Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 23:29)
sveikos mamytes smile.gif
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? essen.gif  manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada... mastau.gif

Mano mažutė dabar dažniausiai pavalgo per 10 min., bet būna ir 5 min. ir 15 min. Valgom diena kas 2 h., o naktį būna pertrauka nuo 3h iki 5h.
Kai išmiega 5h, tai aš pabudus po kokių 3h nesuprantu kas vyksta, kad dar nereikia maitint lotuliukas.gif

O jis pas tave prie krūties nemiega kartais tas 3h? Aš neleisdavau miegot papuko įsikandus. Švelniai pajudindavau smakriuką ar šiaip sujudindavau, kad žysti pradėtų. O jei vistiek miegodavo, tai ištraukdavau visai, o valgyt duodavau, kai pati paprašydavo, kad ir po val. Bet aišku, čia ir nuo leliuko priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belacka: 10 sausio 2009 - 11:57
QUOTE(Belacka @ 2009 01 10, 12:49)
Mano mažutė dabar dažniausiai pavalgo per 10 min., bet būna  ir 5 min. ir 15 min. Valgom diena kas 2 h., o naktį būna pertrauka nuo 3h iki 5h.
Kai išmiega 5h, tai aš pabudus po kokių 3h nesuprantu kas vyksta, kad dar nereikia maitint  lotuliukas.gif

Bet to kažkur skaičiau, kad leliukas turi pavalgyti ir patenkiti žindimo poreikį per 30-45 min. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes patarkit man doh.gif buvai del savo ramumo pas gydytoja nes pakosijo, galvoju reikia nuvezti parodyti, tai nieko nerado thumbup.gif , bet per 19 dienu tik 400gr priaugo ir 2 cm, tai per menesi bus kokie tik 500gr ir vel doh.gif nevalgo kaip nezinau kas, misinuka keiciau vakar nupirkau hipp 1, bet jis toks tirstas, irgi nevalgo.Valgom taip; ikisu buteli klykia kokias 15 sekundziu paskui paima buteli ir koki nuo 40-80 gr suvalgo ir vel 3 val isbuna nevalges, laimingas patenkintas. Ateina laikas valgyti ir vel tas pats,ar gali buti cia genai g.gif su pirmu taip vargau g.gif ir antras toks , bet as netikiu,misinukus jau bandziau visus; semper , tuteli, hipp, nan ha1, similak,ir aptamil, nebezinau ka daryti g.gif gal kas susidurete su tokiu atveju, ir ka darete g.gif jauciu kaaaaaaaaad isprotesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 10, 13:04)
Sveikutes patarkit man  doh.gif  buvai del savo ramumo pas gydytoja nes pakosijo, galvoju reikia nuvezti parodyti, tai nieko nerado thumbup.gif , bet per 19 dienu tik 400gr priaugo ir 2 cm, tai per menesi bus kokie tik 500gr ir vel doh.gif nevalgo kaip nezinau kas, misinuka keiciau vakar nupirkau hipp 1, bet jis toks tirstas, irgi nevalgo.Valgom taip; ikisu buteli klykia kokias 15 sekundziu paskui paima buteli ir koki nuo 40-80 gr suvalgo ir vel 3 val isbuna nevalges, laimingas patenkintas. Ateina laikas valgyti ir vel tas pats,ar gali buti cia genai g.gif su pirmu taip vargau g.gif ir antras toks , bet as netikiu,misinukus jau bandziau visus; semper , tuteli, hipp, nan ha1, similak,ir aptamil, nebezinau ka daryti g.gif  gal kas susidurete su tokiu atveju, ir ka darete g.gif jauciu kaaaaaaaaad isprotesiu doh.gif

O ką daktarė sako ir siūlo?
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 01 10, 13:15)
O ką daktarė sako ir siūlo?

nieko bandyti keisti misinius, arba sulaukti triju menesiu ir duoti karves pieno
Atsakyti
labukas,mano vaikiukas valgo apie 40min.kol neuzmega ir tai laiko burnoj gali visa diena valgyt,o nakti kai uzmiega pirma antra tai iki ryto 8-9.
Atsakyti
o as skaiciau kad maziukai per 5-10minuciu jei teisingai, nesustodami zinda, pavalgo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 10, 16:02)
o as skaiciau kad maziukai per 5-10minuciu jei teisingai, nesustodami zinda, pavalgo... 4u.gif

Na taip tikiu, kad pavalgyti turi per 5-10 min., bet dar leliukas turi poreikį tiesiog pažįsti, tai va tą poreikį ir turi patenkinti per 30-45 min. 4u.gif O jei žinda ilgiau tai tikriausiai miega....
Bet kokiu atv, tai teorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 21:29)
sveikos mamytes smile.gif
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? essen.gif  manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada... mastau.gif

manoji ivairiai: kartais uztenka 5 min, kartais uztrunkam 20 min.
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 10, 12:04)
Sveikutes patarkit man  doh.gif  buvai del savo ramumo pas gydytoja nes pakosijo, galvoju reikia nuvezti parodyti, tai nieko nerado thumbup.gif , bet per 19 dienu tik 400gr priaugo ir 2 cm, tai per menesi bus kokie tik 500gr ir vel doh.gif nevalgo kaip nezinau kas, misinuka keiciau vakar nupirkau hipp 1, bet jis toks tirstas, irgi nevalgo.Valgom taip; ikisu buteli klykia kokias 15 sekundziu paskui paima buteli ir koki nuo 40-80 gr suvalgo ir vel 3 val isbuna nevalges, laimingas patenkintas. Ateina laikas valgyti ir vel tas pats,ar gali buti cia genai g.gif su pirmu taip vargau g.gif ir antras toks , bet as netikiu,misinukus jau bandziau visus; semper , tuteli, hipp, nan ha1, similak,ir aptamil, nebezinau ka daryti g.gif  gal kas susidurete su tokiu atveju, ir ka darete g.gif jauciu kaaaaaaaaad isprotesiu doh.gif

O tu nebandei buteliuko soskutę pakeist?Gal per greit ar per mažai bėga?Gal mišinukas per karštas arba per šaltas?Šiaip tai nemažai gali būti variantų g.gif Gal kokia pienligė burnytėj ir skauda vaikiukui?Gal maitinimo poza nepatogi?
Jeigu suvalgo tik truputį,pabandyk truputį pašidyt mišinuką ir vėl pasiūlyti.Maniškė kartais viską tada subaigia.
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 10, 14:04)

Na mainiskei taip irgi pasidare... Valgyt nori, o kruties neima, rekia nors tu ka. Tada laikau ikisus i burnyte papa, kol pagaliau pradeda traukti. Patraukia kokias 5-10 min, tada ziuri i akis ir pradeda kalbeti, guguoti ir nustoja valgyti. Nzn kas negerai, anksciau galedavo visa valanda papa ciulpti o dabar po 5 min viskas.
ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutukas_V @ 2009 01 10, 18:51)
Na mainiskei taip irgi pasidare... Valgyt nori, o kruties neima, rekia nors tu ka. Tada laikau ikisus i burnyte papa, kol pagaliau pradeda traukti. Patraukia kokias 5-10 min, tada ziuri i akis ir pradeda kalbeti, guguoti ir nustoja valgyti. Nzn kas negerai, anksciau galedavo visa valanda papa ciulpti o dabar po 5 min viskas.
ohmy.gif

mums taip pat, net nezinau kas tai galetu buti g.gif
Atsakyti