oj mamkos as tik pora dienu nuvaziavau i mokslus o jus jau tiek daug apkalbejot mes jau laukiam kada aptirps sniegai, kad nulektume i poliklinika pasimatuot ir pasisverti, labai noriu paziuret kiek uzaugom tik vat visur pusnynai nepraeinami
mes tau taip pat verciames nuo pilvuko ant nugarytes isipasakoja ka veike per diena, kol mamyte paskaitose sedejo oj kaip sirdele man suspaudzia kai reika isvaziuot niekaip negaliu su suneliu atsisveikint...
miegam irgi tik ant nugarytes ir su merliuku prie nosytes,tiesiog tada jie silciau prie nosiuko ir geraiu uzmiega
norejau jusu paklausti kodel mano mazius pradejo bezdeti jau su tokiu kvapeliu anksciau taip nebuvo, bezdejo bet ne bekvapis bezdukas buvo, gal kas negerai su viduriukais, gal kad kas 2-3diena kakuti daro. maitinu pati. gal kuriai taip yra ar tik man
o ka daryt kai uzkieteja viduriukai?
stena stena Mazute ir verkt pradeda nes nieko neiseina...
Labukas bandome ir mes prie Jusu jungtis...
Manoji taip pat kai pirsteli tai jau pirsteli, atrodo, kad "torteli" jau butu iskepusi.
Bet manau, kad cia normalu...O del viduriuku uzkietejimo, tai mamyte nesijaudink, ir as taip galvojau, kad viduriukai uzkietejo, nes stena kazkaip idomiai ir nieko, o gydytojas nuramino ir pasake, kad jei maitinu savo pienu gali kakucio nepadaryti iki10d. bet ilgai laukti nereikejo , kita diena manoji purptelejo
Papildyta:
Na jei verkt del to pradeda tai reiktu pas gydytoja kreiptis, yra zvakutes kur atlaisvina viduriukus...
Manoji taip pat kai pirsteli tai jau pirsteli, atrodo, kad "torteli" jau butu iskepusi.
Bet manau, kad cia normalu...O del viduriuku uzkietejimo, tai mamyte nesijaudink, ir as taip galvojau, kad viduriukai uzkietejo, nes stena kazkaip idomiai ir nieko, o gydytojas nuramino ir pasake, kad jei maitinu savo pienu gali kakucio nepadaryti iki10d. bet ilgai laukti nereikejo , kita diena manoji purptelejo
Papildyta:
Na jei verkt del to pradeda tai reiktu pas gydytoja kreiptis, yra zvakutes kur atlaisvina viduriukus...
O mus vakar kosmaras buvo... Kaip gailiai ir ilgai vaikas verke, blyn galvojau, kad kenguroj buvau uzspaudusi ar kkoki velnia, pilvukas buvo minksas, bet vis tiek daviau espumizano, gal skrandukas, ir smektos daviau, tas pats s... tai kai daviau dalelyte paracetamolio.. nurimo vaikas...
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 13:28)
mes su tapacia problema kovojam ir kolkas niekas nepadeda
Papildyta:
QUOTE(tomamil @ 2009 01 09, 13:53)
Labukas bandome ir mes prie Jusu jungtis...
Papildyta:
Papildyta:
kas per zvakutes?
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 12:28)
sveika pas mus ir tokios bedos, padeda jai po maudyniu pilvuka pamasazuoju ir kojytes pakilnoju i virsu, tada pradeda steneti ir padaro kakuti, arba buna viburcol zvakute ikisu tai kita ryta pakakoja!
QUOTE(mamuse @ 2009 01 08, 13:33)
Mūsų lėlytė kažkodėl dar nieko nečiumpa rankytėm Kažin ar nieko blogo gal žinote mamytės ?
Nieko blogo manau - mūsų irgi. Ir nesivarto ir galvytės nekelia tik bando.
QUOTE(evilish @ 2009 01 08, 18:06)
Per pirmą mėnesį priaugom 800-900 g. Šiuo metu per 2 savaites priaugom 350 g. O kaip mamtytės auga jūsų mažyliai? Kiek priaugote?
Mes priaugom 1,500 kg.
kilnoju kojytes ir as, bezda tada daug
vaistinej sake microlax pameginti, bet kol kas dvejoju...
jei jai butu gerai, nesijaudinciau del tu viduriuku, bet kad kankinasi vaikas...
jei jai butu gerai, nesijaudinciau del tu viduriuku, bet kad kankinasi vaikas...
mano babaliukas zaisliuku irgi neciumpa, na tik i davus i rankytes, kartais ismeta, o kartais pakankamai ilgai juo pasimosikuoja
bet karusele jo kazk nesudominu...kol uzsuku muzikele, jam tas garsas, ohoho, kaip suklusta, akis isplecia kartais biski paziuri ir nusisuka, neidomu jam turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas
Papildyta:
oi mano irgi po kojyciu kelnojimo
o kas kiek laiko kakoat? ar MP valgot ar misinuka?
bet karusele jo kazk nesudominu...kol uzsuku muzikele, jam tas garsas, ohoho, kaip suklusta, akis isplecia kartais biski paziuri ir nusisuka, neidomu jam turimtokia gelyte sone prikabine, ta va su ja kartyais pazaidzia, pasisneka...sunku man ji kazko sudominti kolkas
Papildyta:
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 16:48)
kilnoju kojytes ir as, bezda tada daug
oi mano irgi po kojyciu kelnojimo
o kas kiek laiko kakoat? ar MP valgot ar misinuka?
valgo tik MP, nekakojom jau 2 dienas...(pries tai budavo keleta kart per diena)
zinau,kad nieko tokio, iki 7 dienu, bet kazkaip gaila MAzutes...
matysiu, jei sian nepades,po maudyniu masaziukas,
tada klizmute ryt darysiu...
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 09, 17:25)
valgo tik MP, nekakojom jau 2 dienas...(pries tai budavo keleta kart per diena)
as bandziau daryti, tik biskutuka ileidau tos klizmutes ir po minuteles, kaip prades varyt, net akys ant kaktos atsistojo