Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gierika @ 2009 01 13, 13:39)
Sveika, tai, kad nezinau, mes su juo iekviena diena daroom maksteles.. Aplamai gydytoja sake, kad jis labai stiprus vaikas, nuo pilvuko ant nugarytes pats apsivercia, guledamas ant pilvelio laiko aukstai iskeles galvyte, dairosi i visas puses... Tik ko tais kaip kitu visai pirstuko nekisa i burnyte, nesiseleija, ir zaisliuku ir rankute neima, nebent burzgina rankyte, kurie virs lovytes kabo..  wub.gif
Papildyta:

Kiekviena kart, kai pavyzdziui pampersa keiciu, visada ant pilvelio paguldau kol nepavargsta ir zyzst nepradeda...  doh.gif  Vonioj vandeny ant pilvelio jam patinka but, maskatuojas kojytem... Zodziu, kai nesalta tai ir bunam ant pilvelio, ir manskteles darom...  4u.gif

o kaip tu vanenyje ant pilvuko paguldai g.gif ar rankose laikai ji
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 01 13, 16:25)
o kaip tu vanenyje ant pilvuko paguldai g.gif ar rankose laikai ji

Va taip mes gulim ir super thumbup.gif wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gierika: 13 sausio 2009 - 16:50
sveikos, ir as prisijungiu prie jusu, siandien mums kaip tik du menesiukai, buvom ligoninej, gavom skiepa, per du menesiukus uzaugom jau 10cm:)ir priaugom 2.300kg.Tai dabar musu ugis 61cm, sveriam 5.600kg smile.gif
Musu grazuole labai megsta bendrauti, sypsotis, kiekviena diena vis nauju garsu isgirstam:)
Atsakyti
labukas mamytes.mano suneliui pradejo pleiskanot galvite.su kuo galima patepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzite: 13 sausio 2009 - 17:36
Sveikutes, mums irgi jau 2 menesiukai. Siandien buvom poliklinikoj, gavom skiepuka. Pamatavo ir pasvere mus: ugis dabar 59 cm, sveriam 5 kg.
Del pleiskanojancios galvytes gali patepti vaikisku aliejuku ir sukuoti plaukucius su sepeciu vaikisku arba merliuku patrinti nestipriai, na cia daugiausiai daroma pries maudynes. Pabandyk, aisku per viena karta neisnaikinsi, bet per kelis kartus tai tikrai, kad pavyks mirksiukas.gif .
Atsakyti
turiu dzonsons baby alejuka,tai reikes pabandit.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 13, 12:15)
tai kaip tada automobilyje saugiai sedeti blink.gif

Aha ir man įdomu g.gif Sodinti gal ir negalima, bet spec. kėdutėse nemanau kad labai jau blogai, juk jos ir kuriamos specialiai kūdikiams.

QUOTE(boruzite @ 2009 01 13, 18:55)
turiu dzonsons baby alejuka,tai reikes pabandit.Aciu

Šiaip nerekomenduojama naudot tokio aliejuko bent jau pradžioj, kol vaikutis nepaauga. Negaliu dabar moksliškai paaiškint, bet ne viena gydytoja jau akcentavo, kad nenaudotumėm jokių Johnson's Baby ax.gif
Bet šiaip tai jo - tepk aliujuku ir nšukuok rieš maudynes. Kelios procedūros ir baigsis tos pleiskanytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 01 13, 22:08)
Aha ir man įdomu g.gif Sodinti gal ir negalima, bet spec. kėdutėse nemanau kad labai jau blogai, juk jos ir kuriamos specialiai kūdikiams.

Man irgi kiekviena karta klausimas iskyla - ar gerai tam vaikuciui toje keduteje.. Musu pediatre sako, kad nieko tokio, bet geriau neilgai, o mazyliui tai kokia valanda nieko pasedet, bet jeigu ilgiau tebnka vaziuoti, tai pradeda muistytis ir iskeltas is kedutes labai ilgai razosi. Tai, manau, kad jam nera super patogu..

Šiaip nerekomenduojama naudot tokio aliejuko bent jau pradžioj, kol vaikutis nepaauga. Negaliu dabar moksliškai paaiškint, bet ne viena gydytoja jau akcentavo, kad nenaudotumėm jokių Johnson's Baby ax.gif
Bet šiaip tai jo - tepk aliujuku ir nšukuok rieš maudynes. Kelios procedūros ir baigsis tos pleiskanytės mirksiukas.gif

O musiski, kai buvo 3 savaiciu, nuo Johnson's baby aliejuko isbere.. Musu pediatre irgi minejo, kad visai maziukams geriau sio gamintojo priemoniu nenaudoti..
Atsakyti
tai geriau tada nueisiu i vaistine ir nupirksiu koki krema
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2009 01 13, 22:41)
tai geriau tada nueisiu i vaistine ir nupirksiu koki krema

As tai is vis su paprastu aliejumi patepu smile.gif blush2.gif ir tada sukuoju..
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2009 01 13, 22:45)
As tai is vis su paprastu aliejumi patepu smile.gif  blush2.gif  ir tada sukuoju..

tai man irgi sake kad su paprastu alejum galima patept.
Atsakyti
Nzn, bet mums nuo dzonson aliejuko nieko blogo nebuvo. Cia gi vaikiukas yra jau 2 menesiu, jis jau paauges. Nzn, as tik pasiuliau, mano vyresnioji mergaite budama 2 menesiu turejo tokia problema, tai tik su dzonsonu as ir tepiau, ir maziukei nieko blogo nuo to dzonsono nera. Siaip as cia neprisigalvojau del to aliejuko, tiesiog mano mama yra vaiku pediatre ir ji man taip patare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaistesl: 14 sausio 2009 - 08:08