sveikutes... na senokai mes cia nesilankem, vis negalejom is slogytes issivaduoti... na bet dabar lyg jau ir pabegom nuo jos...
mums taip pat pankoliu arbatele labai padejo pilvukui...
o del Johnson's produkcijos tai net ir nezinau... musu gydytoja grieztai pries ja, bet mes aliejuka dar pries gimima buvom nusipirke, tai gaila buvo ismesti, tai kai kaktyte dukrytei papleiskanoja, tai truputi su vatyte patepu, lyg ir neberia...
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 17, 22:06)
mes tai weledos naudojam kremuka kunui ir veideliui...
super
pirkti yra didziosiose vaistinese...
super
pirkti yra didziosiose vaistinese...
Mes naudojom Weledos prausiklį Jau baigėm, nusipirkom Sebamed ir nieko gero Teks grįžt atgal pas Weledą
Šiandien buvo trečia sėdėjimo namie diena po skiepo Rytoj lekiam į lauką Savaitgaliais vis kur toliau išvažiuojam, o dabar teko namie būt... Ot tie skiepai...
QUOTE(ingadom @ 2009 01 17, 23:35)
Paule, o kodel Jus po skiepo tris dienas i lauka nejot?
Musu gydytoja liepe tik ta pacia diena nemaudyti mergytes ir i lauka neit, o kita diena jau galima (jei zinoma komplikaciju nesulauktume).
Musu gydytoja liepe tik ta pacia diena nemaudyti mergytes ir i lauka neit, o kita diena jau galima (jei zinoma komplikaciju nesulauktume).
O ką aš žinau Mums pasakė taip: tris dienas po skiepo griežtai jokių laukų, jokių maudynių, jokių svečių Ir nesvarbu net jei nesureaguos vaikas į skiepą, o jis ir nereagavo. Prirašė žvakučių nuo temperatūros, bet net nepirkom jų ir neprireikė
Ir dar rekomendavo dvi savaites vengt svečių, viešų susibūrimo vietų Bet čia tai mes dar pagalvosim ko vengt, ir ko ne
QUOTE(Paule @ 2009 01 17, 22:57)
Man nepatiko Turim dabar Sebamed prausiklį, džiovina odą
O tikrai nuo Johnson's išbėrė?
Pamaivelka, o tu manai, kad aš ten tau rašiau kur arbatos gaut
O tikrai nuo Johnson's išbėrė?
Pamaivelka, o tu manai, kad aš ten tau rašiau kur arbatos gaut
na kiek supratau ardesiukai tai kur kremuku galima isigyti o pankoliu arbata ir as maximoj perku
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 13:00)
O ką aš žinau Mums pasakė taip: tris dienas po skiepo griežtai jokių laukų, jokių maudynių, jokių svečių Ir nesvarbu net jei nesureaguos vaikas į skiepą, o jis ir nereagavo. Prirašė žvakučių nuo temperatūros, bet net nepirkom jų ir neprireikė
Ir dar rekomendavo dvi savaites vengt svečių, viešų susibūrimo vietų Bet čia tai mes dar pagalvosim ko vengt, ir ko ne
Kaip idomiai... Na, jei gydytojai atrodo, kad taip butina, geriau taip ir daryt
Bet, kad dvi savaites jokiu sveciu ir panasiai, gal jau cia per daug
QUOTE(ingadom @ 2009 01 18, 16:13)
Kaip idomiai... Na, jei gydytojai atrodo, kad taip butina, geriau taip ir daryt
Aš savo gydytoja pasitikiu Bet nereik perlenkt lazdos Prekybos centrai tai gal ir blogis, ten gi visokių apsisnarglėjusių pilna, o svečiai žino kur eina
Sūnui užsitęsusi naujagimių gelta, gal dėl to liepė labiau pasaugot Ir rankas plaut kaskart imant ant rankų vaiką Jau ir taip sunku švarą namie palaikyt, kai šuo gyvena, o jei dar rankas kaskart plautis, tai neišlįsčiau iš vonios Nes pratinamės nebūt ant rankų, tai vis guldau ar sodinu kai tik ramus būna ir imu paramint, kai pradeda verkt.
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 18:35)
Aš savo gydytoja pasitikiu Bet nereik perlenkt lazdos Prekybos centrai tai gal ir blogis, ten gi visokių apsisnarglėjusių pilna, o svečiai žino kur eina
Sūnui užsitęsusi naujagimių gelta, gal dėl to liepė labiau pasaugot Ir rankas plaut kaskart imant ant rankų vaiką Jau ir taip sunku švarą namie palaikyt, kai šuo gyvena, o jei dar rankas kaskart plautis, tai neišlįsčiau iš vonios Nes pratinamės nebūt ant rankų, tai vis guldau ar sodinu kai tik ramus būna ir imu paramint, kai pradeda verkt.
Vargsiukai mum taip ir nebuvo geltos, tai dziaugiuosi. Del ranku, manau, perlenke lazda. Nu nepriplausi tu ranku tiek, kiek vaikiukas ant ju imamas.
QUOTE(ingadom @ 2009 01 18, 16:42)
Vargsiukai mum taip ir nebuvo geltos, tai dziaugiuosi. Del ranku, manau, perlenke lazda. Nu nepriplausi tu ranku tiek, kiek vaikiukas ant ju imamas.
Mums kai gimė irgi nebuvo, išleido ramiai namo, ir pirmoji pediatrė nieko nematė, o kai persirašėm pas kitą pediatrę iškart išsiuntė darytis kraujo tyrimo ir pasitvirtino Dar reiks pasidaryt kepenų echoskopiją
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 19:27)
Mums kai gimė irgi nebuvo, išleido ramiai namo, ir pirmoji pediatrė nieko nematė, o kai persirašėm pas kitą pediatrę iškart išsiuntė darytis kraujo tyrimo ir pasitvirtino Dar reiks pasidaryt kepenų echoskopiją
Linkiu, kad kuo greiciau pasveiktumet!
oi, moteriskes, subludo mano vaikas visiskai
Nebsuprantu kas jam. Tai nori valgyti, tai ne. Bliauna, duodu misinuka. Valgo, kaip isalkes, paskui spjauna, vel klykia. Tai griebia buteliuka, tai vel stumia. Galvojau gal misinukas nebepatinka, bet juk visiskai nevalgytutu tada, o dabar......
Nebsuprantu kas jam. Tai nori valgyti, tai ne. Bliauna, duodu misinuka. Valgo, kaip isalkes, paskui spjauna, vel klykia. Tai griebia buteliuka, tai vel stumia. Galvojau gal misinukas nebepatinka, bet juk visiskai nevalgytutu tada, o dabar......
ir man taip kartais buna, bet ne su misinuku o su savo papuku, nes pati maitinu, tai tada duodu soske kol ja isiciulpia nusiramina ir tada greitai apkeiciu i savo papuli ir tada graziai pavalgo.