Sveikutes,
na ir aug musu cia, nespeju skaityt, ka priplepat
Del svoriuku ir kelimosi nakti - tai jus priaugot labai normaliai, nemanau, kad del to reik vaika specialiai zadint. Juk jau nebemaziukai, pradzioj tai turi valgyt nereciau kaip kas 3 val (bet cia irgi tik teorija). o jei vaikas visa nakti ismiega, tai vadinasi sotus ir tuo tik dziaugtis reikia.
Gierika,kaip saunu, kad jau vartotes. maniskes dar ne
Ant pilvuko gulet joms nelabai patinka, tik ant krutines kai pasiguldau, tai ramios guli
arba ant rankos.
Del merliuko, tai kai kurie vaikai megsta su juo miegot. mano brolis tik taip ir uzmigdavo.
O del miegojimo ant nugarytes, tai mano panos kitaip ir nemiega - jei ant soniuko paguldai, tai visvien atsivercia ant nugaros
. bet galvyte visvien ant sono buna.
Papildyta:
QUOTE(evilish @ 2009 01 08, 19:43)
Kuo maitinat savo džiaugsmelius. Aš maitinau pati, bet va nepraeina naujagimiu gelta, užsitesė mum, tai daktarė patarė dvi paras nemaitinti savo pienu, kadandi motinos pienas neleidžia išsivaikštioti bilorubinui. Pradėjau maitinti mišinuku NAN 1, ką manote apie šiuos mišinukus? Man atrodo, kad truputuka jis kietina viduriukus.
pirmasyk girdziu, kad vietoj mamos pienuko lieptu gert misinuka.
O geltuke buna ir nuo pienuko, bet praeina juk. Saule padeda issivaiksciot bilirubinui.