Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(anita x @ 2009 01 08, 12:39)
musu irgi atmerkes akis snuduriuoja ir niekaip negai uzmigti tai uzdedam marliuka ir tada uzmiega, nezinau ar tai gerai ar ne , bet kartais tik taip ir uzmiegam.

o kaip ta marliuka ant veiduko uzklojat? as girdejau kad cia geras dalykas bet nesuprantu ta marliuka reik suvilgyt mamos pienu ar visiskai paprasta marliuka uzdedi ir jam tai padeda uzmigt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 08, 12:47)
O kiek mazdaug laiko per diena laikot ant pilvuko paguldytus?

tiksliai nepasakysiu kiek laiko, bet daznai ir po truputi - ilgai jam nepatinka. Siaip nesioju pasiguldzius ant pilvuko ant rankos kaip bezdzioniuka - pirmas vaistas kai pilvuka skauda thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų lėlytė kažkodėl dar nieko nečiumpa rankytėm g.gif Kažin ar nieko blogo gal žinote mamytės verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2009 01 08, 13:33)
Mūsų lėlytė kažkodėl dar nieko nečiumpa rankytėm g.gif  Kažin ar nieko blogo gal žinote mamytės verysad.gif ?

Mano irgi tik seka zaisliukus, kalbina, bet neima, nebent netycia uzkabina rankytem bemosuodamas. Tai normalu - ateis laikas ir ciupsim, manau, jau greitai bigsmile.gif
Sveikinu su dviem menesiukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 08 sausio 2009 - 13:37
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 08, 13:22)
as nuo pirmos savaites guldziau ant pilvuko, tai jau senokai apsivercia nuo pilvuko ant nugarytes. Du kartus jau radau ir nuo nugarytes ant pilvuko apsivertusi, tai negalejau patiketi tuo ka pamaciau  blink.gif ir dabar neisivaizduoju kaip jam tai pavyko  g.gif Tikrai nera dar toks stiprus, kad apsiverstu - galvojau, kad MB taip pagulde, bet ginasi, kad ne  schmoll.gif

Ogo blink.gif tai jau Tu jo vieno palikt nebegali, kai toks spartuolis thumbup.gif
Reikės ir mums treniruotis ax.gif

O kai miega ar guldot mažiukus ant nugarytės? Aš kai diena tai paguldau, nes žiūriu mano mažutei visai patinka, bet naktį tik ant šoniuko. Labai bijau, kad atpildama neužspringtų.....
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 01 08, 14:00)
Ogo  blink.gif tai jau Tu jo vieno palikt nebegali, kai toks spartuolis  thumbup.gif
Reikės ir mums treniruotis  ax.gif

O kai miega ar guldot mažiukus ant nugarytės? Aš kai diena tai paguldau, nes žiūriu mano mažutei visai patinka, bet naktį tik ant šoniuko. Labai bijau, kad atpildama neužspringtų.....

joa, nebegaliu vieno palikti. As visada guldau ant kurio nors sono - paniskai bijau, kad neatpiltu kai manes salia nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2009 01 08, 14:19)
o kaip ta marliuka ant veiduko uzklojat? as girdejau kad cia geras dalykas bet nesuprantu ta marliuka reik suvilgyt mamos pienu ar visiskai paprasta marliuka uzdedi ir jam tai padeda uzmigt? blush2.gif

marliuka sulankstom dvigubai ar trigubai ir uzdengiam akytes, kad nosyte kvepuotu kai jau matom kad miegas ima. paprasta sausa marliuka.

QUOTE(Belacka @ 2009 01 08, 15:00)

as tai guldau nes vis tiek is sono ant nugarytes persiridena, o be to galvyte visada buna arba i viena arba i kita sona pasukta, tai kazkaip taip ir miegam.
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2009 01 08, 14:33)
Mūsų lėlytė kažkodėl dar nieko nečiumpa rankytėm g.gif  Kažin ar nieko blogo gal žinote mamytės verysad.gif ?

sveikinu su dviem menesiukais 4u.gif musiskis irgi dar neciumpa pats nieko tik kai idedu i rankyte barskuti tai palaiko, bet cia manau daro nesamoningaiir taip jo kumstukai dazniausiai sugniauzti, kai guli ant zaidimu kilimelio tai mosikuoja rankom, pajudina zaisliukus, bet neima i rankytes dar..manau gal dar ankstoka smile.gif ateis laikas ims viska nespesim ziuret biggrin.gif
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 08, 15:14)
joa, nebegaliu vieno palikti. As visada guldau ant kurio nors sono  - paniskai bijau, kad neatpiltu kai manes salia nebus  doh.gif

o maniskis irgi pradzioj tik ant soniuku guledavo, o db jau ant soniuko nebeguli pats nusivercia ant nugarytes, bet galvyte visad pasuka ant kurio nors sono tai jei ir uzspringsta issikosti ir viskas gerai, nors as jei isgirstu ir kart atbegu ziuret kad neuzspringtu
Atsakyti
Sveikutes mamytes, jungiames ir mes prie antro menesiuko vaikuciu. group.gif group.gif Mum jau mėnuo ir 17 dienu. Jau kuo puikiausiai laikom galvyte atsigylus ant pilvelio smile.gif smile.gif Po truputeli guguojam, žiurim į pakabintus žaisliukus, tik va svoriukas galėtų augti geriau, mano kruopytė gimė labai jau mažutė, nors ir išnešiota svėrė tik 2,400. Per pirmą mėnesį priaugom 800-900 g. Šiuo metu per 2 savaites priaugom 350 g. O kaip mamtytės auga jūsų mažyliai? Kiek priaugote?
Atsakyti
QUOTE(evilish @ 2009 01 08, 18:06)
Sveikutes mamytes, jungiames ir mes prie antro menesiuko vaikuciu. group.gif  group.gif Mum jau mėnuo ir 17 dienu. Jau kuo puikiausiai laikom galvyte atsigylus ant pilvelio smile.gif  smile.gif Po truputeli guguojam, žiurim į pakabintus žaisliukus, tik va svoriukas galėtų augti geriau, mano kruopytė gimė labai jau mažutė, nors ir išnešiota svėrė tik 2,400. Per pirmą mėnesį priaugom 800-900 g. Šiuo metu per 2 savaites priaugom 350 g. O kaip mamtytės auga jūsų mažyliai? Kiek priaugote?

Mes per pirma menesi priaugom 1.1kg, o dabar tai nezinau mastau.gif , nesveriam, eisim tik kai 2 men sueis
Atsakyti
Kuo maitinat savo džiaugsmelius. Aš maitinau pati, bet va nepraeina naujagimiu gelta, užsitesė mum, tai daktarė patarė dvi paras nemaitinti savo pienu, kadandi motinos pienas neleidžia išsivaikštioti bilorubinui. Pradėjau maitinti mišinuku NAN 1, ką manote apie šiuos mišinukus? Man atrodo, kad truputuka jis kietina viduriukus.
Atsakyti
Sveikutes,
na ir aug musu cia, nespeju skaityt, ka priplepat blush2.gif
Del svoriuku ir kelimosi nakti - tai jus priaugot labai normaliai, nemanau, kad del to reik vaika specialiai zadint. Juk jau nebemaziukai, pradzioj tai turi valgyt nereciau kaip kas 3 val (bet cia irgi tik teorija). o jei vaikas visa nakti ismiega, tai vadinasi sotus ir tuo tik dziaugtis reikia.

Gierika,kaip saunu, kad jau vartotes. maniskes dar ne schmoll.gif Ant pilvuko gulet joms nelabai patinka, tik ant krutines kai pasiguldau, tai ramios guli ax.gif arba ant rankos.

Del merliuko, tai kai kurie vaikai megsta su juo miegot. mano brolis tik taip ir uzmigdavo. biggrin.gif

O del miegojimo ant nugarytes, tai mano panos kitaip ir nemiega - jei ant soniuko paguldai, tai visvien atsivercia ant nugaros biggrin.gif . bet galvyte visvien ant sono buna.
Papildyta:
QUOTE(evilish @ 2009 01 08, 19:43)
Kuo maitinat savo džiaugsmelius. Aš maitinau pati, bet va nepraeina naujagimiu gelta, užsitesė mum, tai daktarė patarė dvi paras nemaitinti savo pienu, kadandi motinos pienas neleidžia išsivaikštioti bilorubinui. Pradėjau maitinti mišinuku NAN 1,  ką manote apie šiuos mišinukus? Man atrodo, kad truputuka jis kietina viduriukus.

pirmasyk girdziu, kad vietoj mamos pienuko lieptu gert misinuka. blink.gif O geltuke buna ir nuo pienuko, bet praeina juk. Saule padeda issivaiksciot bilirubinui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmagime: 08 sausio 2009 - 19:36