu tiket, kad viskas gerai, o taip klykia. Nu, dar lauke tai tyli. Ar kam nors taip yra?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 01 19, 16:12)
Cia greiciausiai bus pilvo diegliai, nes mums ir taip buna. Ypac vakare. Tai as prasimaniau nutraukti savo pieno i buteliuka ir ilasinti simplex lasiuku ir duoti. Nu lyg ir geriau.
O siaip musu princese pasidare labai reksne. Nakti miega, bet visa diena rekia, net melynuoja. Kai nesioju irgi rekia. Dar kaip sokam lyg uztyla, bet neilgam. Buvom net pas gydytoja. Sako, kad viskas gerai. Bet as vistiek kazkaip negaliu tiket, kad viskas gerai, o taip klykia. Nu, dar lauke tai tyli. Ar kam nors taip yra?
4u.gif

mums uzeina paklykmai ir tai nuo pilvuko diegliuku verysad.gif pavyksta vaika nuraminti, bet dejuoja tada maziukas - matau kaip kankinasi verysad.gif Taip pat, uzeina tik dienos metu, ypac vakarais, o lauke visada ramus. Nepadeda mums Sab Simplex, tie lasiukai padejo, kai kankino pilvuko putimas. O dabar, nei manksteles, nei masaziukai, nei lasiukai nepadeda - gaila vaiko. Skaiciau siandien, kad pankolio arbata padeda bigsmile.gif tai leksiu siandien nusipirkti ir meginsiu pagerti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 19, 17:23)
mums uzeina paklykmai ir tai nuo pilvuko diegliuku  verysad.gif pavyksta vaika nuraminti, bet dejuoja tada maziukas - matau kaip kankinasi  verysad.gif Taip pat, uzeina tik dienos metu, ypac vakarais, o lauke visada ramus. Nepadeda mums Sab Simplex, tie lasiukai padejo, kai kankino pilvuko putimas. O dabar, nei manksteles, nei masaziukai, nei lasiukai nepadeda - gaila vaiko. Skaiciau siandien, kad pankolio arbata padeda bigsmile.gif tai leksiu siandien nusipirkti ir meginsiu pagerti bigsmile.gif

sveikos,mes geriam pankolio arbatele ,simplex lasiukus ,viburcol zvakutes,bet diegliukai neiseina niekaip ,mus diegliukai kamuoja ne tik vakare bet ir ryte ir diena,kartais nakty ,kai valgom,rekia klykia tai valgo ,tai spjauna,vel ciumpa,klykia ziauriai, verysad.gif na gaila mazyles ,bet deja...nieks nepadeda g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 19, 17:23)
mums uzeina paklykmai ir tai nuo pilvuko diegliuku  verysad.gif pavyksta vaika nuraminti, bet dejuoja tada maziukas - matau kaip kankinasi  verysad.gif Taip pat, uzeina tik dienos metu, ypac vakarais, o lauke visada ramus. Nepadeda mums Sab Simplex, tie lasiukai padejo, kai kankino pilvuko putimas. O dabar, nei manksteles, nei masaziukai, nei lasiukai nepadeda - gaila vaiko. Skaiciau siandien, kad pankolio arbata padeda bigsmile.gif tai leksiu siandien nusipirkti ir meginsiu pagerti bigsmile.gif

Bet as jau nezinau ir ka daryti. Man atrodo, kad cia taip nuo mano pieno. Nors maista renkuosi, nevalgau ko negalima. Tuoj isdziusiu smile.gif
Ir logiskai pamascius, tai kam kankinti ir save ir vaika, o po to jam tuos laselius visokius girdyt. Bet visi gydytojai tvirtina, kad vistiek mamos pienas geriausias. Tai ir vis nedristu nutraukt maitinimo savo pienu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 01 19, 17:08)
Bet as jau nezinau ir ka daryti. Man atrodo, kad cia taip nuo mano pieno. Nors maista renkuosi, nevalgau ko negalima. Tuoj isdziusiu  smile.gif
Ir logiskai pamascius, tai kam kankinti ir save ir vaika, o po to jam tuos laselius visokius girdyt. Bet visi gydytojai tvirtina, kad vistiek mamos pienas geriausias. Tai ir vis nedristu nutraukt maitinimo savo pienu.

4u.gif

Galiu patikinti, kad tai tikrai ne nuo MP.
Pirmuosius tris gyvenimo mėnesius 70 proc. mažylių kankina funkciniai žarnyno diegliai. Dažniausiai tai nėra jokia patologija (liga), o tiesiog virškinamojo trakto prisitaikymas prie naujų sąlygų. Juk mažylis 9 mėnesius praleido motinos įsčiose, kur jo žarnynas “nedirbo”: visas reikiamas mitybos medžiagas jis gaudavo per kraują. O pirmąsias 2-3 savaites nuo diegliukų dar saugo motinos hormonai.
Cia placiau: http://supermama.lt/.../view/2948/116/
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 01 19, 17:08)
Bet as jau nezinau ir ka daryti. Man atrodo, kad cia taip nuo mano pieno. Nors maista renkuosi, nevalgau ko negalima. Tuoj isdziusiu  smile.gif

4u.gif

Aš taip pat maitinu savo pienuku ir mus kamuoja diegliai. Taip pat baigiu išdžiūt, nes valgau tą patįį per tą patį g.gif Net seilė nutįsta pagalvojus apie kitokį maistą blush2.gif Bet žinau, kad diegliai nesitęs amžinai, schmoll.gif o mamytės pienukas tikrai vaikui yra labai naudingas, be to maitinant mamytės pienuku vaiko žarnynas susitvarko per maždaug 3 mėn, o mišinuku - tik po 6 mėn.
Taip, kad jei turi savo pienuko, net negalvok nemaitint 4u.gif Juk su pienuku ir vaiko imunutestas stiprėja, gauna mamoms antikunių, kurių joks mišinukas neatkartos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 17, 20:28)
Sakes, issipilde ir mums jusu zodziai, nuo johnson visos produkcijos vaika ismete kaip puslem...  verysad.gif  verysad.gif  Dabar naudot bandysim sebamed...  4u.gif  Gal kas naudojate? Kokie jusu komentarai?  blush2.gif

Aš naudoju SebaMed muiliuką. Su juo plaunu ir galvytę. Nieko blogo nepastebėjau ir nesausina lyg, bet gal todėl, kad aš naudoju jį tik kas trečią dieną. Maudomės kiekvieną dieną: vieną dieną su muiliuku, antrą dieną su aliejum Balmandol, trečią dieną be nieko, ketvirtą vėl su muiliuku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 01 18, 22:17)
ir man taip kartais buna, bet ne su misinuku o su savo papuku, nes pati maitinu, tai tada duodu soske kol ja isiciulpia nusiramina ir tada greitai apkeiciu i savo papuli ax.gif  ir tada graziai pavalgo.

Maniškei irgi užėjo kažkokie ožiukai, taip pat papuką mėto, bet aš manau kad gal dėl to, jog jau per dažnai maitinu (kas 2h), gal taip nebeišalksta? Nes po to kai nepavalgo normaliai, tai jau kitą kartą valgo gražiai ax.gif

Mamytės, tos kurios maitinat krūtimi, o ant jūsų spenelių nėra baltų dėmelių?
Man ant vieno spenelio galiuko, kur pienelis bėga yra balta dėmelė, bet ji kaip ir iš vidaus būtų. Mes sirgom pienlige, galvojau, kad nuo jos, bet jau seniai pasveikome, o dėmė ir liko..... g.gif g.gif
Atsakyti
Truputi nusiraminau, kad ne mes vieni taip oziuojames, bet vistiek neramina, ypac, kad vaikas pradejo maziau valgyti. O gal tik man taip atrodo unsure.gif Bet anksciau budavo: pavalgo is mano abieju papuku ir dar duok jam koki 30-60ml misinuko. O dabar - pavalgo mano pienelio, ima dar misinuko, patraukia pora gurksniuku ir viskas, spjauna, nebeikisi g.gif Pienuko pas mane tai nepadaugejo, o vaikas juk auga, poreikiai turi dideti.
Atsakyti
tos kurios maitinate o ko jus atsisakote valgyti, as tai nevartoju majonezo, keciupo ir astraus maisto, raugintu kopustu ir citusiniu vaisiu verysad.gif
Atsakyti
O gal galima paciam vaikuciui truputi duoti kad ir kmynu arbatytes?
Atsakyti