Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Skaistesl @ 2009 01 14, 08:07)
Nzn, bet mums nuo dzonson aliejuko nieko blogo nebuvo. Cia gi vaikiukas yra jau 2 menesiu, jis jau paauges. Nzn, as tik pasiuliau, mano vyresnioji mergaite budama 2 menesiu turejo tokia problema, tai tik su dzonsonu as ir tepiau, ir maziukei nieko blogo nuo to dzonsono nera. Siaip as cia neprisigalvojau del to aliejuko, tiesiog mano mama yra vaiku pediatre ir ji man taip patare smile.gif

Tai matyt gi kiek pediatrų tiek ir nuomonių. Tiesiog jau teko susidurt su trim pediatrėm ir visos tą patį kartoja, nors net ir neklausiau, kad pirmus metus nenaudot tokio aliejuko g.gif
Aš ir nenaudoju, nors gal nieko blogo ir nenutiktų.

Šiandien važiuosim sužinot kraujo tyrimų rezultatų. Užuojauta visoms, kurių kūdikiams teks imt kraujuką doh.gif Įtaria geltą vaikučiui, o jei ne - tada gausim skiepą smile.gif Jau geriau skiepas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 13, 12:39)
Sveika, tai, kad nezinau, mes su juo iekviena diena daroom maksteles..

O kokias jūs mankšteles darot ir iš kur išmokot?
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 13, 21:41)
tai geriau tada nueisiu i vaistine ir nupirksiu koki krema

as pirmajam naudojau dzohnsons baby ir netiko schmoll.gif , tai dabar turim Neutral aliejuka, kuri galima ir i vonele lasinti, kad neissausetu odele, tai super dalykelis thumbup.gif Jokiu berimu ir negerumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 01 14, 12:41)
O kokias jūs mankšteles darot ir iš kur išmokot?

Mums vaiku chirurge parode, kai pas ja lankemes... Nemoku paaiskinti kaip tiksliai jas daryti reikia, kojytem kaio dviraku minti reikia, keliukus suleknt ir ratukais sukti, rankytemis lygiai ta pati,m nugaryte svelniai masazuoti, kuo daugiau ant pilvelio guleti ir t.t. Turit savo pediatres klaust ar vaiku chirurges. 4u.gif
Atsakyti
mums irgi 2 menesiukai ir kelios dienos, sveriam 7 kg, tai net sunku nesiot.. ir 62cm smile.gif sypsomes ir juokiames smagiai, bet greit pavargstam, po kokiu 2-3 val zaidimu jau zirzaliuojam ir einam miegot. ax.gif

as irgi girdejau tokia nuomone kad Jonsons aliejukai negerai maziems vaikams, mes tai kol kas nenaudojam jokiu aliejuku.
Atsakyti
As irgi truputi mankstinu- mum parode kai buvom profilaktiskai pas neurologa.
Bet ten lb paprastai rankytes istiest-sykryziuot ant krutines; rankytes aukstyn zemyn; kojytes patiesint, laikant per pedute spausti keliuka per sanari (nesmarkiai !) Cia mum reikejo, nes isitempe kojutes.
Paglostau dar visa, pamasazuoju nuoguti- kaip jam patinka thumbup.gif biggrin.gif
Ir aisku ant pilvelio butinai kazkiek i diena..
Atsakyti
mums irgi gydytoja sake nenaudoti jokios Jonsons kosmetikos. Turime Excipial krema ir esame patenkinti thumbup.gif Turejome ir pleiskanyciu ant galvytes, tai su tuo kremuku pora dienu patepliojau ir praejo. Esu girdejusi kad galima tepti alyvogiu aliejumi
Atsakyti
sveikos mamytės,mes dviejų mėnesių lankėmės pas ortopedą ir liepė plačiai vystyti vaiką,nes klubai nevisiškai gerai išsiplėtę,bet neparodė kaip o aš gi nepaklausiau doh.gif doh.gif doh.gif ką galėtumėt patarti man,aš juk jo nevystau o su pampersais thumbup.gif
ir dar vienas klausimas - kelis kartus vaikas pakakojo žaliai,ar čia kas nors negerai?patarkit?ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenele @ 2009 01 14, 15:24)
sveikos mamytės,mes dviejų mėnesių lankėmės pas ortopedą ir liepė plačiai vystyti vaiką,nes klubai nevisiškai gerai išsiplėtę,bet neparodė kaip o aš gi nepaklausiau doh.gif  doh.gif  doh.gif  ką galėtumėt patarti man,aš juk jo nevystau o su pampersais thumbup.gif 
ir dar vienas klausimas - kelis kartus vaikas pakakojo žaliai,ar čia kas nors negerai?patarkit?ačiū smile.gif

Dėkit kokį storesnį vystyklą tarp kojų - ant pamperso mirksiukas.gif O dėl kakiuko - nėra labai gerai, bet nieko tokio. Tiesiog kažkuo netiko jūsų maistas. Maniškis gana dažnai žaliai pakakoja blush2.gif Gydytoja patarė nesijaudinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 14, 13:25)
As irgi truputi mankstinu- mum parode kai buvom profilaktiskai pas neurologa.
Bet ten lb paprastai rankytes istiest-sykryziuot ant krutines; rankytes aukstyn zemyn; kojytes patiesint, laikant per pedute spausti keliuka per sanari (nesmarkiai !) Cia mum reikejo, nes isitempe kojutes.
Paglostau dar visa, pamasazuoju nuoguti- kaip jam patinka  thumbup.gif  biggrin.gif
Ir aisku ant pilvelio butinai kazkiek i diena..

Ačiu, kad parašei kelis pratimukus.... Sportuosim ir mes showoff.gif
Papildyta:
QUOTE(Gierika @ 2009 01 14, 12:42)
Mums vaiku chirurge parode, kai pas ja lankemes... Nemoku paaiskinti kaip tiksliai jas daryti reikia, kojytem kaio dviraku minti reikia, keliukus suleknt ir ratukais sukti, rankytemis lygiai ta pati,m nugaryte svelniai masazuoti, kuo daugiau ant pilvelio guleti ir t.t. Turit savo pediatres klaust ar vaiku chirurges.  4u.gif

Ir Tau ačiū.... 4u.gif
Atsakyti

as irgi girdejau tokia nuomone kad Jonsons aliejukai negerai maziems vaikams, mes tai kol kas nenaudojam jokiu aliejuku.
[/quote]

ir mes jonsons aliejuko atsisakem, labai geras aliejukas Balmandolio, skaniai kvepia, ir odyte labai minkstute ir svelnute :)maudant ilasinam kelis lasus.
Atsakyti
ir mes jonsons aliejuko atsisakem, labai geras aliejukas Balmandolio, skaniai kvepia, ir odyte labai minkstute ir svelnute :)maudant ilasinam kelis lasus.
[/quote]

Mus ir nuo jonson isbere schmoll.gif , o gydytoja parekomendavo Balmandolio, jis man ir patiko, lb riebus ir kvepia, nepabere leliuko 4u.gif
kaip paskaiciau, kad tu tik kelis lasus ilasinai, net juokas paeme, as puse kamstelio ipyliau i vaiko vonele thumbup.gif , vaika gaudziau nes slidinejo is ranku lotuliukas.gif , o vonele nuo riebaliuku ploviau 3k thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 14 sausio 2009 - 18:05