Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Belacka @ 2009 01 09, 20:41)
Mamytės, o kaip jūs valote leliukam nosyte, kai nesloguoja, bet šiaip snargliukų matosi. Mus ligoninėje išmokė su susukta vata valyti, bet aš vis abejoju ar nenusibrūžins vaiko nosies vidus  blush2.gif

Aš valau su kosmetiniu krapštuku.

QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 22:29)
sveikos mamytes smile.gif
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? essen.gif  manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada... mastau.gif

Maniškis pavalgo vidutiniškai per pusvalanduką. Būna kartais ir ilgiau pažinda, būna ir trumpiau. Svoris auga gerai, tai ir nesuku galvos. Per pirmą mėn. priaugo 1 kg, per antrą mėn. 1,2 kg thumbup.gif

Ėmė mūsų zuikiui vakar kraujuką doh.gif Iš pirštuko ir iš venos doh.gif Ačiū visiems dievams, kad pasitaikė geros seselės ir kad vyras buvo kartu, nes man kraujo ėmimas iš piršto baisiausia baimė doh.gif Bet atlaikėm, išgyvenom ir tikimės greit to pakartot nepavyks doh.gif
Atsakyti
Gal mamukai žinot kokių puslapiukų apie vystymąsi leliukų kad būtų pamėnesiui išdėstyta.

QUOTE(Deissy @ 2009 01 09, 15:21)
  turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas  doh.gif

Mano pupa domisi karusėle labai ramiai guli, žiūri, ant apsaugėlės toks raganosiukas yra ir tas jai įdomus; aišku geriausiai jai sekasi stebėti žmones thumbup.gif

QUOTE(Meduvė @ 2009 01 10, 11:04)
Pasirodo per menesiuka priaugome 1.6kg

thumbup.gif ohoho kaip gerai.

Aš valau nosiuką tai taip: tai įpurškiu sterimaro jai į nosiuką ir jei snargliukas būna netoliese, kad yra šansų iškrapštyt tai suplonyčiu kosmetiniu pagaliuku, jei ne guldau ant pilvuko tikėdamasi kad šnopuodama išpūs -nes taip paguldyta puškuoja labai stengiasi.

Kiek pupytės jūsų miega? Nes mano tai labai daug. Bet nemėgsta lovytės kartais tuoj pat prabunda lovytėje, tai vibro kėdutėj ilgiau miega.

Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 10, 15:02)
o as skaiciau kad maziukai per 5-10minuciu jei teisingai, nesustodami zinda, pavalgo... 4u.gif

Taip, mano zuikis taip ir valgo 10min ir patenkintas sotus.
Bet net jauciu kaip stipriai traukia kruti ir piena vos speja ryti, po to atsirugsta
kai vyras smile.gif alaus prigeres lotuliukas.gif
Be t cia gal nuo temperamento priklauso, kiti maziukai gal ramiau ir po 30min.gali zhysti

Papildyta:
QUOTE(Paule @ 2009 01 10, 19:42)
Ėmė mūsų zuikiui vakar kraujuką doh.gif Iš pirštuko ir iš venos doh.gif Ačiū visiems dievams, kad pasitaikė geros seselės ir kad vyras buvo kartu, nes man kraujo ėmimas iš piršto baisiausia baimė doh.gif Bet atlaikėm, išgyvenom ir tikimės greit to pakartot nepavyks doh.gif

O kodel turejot kraujuka priduot? Cia kzkaip profilaktiskai reikejo, ar ka nors itaria? unsure.gif
Atsakyti
niu daviau microlaxo ryte ir vakare ir ne velnio nieko neturim sauskelnej...jau nervas ima, vaikas neramus baisiai...nebezinau ka daryt... 4u.gif
kazkokiu zvakuciu berods dar yra?
Atsakyti
mano mazius ryte pasitustino beveik juodai, o dabar zaliai blink.gif Maitinu tik MP - net nezinau, ar cia panikuoti blink.gif O gal tai reakcija i skiepa g.gif , vakar gavom skiepuka nuo kokliuso, difterijos.
Atsakyti
mes vakar buvome pas gydytoja, paklausiau del tustinimosi, kodel jis taip kakoja kas 3-4 diena, tai ji man patare duoti dripsiu nuoviruko arba dupnalac sirupuko 2,5ml tai as siandien ryte daviau sirupuko tai per pietus pamersas buvo pilnas turto net per krastus ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 10, 20:18)
O kodel turejot kraujuka priduot? Cia kzkaip profilaktiskai reikejo, ar ka nors itaria? unsure.gif

Nepatiko gydytojai odos spalvytė, sako geltonokas g.gif Dar GN geltos neįtarė, išleido tvarkingai dviejų parų sulaukus, o dabar gydytojai užkliuvo ir nutarė geriau ištirt, kad būtų aišku. Net neskiepijo dabar, lauksim rezultato ir kitą savaitę gausim arba skiepą arba vaistų nuo geltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 10, 22:16)
mano mazius ryte pasitustino beveik juodai, o dabar zaliai  blink.gif Maitinu tik MP - net nezinau, ar cia panikuoti  blink.gif O gal tai reakcija i skiepa g.gif , vakar gavom skiepuka nuo kokliuso, difterijos.

matinnant motinos pienu kakutis priklauso nuo to ka mamyte suvalgo mirksiukas.gif o gal ir skiepas turejo itakos, sito tai nezinau g.gif jei mazylis jauciasi gerai, nera ko jaudintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2009 01 11, 15:06)
matinnant motinos pienu kakutis priklauso nuo to ka mamyte suvalgo mirksiukas.gif  o gal ir skiepas turejo itakos, sito tai nezinau g.gif  jei mazylis jauciasi gerai, nera ko jaudintis 4u.gif

skaiciau, kad nuo pieno produktu gali taip tustintis, tai dabar kosiu dietos imsiuos g.gif
Atsakyti
daviau siandien Mazutei duphalac'o 5 ml (isgere maziau) tai pramuse viduriukus,kad
net iki ausu apsidirbom doh.gif bet bent nebesikankina vaikas ax.gif
Atsakyti
Sauluzhe saunu kad tavo mergytei padejo, o idomu kaip veikia dripsiu nuovirukas nuo viduriuku uzkietejimo g.gif butu geriau jie negu vaistukai
Atsakyti
labukas mamytems 4u.gif
as prisiskaiciau ivairios literaturos kad labai naudinga kudikiams omega3 riebalu kuo anksciau pradet duoti, atseit gabesni vaikai bus... g.gif ar kasnors duodat savo angeleliui omega3 riebalu? huh.gif
Atsakyti