Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Sveikos, mamos.... 4u.gif Mano mazas vis pilveli skauda... Mano pienas jau kaip ir pabaiga, labai mazai dziaugemes juo... verysad.gif Maitinu hipp1 misinuku, kartkartem duodu atsigerti pankolio arbateles, plius pamaitinu vakare apie 12-1 val nakties ir jei pilvelio neskauda miega iki 5-6 val, bet nakti nemaitinu, tik duodu arbateles.... Ar gerai darau? g.gif Jis dar sumaises diena su naktim, nezinau ka daryti... jauciuosi jau baisiai pavargusi, diena ir dazniausiai mazai miega, nakti geriausiu atveju itin retai nueina apie 12-1 val miegoti, o siaip 3-4 val nakties... Tuoj stogas nuvaziuos... Ant ranku paimi, lyg ir nurimsta dazniausiai, rankenukas cia gal jau patapo? doh.gif Jei pilveli skauda uzdedu silta pusliuka ant pilvelio, duodu esmuzino lasiuku.. Plius lovelej nemiega, tik lovoje... Pirma men priaugom gerai, 1200 gr,, 2 cm. Mamos, patarkit ka nors apie viska... Busiu labai dekinga... 4u.gif

Siai dienai mes tokie

user posted image
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 05, 19:12)
Sveikos, mamos....  4u.gif  Mano mazas vis pilveli skauda... Mano pienas jau kaip ir pabaiga, labai mazai dziaugemes juo...  verysad.gif  Maitinu hipp1 misinuku, kartkartem duodu atsigerti pankolio arbateles, plius pamaitinu vakare apie 12-1 val nakties ir jei pilvelio neskauda miega iki 5-6 val, bet nakti nemaitinu, tik duodu arbateles.... Ar gerai darau?  g.gif  Jis dar sumaises diena su naktim, nezinau ka daryti... jauciuosi jau baisiai pavargusi, diena ir dazniausiai mazai miega, nakti geriausiu atveju itin retai nueina apie 12-1 val miegoti, o siaip 3-4 val nakties... Tuoj stogas nuvaziuos... Ant ranku paimi, lyg ir nurimsta dazniausiai, rankenukas cia gal jau patapo?  doh.gif  Jei pilveli skauda uzdedu silta pusliuka ant pilvelio, duodu esmuzino lasiuku.. Plius lovelej nemiega, tik lovoje... Pirma men priaugom gerai, 1200 gr,, 2 cm.  Mamos, patarkit ka nors apie viska... Busiu labai dekinga...  4u.gif

Siai dienai mes tokie

user posted image
Papildyta:
4u.gif

musu suneliai ta pacia diena gime clap.gif kazkaip keista g.gif tokie leliai dar daug turetu miegot, manasis 3 pokaicius per diena miega thumbup.gif del arbatu mano nuomone kategoriska tikrai, neduosiu savo vaikui iki puses metu schmoll.gif ir gydytoja patare tik virinta vandenuka 4u.gif o tu pabandyk nakti misinuko duot arba savo pienuko, gal tada ilgiau miegos,gal vaikiukas alkanas jaucias mirksiukas.gif
Atsakyti
del pilvuku skausmu viena mano drauge patare pilvuka patepti semenu aliejumi ji sake kam patare tai visom padejo, pati nebandziau tai is patirties savo negaliu pasakyti ar padeda nes mums tik pirmas 3sav kamavo. o gal jau yra tai bande
Atsakyti
Drauge sako, kad paskutini maitinima duot pries nakties miega, o nakti ne, nes skarduka apkrauna... Nezinau... Pagal mane jis labai mazai miega... verysad.gif
Atsakyti
Labas Mergaites, mano maziui irgi 2 menesiukai. Tai zinokit, ir mes turejom pilvuko problema - uzsiklykdavo vakare, nieko nepadarysi, nusipirkom Mylicon kudikiams, duodu 0.3ml, per penkias minutes vaikas nurimsta, o jau bezda po to tai kaip suauges. 4u.gif Ta problema turejom gal kokias 2 savaites, o dabar gal jau issaugom.

Kas del visokiu kitokiu skysciu, tai man daktaras sake duoti tik MP iki 4 menesio, kai tik pradeda mazeti pienuko, tai vis dazniau dedu ji, kad pazystu ir skatintu pieno gamyba, o dar zinau, kad kmynu arbata didina pieno gamyba, esu bandziusi, kai tik gime, kad greiciau pienukas atsirastu...Pabandykit, gal pades.
Atsakyti
kazin jei sugrdyciau vaistukus su sauksteliu bifolac, taspats butu ar geriau su pieniuku, bet mano mazius nevisada isgeria savo doze tai gaila vaistuku,o is saukstelio gerai moka isgerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2009 01 05, 20:30)
musu suneliai ta pacia diena gime  clap.gif kazkaip keista g.gif  tokie leliai dar daug turetu miegot, manasis 3 pokaicius per diena miega thumbup.gif  del arbatu mano nuomone kategoriska tikrai, neduosiu savo vaikui iki puses metu  schmoll.gif ir gydytoja patare tik virinta vandenuka 4u.gif  o tu pabandyk nakti misinuko duot arba savo pienuko, gal tada ilgiau miegos,gal vaikiukas alkanas jaucias mirksiukas.gif

Geras, o jus is kokio miesto? Gal toj pacioj ir ligoninej gimdem? yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gierika @ 2009 01 06, 00:06)
Drauge sako, kad paskutini maitinima duot pries nakties miega, o nakti ne, nes skarduka apkrauna... Nezinau... Pagal mane jis labai mazai miega...  verysad.gif

O as galvoju kad tavo mazius arbatytes atsigeria tik tam kartui, o pienukas sotesnis butu ir miegotu gal geriau, o skranduko juk neapkrausi, juk kaip mamytes savo pieneliu maitina,kada praso, o misinuka kas 3 val, pabandyk kelias nakteles duoti pienuka ir matysi kaip bus, gal miegos geriau, nes bus sotus. Paskui parasyk i foruma ar padejo g.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiuke @ 2009 01 06, 00:07)
Labas Mergaites, mano maziui irgi 2 menesiukai. Tai zinokit, ir mes turejom pilvuko problema - uzsiklykdavo vakare, nieko nepadarysi, nusipirkom Mylicon kudikiams, duodu 0.3ml, per penkias minutes vaikas nurimsta, o jau bezda po to tai kaip suauges. 4u.gif  Ta problema turejom gal kokias 2 savaites, o dabar gal jau issaugom.

Kas del visokiu kitokiu skysciu, tai man daktaras sake duoti tik MP iki 4 menesio, kai tik pradeda mazeti pienuko, tai vis dazniau dedu ji, kad pazystu ir skatintu pieno gamyba, o dar zinau, kad kmynu arbata didina pieno gamyba, esu bandziusi, kai tik gime, kad greiciau pienukas atsirastu...Pabandykit, gal pades.

Labas kur pirkai tuos vaistukus Mylicon, nes niekur nerandu g.gif
Atsakyti
[quote=EIDA,2009 01 06, 00:24]
O as galvoju kad tavo mazius arbatytes atsigeria tik tam kartui, o pienukas sotesnis butu ir miegotu gal geriau, o skranduko juk neapkrausi, juk kaip mamytes savo pieneliu maitina,kada praso, o misinuka kas 3 val, pabandyk kelias nakteles duoti pienuka ir matysi kaip bus, gal miegos geriau, nes bus sotus. Paskui parasyk i foruma ar padejo g.gif
Papildyta:

Dabar pries valanda pavalge, nuluzo, kai atsikels duosiu misinuko, paziuresim, kas gausis... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 06, 00:07)
kazin jei sugrdyciau vaistukus su sauksteliu bifolac, taspats butu ar geriau su pieniuku, bet mano mazius nevisada isgeria savo doze tai gaila vaistuku,o is saukstelio gerai moka isgerti ax.gif

taigi galima saukstelyje sumaisyti pienuka su miltukais ir pries maitinima duoti isgerti.
Papildyta:
O as irgi turiu klausima: Maitinu MP, taciau pries nakti duodu viena misinuka papildomai. Ir pastebejau, kad paskutiniu metu (pora dienu) lyg ir pradejo jam kieteti viduriukai (kitaip negu pilvuka kai pucia -kaip pilvuka pucia zinau, nes turejo ta bedele) - labai stena ir neprakakoja. Kaip sakot, ar reiketu duoti papildomu kokiu arbateliu ar vandenuko pagerti, jeigu duodu tik viena misinuka per diena?
Atsakyti

Labas kur pirkai tuos vaistukus Mylicon, nes niekur nerandu g.gif
[/quote]

info gali pasiskaityti www.mylicon.com As gyvenu cikagoj, ten ir pirkau, o gamina juos Johnson & Johnson * Merck companija. Jeigu vaistinese tokiu pavadinimu nera, tai gal pagal pagrindine medziaga gali rasti. Ji vadinasi Simethicone...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
uzpuole mus sloga verysad.gif sunkiai vaikas prakvepuoja,ka patartumet? giliai nosyteje kazkur uzsikimse ir nieko padaryt negaliu.siaip valau su purskiamu vandenuku,bet neissivalo viskas verysad.gif
Atsakyti