QUOTE(Belacka @ 2009 01 09, 20:41)
Mamytės, o kaip jūs valote leliukam nosyte, kai nesloguoja, bet šiaip snargliukų matosi. Mus ligoninėje išmokė su susukta vata valyti, bet aš vis abejoju ar nenusibrūžins vaiko nosies vidus
Aš valau su kosmetiniu krapštuku.
QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 22:29)
sveikos mamytes
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada...
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada...
Maniškis pavalgo vidutiniškai per pusvalanduką. Būna kartais ir ilgiau pažinda, būna ir trumpiau. Svoris auga gerai, tai ir nesuku galvos. Per pirmą mėn. priaugo 1 kg, per antrą mėn. 1,2 kg
Ėmė mūsų zuikiui vakar kraujuką Iš pirštuko ir iš venos Ačiū visiems dievams, kad pasitaikė geros seselės ir kad vyras buvo kartu, nes man kraujo ėmimas iš piršto baisiausia baimė Bet atlaikėm, išgyvenom ir tikimės greit to pakartot nepavyks