QUOTE(Deissy @ 2009 01 09, 15:21)
mano babaliukas zaisliuku irgi neciumpa, na tik i davus i rankytes, kartais ismeta, o kartais pakankamai ilgai juo pasimosikuoja
bet karusele jo kazk nesudominu...kol uzsuku muzikele, jam tas garsas, ohoho, kaip suklusta, akis isplecia kartais biski paziuri ir nusisuka, neidomu jam turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas
bet karusele jo kazk nesudominu...kol uzsuku muzikele, jam tas garsas, ohoho, kaip suklusta, akis isplecia kartais biski paziuri ir nusisuka, neidomu jam turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas
jei jau reaguoja i muzikele ir ziuri i gelyte, tai labai greit reaguos ir i karusele
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 15:25)
valgo tik MP, nekakojom jau 2 dienas...(pries tai budavo keleta kart per diena)
zinau,kad nieko tokio, iki 7 dienu, bet kazkaip gaila MAzutes...
matysiu, jei sian nepades,po maudyniu masaziukas,
tada klizmute ryt darysiu...
zinau,kad nieko tokio, iki 7 dienu, bet kazkaip gaila MAzutes...
matysiu, jei sian nepades,po maudyniu masaziukas,
tada klizmute ryt darysiu...
maitinant MP gali nesitustinti ir 10 dienu, o gali ir po kiekvieno maitinimo tustintis (kaip manasis ) ir tai yra normalu. Bet, zinoma, mamytei geriau matosi kaip vaikutis jauciasi
Mes siandien buvom pas gydytoja ir per antra men priaugom 900g ir 3cm, vadinasi MP pakanka, maitinam toliau