Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

sveikutes... na senokai mes cia nesilankem, vis negalejom is slogytes issivaduoti... verysad.gif na bet dabar lyg jau ir pabegom nuo jos... tongue.gif
mums taip pat pankoliu arbatele labai padejo pilvukui... thumbup.gif
o del Johnson's produkcijos tai net ir nezinau... musu gydytoja grieztai pries ja, bet mes aliejuka dar pries gimima buvom nusipirke, tai gaila buvo ismesti, tai kai kaktyte dukrytei papleiskanoja, tai truputi su vatyte patepu, lyg ir neberia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 17, 22:06)
mes tai weledos naudojam kremuka kunui ir veideliui...
super  thumbup.gif
pirkti yra didziosiose vaistinese...

Mes naudojom Weledos prausiklį thumbup.gif Jau baigėm, nusipirkom Sebamed ir nieko gero doh.gif Teks grįžt atgal pas Weledą biggrin.gif

Šiandien buvo trečia sėdėjimo namie diena po skiepo thumbup.gif Rytoj lekiam į lauką thumbup.gif Savaitgaliais vis kur toliau išvažiuojam, o dabar teko namie būt... Ot tie skiepai... doh.gif
Atsakyti
Paule, o kodel Jus po skiepo tris dienas i lauka nejot? blink.gif
Musu gydytoja liepe tik ta pacia diena nemaudyti mergytes ir i lauka neit, o kita diena jau galima (jei zinoma komplikaciju nesulauktume).
Atsakyti
QUOTE(ingadom @ 2009 01 17, 23:35)
Paule, o kodel Jus po skiepo tris dienas i lauka nejot?  blink.gif
Musu gydytoja liepe tik ta pacia diena nemaudyti mergytes ir i lauka neit, o kita diena jau galima (jei zinoma komplikaciju nesulauktume).

O ką aš žinau g.gif Mums pasakė taip: tris dienas po skiepo griežtai jokių laukų, jokių maudynių, jokių svečių unsure.gif Ir nesvarbu net jei nesureaguos vaikas į skiepą, o jis ir nereagavo. Prirašė žvakučių nuo temperatūros, bet net nepirkom jų ir neprireikė smile.gif
Ir dar rekomendavo dvi savaites vengt svečių, viešų susibūrimo vietų smile.gif Bet čia tai mes dar pagalvosim ko vengt, ir ko ne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 01 17, 22:57)
Man nepatiko schmoll.gif Turim dabar Sebamed prausiklį, džiovina odą doh.gif
O tikrai nuo Johnson's išbėrė?

Pamaivelka, o tu manai, kad aš ten tau rašiau kur arbatos gaut g.gif  irnesakyk.gif

na kiek supratau ardesiukai tai kur kremuku galima isigyti g.gif o pankoliu arbata ir as maximoj perku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 13:00)
O ką aš žinau g.gif Mums pasakė taip: tris dienas po skiepo griežtai jokių laukų, jokių maudynių, jokių svečių unsure.gif Ir nesvarbu net jei nesureaguos vaikas į skiepą, o jis ir nereagavo. Prirašė žvakučių nuo temperatūros, bet net nepirkom jų ir neprireikė smile.gif
Ir dar rekomendavo dvi savaites vengt svečių, viešų susibūrimo vietų smile.gif Bet čia tai mes dar pagalvosim ko vengt, ir ko ne blush2.gif  biggrin.gif

Kaip idomiai... Na, jei gydytojai atrodo, kad taip butina, geriau taip ir daryt g.gif
Bet, kad dvi savaites jokiu sveciu ir panasiai, gal jau cia per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingadom @ 2009 01 18, 16:13)
Kaip idomiai... Na, jei gydytojai atrodo, kad taip butina, geriau taip ir daryt  g.gif
Bet, kad dvi savaites jokiu sveciu ir panasiai, gal jau cia per daug  smile.gif

Aš savo gydytoja pasitikiu thumbup.gif Bet nereik perlenkt lazdos biggrin.gif drinks_cheers.gif Prekybos centrai tai gal ir blogis, ten gi visokių apsisnarglėjusių pilna, o svečiai žino kur eina smile.gif
Sūnui užsitęsusi naujagimių gelta, gal dėl to liepė labiau pasaugot g.gif Ir rankas plaut kaskart imant ant rankų vaiką doh.gif Jau ir taip sunku švarą namie palaikyt, kai šuo gyvena, o jei dar rankas kaskart plautis, tai neišlįsčiau iš vonios biggrin.gif Nes pratinamės nebūt ant rankų, tai vis guldau ar sodinu kai tik ramus būna ir imu paramint, kai pradeda verkt.
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 18:35)
Aš savo gydytoja pasitikiu thumbup.gif Bet nereik perlenkt lazdos biggrin.gif  drinks_cheers.gif Prekybos centrai tai gal ir blogis, ten gi visokių apsisnarglėjusių pilna, o svečiai žino kur eina smile.gif
Sūnui užsitęsusi naujagimių gelta, gal dėl to liepė labiau pasaugot g.gif Ir rankas plaut kaskart imant ant rankų vaiką doh.gif Jau ir taip sunku švarą namie palaikyt, kai šuo gyvena, o jei dar rankas kaskart plautis, tai neišlįsčiau iš vonios biggrin.gif Nes pratinamės nebūt ant rankų, tai vis guldau ar sodinu kai tik ramus būna ir imu paramint, kai pradeda verkt.

Vargsiukai verysad.gif mum taip ir nebuvo geltos, tai dziaugiuosi. Del ranku, manau, perlenke lazda. Nu nepriplausi tu ranku tiek, kiek vaikiukas ant ju imamas.
Atsakyti
QUOTE(ingadom @ 2009 01 18, 16:42)
Vargsiukai  verysad.gif  mum taip ir nebuvo geltos, tai dziaugiuosi. Del ranku, manau, perlenke lazda. Nu nepriplausi tu ranku tiek, kiek vaikiukas ant ju imamas.

Mums kai gimė irgi nebuvo, išleido ramiai namo, ir pirmoji pediatrė nieko nematė, o kai persirašėm pas kitą pediatrę iškart išsiuntė darytis kraujo tyrimo ir pasitvirtino doh.gif Dar reiks pasidaryt kepenų echoskopiją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 01 18, 19:27)
Mums kai gimė irgi nebuvo, išleido ramiai namo, ir pirmoji pediatrė nieko nematė, o kai persirašėm pas kitą pediatrę iškart išsiuntė darytis kraujo tyrimo ir pasitvirtino doh.gif Dar reiks pasidaryt kepenų echoskopiją unsure.gif

Linkiu, kad kuo greiciau pasveiktumet!
Atsakyti
oi, moteriskes, subludo mano vaikas visiskai verysad.gif
Nebsuprantu kas jam. Tai nori valgyti, tai ne. Bliauna, duodu misinuka. Valgo, kaip isalkes, paskui spjauna, vel klykia. Tai griebia buteliuka, tai vel stumia. Galvojau gal misinukas nebepatinka, bet juk visiskai nevalgytutu tada, o dabar......
Atsakyti
ir man taip kartais buna, bet ne su misinuku o su savo papuku, nes pati maitinu, tai tada duodu soske kol ja isiciulpia nusiramina ir tada greitai apkeiciu i savo papuli ax.gif ir tada graziai pavalgo.
Atsakyti