Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

sveikos mamytes 4u.gif
mums va jau beveik du menesiukai ax.gif pasiskaiciau cia apie jusu visokias problemytes...mus irgi sis bei tas pakankindavo...pradzioj bedeliu turejom su pilvuko putimu doh.gif tai duodavau sab simplex lasiuku, masaziukus darydavau su aliejuku na ir su kojytem tevelis dirbdavo tai vat seip ne taip tos bedeles atsikratem o tada uzpuole pilvuko diegliukai doh.gif tai irgi ir lasiukai ir masaziukai db tfu tfu tfu kol kas viskas tvarkoj pas mus smile.gif
na o valgom tei mes daznai, bet del to as nerimauju nes pati maitinu o kiek zinoma mamytes pienelis yra virskinamas zymei greiciau nei misinukai...tai vat mes i vakara kai padedam valgyti tai kas valanda kokie ir taip iki kokiu 4ryto o po to reciau jau buna ir 6-7valandu tarpiuka padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 06, 00:08)
Geras, o jus is kokio miesto? Gal toj pacioj ir ligoninej gimdem?  yahoo.gif

mes gimem Klaipedoj 4u.gif pati esu is rietavo(ne visi zino kur tai yra) ax.gif drauge siule gimdyt telsiuos, bet aciu dievui nepaklausiau doh.gif
o vat del pilvuko skausmu, tai mano sesuo uzdedavo vystikla ant pilvuko (per rubelius) ir pusdavo su dziovintuvu, poto apverti ta vystykla ir vel puti nu ir t.t....jai tai buvo vienintelis budas kas padedavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 05, 20:12)
Sveikos, mamos....  4u.gif  Mano mazas vis pilveli skauda... Mano pienas jau kaip ir pabaiga, labai mazai dziaugemes juo...  verysad.gif  Maitinu hipp1 misinuku, kartkartem duodu atsigerti pankolio arbateles, plius pamaitinu vakare apie 12-1 val nakties ir jei pilvelio neskauda miega iki 5-6 val, bet nakti nemaitinu, tik duodu arbateles.... Ar gerai darau?  g.gif  Jis dar sumaises diena su naktim, nezinau ka daryti... jauciuosi jau baisiai pavargusi, diena ir dazniausiai mazai miega, nakti geriausiu atveju itin retai nueina apie 12-1 val miegoti, o siaip 3-4 val nakties... Tuoj stogas nuvaziuos... Ant ranku paimi, lyg ir nurimsta dazniausiai, rankenukas cia gal jau patapo?  doh.gif  Jei pilveli skauda uzdedu silta pusliuka ant pilvelio, duodu esmuzino lasiuku.. Plius lovelej nemiega, tik lovoje... Pirma men priaugom gerai, 1200 gr,, 2 cm.  Mamos, patarkit ka nors apie viska... Busiu labai dekinga...  4u.gif

Siai dienai mes tokie

user posted image
Papildyta:
4u.gif

sveikute...na pilvelio skausmu priezastis gali buti netinkamas misinukas, pabandyk pakeisti kitu...o nakti jai vaikutis nori valgytitai jam reikia duoti, nes arbatyte jis tik troskuli numalsina bet vistiek alkanas lieka verysad.gif jai dar nors kiek savo pienuko turi tai pamegink nakti savo pienuku maitinti...nes motinos pieas yra sukurtas taip kad pradzioja bega beveik vandenukas ir tik po to pradeda jau riebesnis pienukas begti...tai vat jai tavo lialiukas nores tik atsigerti jistruputi pazys ir uzmigs o jai nores valgyti tai zys ne trumpiau kaip kokiu 15min...
o del to kelinta uzmiega tai maniske irgi buna iki 3-4 prabusdineja kas valanda o buna ir iki 6ryto sitaip kas valanda bunda ir valgyti praso, bet po to kai uzmiega tai kokias 5valandas stabiliai miega ax.gif ir del to kad nenurimsta tai arba pilvelis arba alkana pirma pabandyk pamaitinti jai nepraeis tada masaziukus daryk ir kojytem padirbekit smile.gif
o del lovos tai jau taip pripratinot...seip musiske irgi musu lovoj miega ax.gif mes jos ir neperkelinejam i jos lovyte nes kai daznai keliasi valgyt taip tiesiog yra patogiau ax.gif
o tu pati bandyk miegoti kaivaikutis miega...arba paprasyk kad kas pazaistu kokia valandike diena o pati pamiegok....as pradzioj irgi jauciausi kaip zombis o db jau apsipratau smile.gif
mes per pirma men priaugom 1.745kg ir 7cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 05, 19:12)
Sveikos, mamos....  4u.gif  Mano mazas vis pilveli skauda... Mano pienas jau kaip ir pabaiga, labai mazai dziaugemes juo...  verysad.gif  Maitinu hipp1 misinuku, kartkartem duodu atsigerti pankolio arbateles, plius pamaitinu vakare apie 12-1 val nakties ir jei pilvelio neskauda miega iki 5-6 val, bet nakti nemaitinu, tik duodu arbateles.... Ar gerai darau?  g.gif  Jis dar sumaises diena su naktim, nezinau ka daryti... jauciuosi jau baisiai pavargusi, diena ir dazniausiai mazai miega, nakti geriausiu atveju itin retai nueina apie 12-1 val miegoti, o siaip 3-4 val nakties... Tuoj stogas nuvaziuos... Ant ranku paimi, lyg ir nurimsta dazniausiai, rankenukas cia gal jau patapo?  doh.gif  Jei pilveli skauda uzdedu silta pusliuka ant pilvelio, duodu esmuzino lasiuku.. Plius lovelej nemiega, tik lovoje... Pirma men priaugom gerai, 1200 gr,, 2 cm.  Mamos, patarkit ka nors apie viska... Busiu labai dekinga...  4u.gif

Siai dienai mes tokie

user posted image
Papildyta:
4u.gif

Mes pirma menesi turejome bedu su pilveliu. Tai mums padejo, kai pries maitininma duodavome Espumizano (5min. palauki ir tik tada maitini). kaskaip geriau issiperzdavo. Taip pat neblogai budavo uzdeti silta grielka ant pilvuko. Dar drauge dave Bauchlein-Salbe Babynos tepaliuka. Jo sudetyje yra anyziu ir pankoliu alieju. Skirtas pilvo masaziukui. toks sildantis. Atpalauduoja raumenis ir vaikiukui ramiau. Bet dazniausiai tai dedu Viburcol zvakutes. Mums thumbup.gif , o va draugei nepadeda
tiesa, del naktiniu maitinimu, maniskis keliasi nakti 2-3 kartus ir visada as maitinu savo pieneliu. Kitaip daktare net neleido. Sake, neisigalvokit jokiu arbateliu ir vandenuku schmoll.gif

QUOTE(balanduke @ 2009 01 06, 09:02)
sveikos  4u.gif
uzpuole mus sloga  verysad.gif  sunkiai vaikas prakvepuoja,ka patartumet? giliai nosyteje kazkur uzsikimse ir nieko padaryt negaliu.siaip valau su purskiamu vandenuku,bet neissivalo viskas  verysad.gif

O mus jau pasibaige thumbup.gif
labai padejo Protalgol lasiukai. Jie yra tik gaminami. Dariau tamponelius i nosi ir po lasiuka ilasindavau. Iskart sekancia diena vaikui atsikiso nosyte, o tai man jau buvo baisu i ji ziureti kaip varksas kankinasi.
taip pat neblogai Rezorbano tepaliukas. Tepiau pedutes ir nugaryte.
Ir seip paskaiciau instrukcija, jis visokiems atvejams tinka. Geras daiktas namu vaistineleje thumbup.gif
Atsakyti
O kiek kart per diena espumizano galima duot? As duodu mazdaug du kart, nors kartais reiketu ir dazniau... Sako, jei misinukas netinka, tai buna zalias tamsiai kakutis... O pas ji viskas normaliai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 06, 12:21)
O kiek kart per diena espumizano galima duot? As duodu mazdaug du kart, nors kartais reiketu ir  dazniau... Sako, jei misinukas netinka, tai buna zalias tamsiai kakutis... O pas ji viskas normaliai...  unsure.gif

as duodu Sab Simplex ir gydytoja sake, kad duociau tiek kiek reikia - galima ir pries kiekviena maitinima, svarbu, kad vaikutis nesikankintu mirksiukas.gif O ir pasisalina jis su slapimu, organizme nelieka ir jokios zalos nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 06, 00:06)
Drauge sako, kad paskutini maitinima duot pries nakties miega, o nakti ne, nes skarduka apkrauna... Nezinau... Pagal mane jis labai mazai miega...  verysad.gif

nakti duok savo pieno tada ir pienas nedingines kadangi didziausia pieno gamyba yra nakti ir pienas riebesnis vaikas geriau augs... musiskis visa nakti ismiega bet snd gydytoja patare kelti nakti pamaitinti nes priaugom si men 900gr..tikrai jokio skranduko neapkrauni juk jis valgyt nori... o arbateles dar per anksti as manau
Atsakyti
Mama ciole, o tai priaugti 900gr anot gydytojos tipo mazai, kad jau reik nakti zadint??? g.gif
Atsakyti
Mano mazius pirma menesi priaugo 1 kg , 2 menesi tik 650gr, tai biski mazai antra menesi, bet gydytojas sake idealus priaugtas svoris nuo 500gr iki 1kg, per menesi,tai as labai nepergyvenu gal kita menesi vel 1 kg priaugsim thumbup.gif ir skaiciau kad vaikas iki puses metu turi priaugti dvigubai svorio koks gime, o kai sueis metai trigubai, tai idealus augimas pagal medikus tai as galvoju mes pasieksim ta svori, kad ir maziau valgantys esam.Sianakt labai sunki naktele mazius prastai miegojo, slogytes kamuoja, gal del to ir nevalge nakti(pirma karta) visiskai negere pienuko.Nezinau tie pilvo skausmai tai neduoda ramybes jau savaite, buvo visai praeje, dabar tai baisu g.gif vaikas nakti ir diena kaip miega dejuoja net is skausmo, tiesiog nebezinau ka daryti g.gif . Pirmam mano sunui taip nebuvo, gal del to kad pati turejau pienuko iki 3 menesiu g.gif Nuo pilvo putimo jau visokius vaistus isbandziau niekas nepadeda, jauciu kaip pati einu is proto doh.gif reikia kokios raminancios arbateles pagerti gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 05, 22:06)
Drauge sako, kad paskutini maitinima duot pries nakties miega, o nakti ne, nes skarduka apkrauna... Nezinau... Pagal mane jis labai mazai miega...  verysad.gif

Man atrodo kad tavo mazylis alkanas. Duok ir nakti pienelio - geriausia MP. Kudikelis zysdamas skatins pienelio gamyba mirksiukas.gif
O kad skranduka apkrautu - pirma kart girdziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa_beliukeviciene @ 2009 01 05, 17:29)
As ispradziu net buvau nusigandusi, kad dukryte vis reciau atsirugsta, tai uzklausiau pas gydytoja. Tai ji mane nuramino, kad cia taip turi buti ir kuo toliau tuo reciau atsirus, vaikutis tiesiog baigia priprasti prie maistuko, leliukas auga, del to taip vyksta....  blush2.gif
Papildyta:

bifolac, arba tiesiog vaistineje paprasyk geruju jogurto bakteriju, ten tokios kapsulytes, jas tiesiog i penuka reikia iskratyti ir sumaisyti...
mums super padejo...  biggrin.gif

o gal zinot, kiek laiko be perstojo galima duoti tas gerasias bakterijas? as tai daviau bifolac ir jauciau pagerejima, bet kai nustojau, berods vel maniskis neramus pasidare, ko gero del tu pilvuko skausmu...
Atsakyti
O tai kaip jam duoti MP, jeigu jis atsisako jau praktiskai kruties, karta paragaves is butelio... Zinot kaip sakoma: karta paragaves negali sustot... g.gif
Atsakyti