Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Deissy @ 2009 01 09, 15:21)
mano babaliukas zaisliuku irgi neciumpa, na tik i davus i rankytes, kartais ismeta, o  kartais pakankamai ilgai juo pasimosikuoja  bigsmile.gif
bet karusele jo kazk nesudominu...kol uzsuku muzikele, jam tas garsas, ohoho, kaip suklusta, akis isplecia  lotuliukas.gif  kartais biski paziuri ir nusisuka, neidomu jam  ax.gif  turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas  doh.gif

jei jau reaguoja i muzikele ir ziuri i gelyte, tai labai greit reaguos ir i karusele mirksiukas.gif

QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 15:25)
valgo tik MP, nekakojom jau 2 dienas...(pries tai budavo keleta kart per diena)
zinau,kad nieko tokio, iki 7 dienu, bet kazkaip gaila MAzutes...
matysiu, jei sian nepades,po maudyniu masaziukas,
tada klizmute ryt darysiu...

maitinant MP gali nesitustinti ir 10 dienu, o gali ir po kiekvieno maitinimo tustintis (kaip manasis doh.gif ) ir tai yra normalu. Bet, zinoma, mamytei geriau matosi kaip vaikutis jauciasi mirksiukas.gif

Mes siandien buvom pas gydytoja ir per antra men priaugom 900g ir 3cm, vadinasi MP pakanka, maitinam toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 09 sausio 2009 - 16:22
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 15:48)
kilnoju kojytes ir as, bezda tada daug  biggrin.gif
vaistinej sake microlax pameginti, bet kol kas dvejoju...
jei jai butu gerai, nesijaudinciau del tu viduriuku, bet kad kankinasi vaikas... unsure.gif

nedvejok ir supusk puse normos tos klizmutes microlax, pamatysi 5 min begyje issikakos ir vaikui bus geriau, cia niekok pavojingo unsure.gif jei pastoviai darytum tai vaikas pats tustintis nenoretu, o dabar vaikui reikia nes skauda g.gif as pati pastatydavau kai vaikiukas 3 dienas nedarydavo.Esu per 2 menesius kokius 4 kartus pastaciusi, ir dabar kakoja pats geriausiai.
Atsakyti
aciu nuraminot, meginsim vaistukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 18:45)
aciu nuraminot, meginsim vaistukus 4u.gif

Sauluzhe, matau pagal svori tavo vaikutis mazai priaugo, pas mane ta pati problema ar ka tau sako gydytojai g.gif
Atsakyti
Mamytės, o kaip jūs valote leliukam nosyte, kai nesloguoja, bet šiaip snargliukų matosi. Mus ligoninėje išmokė su susukta vata valyti, bet aš vis abejoju ar nenusibrūžins vaiko nosies vidus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 09, 21:07)
Sauluzhe, matau pagal svori tavo vaikutis mazai priaugo, pas mane ta pati problema ar ka tau sako gydytojai g.gif

nieko nesake, nors labai bijojau 4u.gif
bet mano Mazute ir siaip smulkute, sake kauliukai smulkus,
tai pagal jos sudejima apatine norma ivykdem...
si menesi jauciu turetume daugiau priaugti (na bent preliminariai
matau,kad sunkeja vaikas) tai tikiuos pradesim daugiau augti....

o siaip stengiuos maitint daug ir daznai...bet ne visada iseina, ne visada
ji nori... doh.gif

beje, del nosytes, as su pagaliukais storais tais valau, kasdien,
nes kazkaip vis buna ten susikaupe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluzhe: 09 sausio 2009 - 21:12
sveikos mamytes smile.gif
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? essen.gif manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 22:12)
nieko nesake, nors labai bijojau 4u.gif
bet mano Mazute ir siaip smulkute, sake kauliukai smulkus,
tai pagal jos sudejima apatine norma ivykdem...
si menesi jauciu turetume daugiau priaugti (na bent preliminariai
matau,kad sunkeja vaikas) tai tikiuos pradesim daugiau augti....

o siaip stengiuos maitint daug ir daznai...bet  ne visada iseina, ne visada
ji nori... doh.gif

beje, del nosytes, as su pagaliukais storais tais valau, kasdien,
nes kazkaip vis buna ten susikaupe...

Ar pati maitini ar misiniu g.gif , jei misiniu tai kokiu, nes mano joku nevalgo, kaip duodi valgyti klykia kokias 15 sekundziu paskui paima pavalgo biski ir sypsosi jam uztenka, o mes nervojames doh.gif
Atsakyti
pamenu ir mes vargome vakarais su MP..atrodo pavalgeme, nepraejo nei pusvalandis, o manoji vel nerami, vis reikalaudavo MP, o kai duodavau tai prazaisdavo, nieko nevalgydavo, svarbu, kad burnyteje....nuo vieno menesiuko tarp valgymu darydavau 3 val...o tuos vakariniu pazaidimus issprendeme ciulptuku, vyliausi, kad be jo uzaugsim, bet.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 01 09, 22:29)
sveikos mamytes smile.gif
toks klausimelis maitinancioms savo krutimi: per kiek laiko jusu leliukai pavalgo? essen.gif  manasis kartais nepaleidzia kruties iki pat sekancio maitinimo ( bandau maitint kas 3 val.) tai taip net pasimetu tada... mastau.gif

labai ivairiai buna. Buna, kad zinda 30 min, o buna ir 10 min, bet tada greit vel papraso. Istikruju nebeziuriu i laikrodi ir duodu kada tik nori valgyt, ar tik nusiramint wink.gif Esant pieno krizei nepaleidzia visa para - iki vakar vakaro turejom ta malonuma, o siandien MP liejasi per krastus ir nebereikia taip daznai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 10 sausio 2009 - 09:40
sveikos mamytes,
mus ketvirtadieni paskiepijo, tai vaikas po skiepo truputi buvo neramus ir maziau pradejo valgyti, bet vakar vakare atrodo vel viskas stojo i savo vezes smile.gif
Pasirodo per menesiuka priaugome 1.6kg
QUOTE(Belacka @ 2009 01 09, 21:41)
Mamytės, o kaip jūs valote leliukam nosyte, kai nesloguoja, bet šiaip snargliukų matosi. Mus ligoninėje išmokė su susukta vata valyti, bet aš vis abejoju ar nenusibrūžins vaiko nosies vidus  blush2.gif

As valau su kosmetiniais krapstukais.
Tiesa, del miegelio, esu bandziusi deti merliuka, bet vaikui nuo pienelio kvapo tik apetitas sukildavo ir vietoj miego eidavome valgyti.
Atsakyti
maitinu MP tiktai...

Manoji diena per mazdaug pusvalandi pavalgo, nakti per 10 min panasiai...
Atsakyti