Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Meduvė @ 2009 01 07, 13:46)
As taip norejau vaika pati ismaitinti bent 3men, o jauciu jau si menesi pereisime prie misinuku verysad.gif Ir  viskas cia per ta naktini kilnojimasi: siankt 4kartus kelesi mazis doh.gif sakis. Labai nenoriu, kad dingtu pienas. Nebzinau ko griebtis: ir vaika bandau kas 2 val. prie kruties deti ir kmynu arbata geriu ir seip stengiuosi kuo daugiau skysciu gerti, bet tusteja tos krutys ir viskas verysad.gif Jau po kiekvieno maitinimo tenka misinuko duoti.

Gal ir kvailai paklausiu, bet kaip Tu žinai, kad krūtys tuštėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 07, 15:57)
Merginos ar maudote mazylius kurie sloguoja, as tai bijau maudyti.Dar man labai idomu kaip migdote  mazylius savo, mano dazniausiai vezimelyje uzmiega kaip pavezioju, bet kaip pilvuko neskauda, tai i lovyte idedu,jis pasisneka ir uzmiega nereikia nei vezimo g.gif  ax.gif

Na mano maziuke tai pirmom savaitem miegojo lovyteje, po to kai prasidejo pilvo skausmai ir neramus miegas guldziau y vezima ir pati pripratinau supt doh.gif tai va dabar ir turiu beda, kad nei nakty nei diena nemiega lovytej. Miegancia ydedu o ji iskart ir pabunda, tai tenka uzsupt vezime ir ten palieku miegot... Bet kazka teks galvot, nes manau nelabai gerai kad ji ten miega...
Atsakyti
mes irgi turejom isberimu ant veidelio, bet valiau su ramuneliu arbata ir praejo...pabandyk, gal pades mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif mes irgi stojam i sita kluba ax.gif kiek juoko buvo kai skiatinejau sita temele nu tip top mano mazius lotuliukas.gif o as galvojau kad viena tokia doh.gif mums menesiukas ir tris savaites,o kokie snekoriai esam, atrodo nieko jam nereikia tik leisk issipasakot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o barskucio nenori ne akyse matyt g.gif matyt taip turi but blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, o mes jau baigiam antraji menesi 4u.gif Mokam sypsotis, laikyti galvyte, apsiversti nuo pilvuko ant nugarytes, reaguoja i zaisliukus ant supamos kydutes ir lovytes... Nors lovytej nemiega... ax.gif Neralus rankenukas jis pas mus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenele @ 2009 01 07, 17:37)
Labukas mamytėms...mes jau nuo 1mėn ir 1 svaitės išmiegam beveik visą naktį thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik va atsirado bėrimas ant veiduko ir nežinau nuo ko doh.gif  mišinukas tiko anksčiau to nebuvo..ir dabar bijau keisti kitą,kad dar labiau nebūtų verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o koki misinuka niamniuojat? ax.gif
Atsakyti
siandien mano dukrelei sukakojo 2 menesiukai! jau guguoja gerai laiko galvite, reaguoja i zaisliukus atpazista zmones, labai patinka su teciu paplepet, geriau miega nakti ir daug naziau diena... kartais visai neatsisako paguleti lavinimo kilimelije, o savo grazioje lojviteje miegoti visai nenori, miegam su mama ir tieciu, valgom misinuka, o momos cicia imt nenori, siandien pas mus buvo brolis su savo sunum jam jau metukai sunuelis apsiverke ir ka jus manot musu saulite irgi taip graudziai apsiverke.....ir dar musu sofi pirma kart pamate kaip sninga,puga ....nuostabu but mama!!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif o plaukuciu pas mus vis dar daug.Smarkiai suspaudzia pirsta ir nori keltis! biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undeclared @ 2009 01 07, 23:55)
sweikutes 4u.gif mes irgi stojam i sita kluba ax.gif kiek juoko buvo kai skiatinejau sita temele nu tip top mano mazius lotuliukas.gif o as galvojau kad viena tokia doh.gif mums menesiukas ir tris savaites,o kokie snekoriai esam, atrodo nieko jam nereikia tik leisk issipasakot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o barskucio nenori ne akyse matyt g.gif matyt taip turi but blush2.gif

suprantu tave smile.gif mano kleckas tai rankinuku rankinukas doh.gif nu bet ka padarysi kai labai wub.gif nors kg po gimdymo lengvai krenta su tokiais rankinukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INDIERA @ 2009 01 07, 16:37)

na ir dabar taip norejo miego visas uzsimerkes, tai idejau i vezimeli galvoju jau taip nori tai pasupsiu ir miegok, bet kur tau kaip ir miegojo, tik ziurek jau akys placios, miego nei kvapo. bigsmile.gif

musu irgi atmerkes akis snuduriuoja ir niekaip negai uzmigti tai uzdedam marliuka ir tada uzmiega, nezinau ar tai gerai ar ne , bet kartais tik taip ir uzmiegam.

QUOTE(widele @ 2009 01 07, 18:11)
Na mano maziuke tai pirmom savaitem miegojo lovyteje, po to kai prasidejo pilvo skausmai ir neramus miegas guldziau y vezima ir pati pripratinau supt  doh.gif  tai va dabar ir turiu beda, kad nei nakty nei diena nemiega lovytej. Miegancia ydedu o ji iskart ir pabunda, tai tenka uzsupt vezime ir ten palieku miegot... Bet kazka teks galvot, nes manau nelabai gerai kad ji ten miega...

kai vaikas giliai uzmigs tada galima perkelti i lovyte ir neatsibus. bet reik palaukti biski po to kai uzmigs.
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 08, 00:10)
Sveikutes, o mes jau baigiam antraji menesi  4u.gif  Mokam sypsotis, laikyti galvyte, apsiversti nuo pilvuko ant nugarytes, reaguoja i zaisliukus ant supamos kydutes ir lovytes... Nors lovytej nemiega...  ax.gif  Neralus rankenukas jis pas mus...  doh.gif

O kaip jūs taip mokat apsiversti nuo pilvuko ant nugarytės? g.gif Kažkaip treniruojat? Aš tai tik nuo praeitos savaitės pradėjau guldyti ant pilvelio (mums jau 1mėn ir beveik 3 savaitės) ax.gif Galvelę gerai iškelia kai būna ant pilvelio smile.gif bet po to matyt pavargsta ir zirst pradeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belacka: 08 sausio 2009 - 12:16
QUOTE(Belacka @ 2009 01 08, 12:13)
O kaip jūs taip mokat apsiversti nuo pilvuko ant nugarytės?  g.gif Kažkaip treniruojat? Aš tai tik nuo praeitos savaitės pradėjau guldyti ant pilvelio (mums jau 1mėn ir beveik 3 savaitės)  ax.gif Galvelę gerai iškelia kai būna ant pilvelio  smile.gif bet po to matyt pavargsta ir zirst pradeda.

as nuo pirmos savaites guldziau ant pilvuko, tai jau senokai apsivercia nuo pilvuko ant nugarytes. Du kartus jau radau ir nuo nugarytes ant pilvuko apsivertusi, tai negalejau patiketi tuo ka pamaciau blink.gif ir dabar neisivaizduoju kaip jam tai pavyko g.gif Tikrai nera dar toks stiprus, kad apsiverstu - galvojau, kad MB taip pagulde, bet ginasi, kad ne schmoll.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug laiko per diena laikot ant pilvuko paguldytus?
Atsakyti