Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Paule @ 2009 01 17, 14:10)
Aš galiu atsakyt smile.gif šiaip jau Avent, L'Occitane produkcija prekiauja Nukas:va čia adresai ten galima ir pankolių arbatos gaut.
O šiaip reiktų pereit vaikų partduotuves, vaistines, gal kažką ir pigiau galima nusipirkt mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
tai,kad pankoliu arbateles kiekvienoj vaistinej yra... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 17, 15:38)

o as vartoju arbatele"FITO LACTO"maitinancioms.Sudetyje pankoliai,kmynai,anyziai,melisa.Ir kaina labai priimtina.
Atsakyti
cia HIPP'o? as tai lietuvisku pankoliu perku ir geriu, man skani ji labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 17, 16:36)
cia HIPP'o? as tai lietuvisku pankoliu perku ir geriu, man skani ji labai thumbup.gif

user posted image
lietuviska arbata,man irgi skani smile.gif
Atsakyti
Avent prausikli pirkau "Vaiku miestas", bet, manau, jo turetu buti daugumoje vaikisku prekiu parduotuviu. L'Occitane specializuotoje parduotuveje - cia jau reikia pagal miesta ziureti, as pirkau Vln Europos PC. O arbatele tai tikrai visose vaistinese turi buti. Geriau ir Hipp, ir Emili "fito lacto", bet mum labiausiai nuo diegliuku padejo butent pankoliu arbatele (taip pat Emili gaminta).
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 17, 15:38)

Tai kad net Maximoj kažkada mačiau pankolių arbatos g.gif

Aš gėriau Hipp'o arbatą maitinančioms, bet tik pradžioj. Sugėriau visą indelį ir tingėjau nusipirkt dar blush2.gif O pankolių arbatėlė nuo pilvo pūtimo ar diegliukų? Kol kas bėdų su pilvuku neturim, bet pravartu būtų žinot ir būt pasiruošus. Turiu net vyšnių kauliukų pagalvėlę nusipirkus, bet kol kas ir stovi neišpakuota ir tikiuosi jos mums neprireiks schmoll.gif
Atsakyti
Vikipedijoj rasoma:

"Pankolio ir šalavijo mišinys palengvina žarnyno kolikas (populiari arbatėlė nuo diegliukų kūdikiams – iš pankolio).
Jau nuo Hipokrato laikų Viduržemio jūros kraštuose pankolis laikomas geriausiu „maisto papildu“ krūtimi maitinančioms moterims."

Hipp arbatele tikrai skani, bet kainuoja dvigubai brangiau uz pankolius ar ta pacia FITO LACTO (nors nuo pastarosios pagrinde skiriasi tik tuo, kad turi citrinine verbena). smile.gif
Atsakyti
Sakes, issipilde ir mums jusu zodziai, nuo johnson visos produkcijos vaika ismete kaip puslem... verysad.gif verysad.gif Dabar naudot bandysim sebamed... 4u.gif Gal kas naudojate? Kokie jusu komentarai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gierika: 17 sausio 2009 - 20:29
QUOTE(Paule @ 2009 01 17, 20:05)
Tai kad net Maximoj kažkada mačiau pankolių arbatos g.gif

Aš gėriau Hipp'o arbatą maitinančioms, bet tik pradžioj. Sugėriau visą indelį ir tingėjau nusipirkt dar blush2.gif O pankolių arbatėlė nuo pilvo pūtimo ar diegliukų? Kol kas bėdų su pilvuku neturim, bet pravartu būtų žinot ir būt pasiruošus. Turiu net vyšnių kauliukų pagalvėlę nusipirkus, bet kol kas ir stovi neišpakuota ir tikiuosi jos mums neprireiks schmoll.gif

nu arbatos tikrai zinau kur nusipirkti doh.gif lotuliukas.gif as omeny turejau tuos kremukus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaivelka: 17 sausio 2009 - 20:50
QUOTE(Gierika @ 2009 01 17, 20:28)
Sakes, issipilde ir mums jusu zodziai, nuo johnson visos produkcijos vaika ismete kaip puslem...  verysad.gif  verysad.gif  Dabar naudot bandysim sebamed...  4u.gif  Gal kas naudojate? Kokie jusu komentarai?  blush2.gif

Man nepatiko schmoll.gif Turim dabar Sebamed prausiklį, džiovina odą doh.gif
O tikrai nuo Johnson's išbėrė?

Pamaivelka, o tu manai, kad aš ten tau rašiau kur arbatos gaut g.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 17 sausio 2009 - 21:58
mes tai weledos naudojam kremuka kunui ir veideliui...
super thumbup.gif
pirkti yra didziosiose vaistinese...
Atsakyti