Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Meduvė @ 2008 12 06, 13:09)
mums dar neskyre g.gif Klausiau daktares apie tai, sake skirs, bet dabar atostogauti isejo tai ir likome be nieko unsure.gif

manau tada patys sau skirkite, nes vitamina D visi vaikuciai gerti turi pradzioj patarciau po 2 lasiukus gerti paskuj daktare pasakys kiek gert bet seip skiria po 2 lasus pradzioj paskuj jei minksti kauliukai skiria daugiau, o geriausia Vigantol oil smile.gif aliejinis vitaminas D smile.gif seip reikia butinai vitamino D kad maumuonelis suaugtu geriau taip kad jei nera galimybes pasikonsultuot db pradekite patys gerti smile.gif tikrai nepakenks ax.gif
Atsakyti
o mums irgi skyre vitamina D tik ne lasiukais ampolyte reikia is karto visa sugirdyti ir tai ant puses metu jo pakanka tai mes taip ir padarem biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi paskyrė D. Nusipirkom, tačiau kažkos labai jau nepatogus tas buteliukas doh.gif , niekaip neišeina įlašinti tų lašiukų. Tai bandom visokias būdais ir ant čiulptuko ir į burnytę. Jei jums gerai pavyksta vaikiukui sugirdyti tuos lašiukus parašykit kokios firmos pirkote ar kokių gudrybių imatės.
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 06, 19:56)
Mums irgi paskyrė D. Nusipirkom, tačiau kažkos labai jau nepatogus tas buteliukas  doh.gif , niekaip neišeina įlašinti tų lašiukų. Tai bandom visokias būdais ir ant čiulptuko ir į burnytę. Jei jums gerai pavyksta vaikiukui sugirdyti tuos lašiukus parašykit kokios firmos pirkote ar kokių gudrybių imatės.

mes naudojam Vigantol oil ir lb lengvai isilasinu i vaikista sauksteli (plasmasini) ir tada i burnyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 06, 19:56)
Tai bandom visokias būdais ir ant čiulptuko ir į burnytę. Jei jums gerai pavyksta vaikiukui sugirdyti tuos lašiukus parašykit kokios firmos pirkote ar kokių gudrybių imatės.

Mes turim Aquadetrim vitamino D3 vandenini tirpala, daktare skyre po 2 lasiukus i diena, tai mes kuo puikiausiai juos sulasinam i vaikiska sauksteli ir sugirdom pries maista, kartais kartu su lasiukais nuo viduriu putimo sumaisom smile.gif problemos ner sugirdant tokiu budu ax.gif
Atsakyti
O as priselinu kai jos verkia issiziojusios ir ilasinu greit lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos dvieju menesiuku mamytes.Mes irgi esam tinkami siai amziaus grupelei smile.gif . Mums vitamino D gydytoja skyre po 3 lasiukus 2 kartus dienoj, nes vaikinas didelis gime, o ir auga kaip ant mieliu smile.gif O siaip nelabai isivaizduoju pagal ka gydytojai sprendzia koki kieki vaikuciams vitamino D skirti, nes kiek pasiskaiciau, tai visiems labai skirtingai. Ir mes geriam Vigantol oil aliejini, tai sulasinu i sauksteli ir sugirdau taip.
Atsakyti
Mamytes ar jusu vaikiukam neskauda pilveliu ir ka duodat tokiu atveju man patare duoti vbrukol zvakuciu ar gerai tokiem maziem g.gif
Atsakyti
O ir aš noriu paklausti kiek dažnai galima naudoti tas "Vibrucol" žvakutes. Ir dar dėl to vitamino D. Mums tai liepė naudoti po 2 lašiukus, bet ne prieš maistą ir ne po, o tarpe valgymu.
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 07, 21:21)
O ir aš noriu paklausti kiek dažnai galima naudoti tas "Vibrucol" žvakutes. Ir dar dėl to vitamino D. Mums tai liepė naudoti po 2 lašiukus, bet ne prieš maistą ir ne po, o tarpe valgymu.

man irgi sake taip kad tarpe valgymu, kad neatpiltu... bet as daznai duodu pries maista nes tarp valgymu arba pamirstu arba miega tai nesinori lysti... ir manau cia jokio skirtumo svarbu kad jis jo gautu o kadangi pries valgyma duodu manau kad ir atpila tai atpila galine maisto dali o ne ta ka duodu pradzioje taigi ir vitamina D gauna smile.gif o apie tas zvakutes negirdejau smile.gif o jos veiksmingos? ir ar galima visiems ? gal mums vertetu pameginti, duodu espumisan bet nzn ar jis lb gelbsti vis tiek vargstam su pilveliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austteja @ 2008 12 07, 20:44)
Mamytes ar jusu vaikiukam neskauda pilveliu ir ka duodat tokiu atveju man patare duoti vbrukol zvakuciu ar gerai tokiem maziem  g.gif

mes tas zvakutes gavom po skiepo, kai vaikas atseit gali but neramus, gali skaudet, siek tiek karsciuoti ir pan.. siaip lyg atrodo nepavojingos jos, kiek zinau kai dantys dygsta jas galima vartot.. smile.gif o nuo pilvuko putimo vartojam Sab Simplex lasiukus, efektas - puikus thumbup.gif pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ir mes su suneliu jungiames prie jusu.Mums menuo ir 10 dienu. Irgi geriam Aouadetrim D3 vitaminus, skyre nuo menesiuko po 3lasiukus.Ir su plastmasiniu sauksteliu sugirdau smile.gif mano berniukas visai i mane nereaguoja,t.y.neziuri i veida kai kalbinu, nesisypso dar man unsure.gif g.gif gal per anksti?Bet nepatinka vienam buti kambary,verkia, o kai ateinu ir pakalbinu tai klausosi ir nutyla,bando surasti ir blaskosi g.gif
o kaip jusu dziaugsmeliai? Ar jau reaguoja i jus? mirksiukas.gif
Atsakyti