Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 15:18)
kada galiu sodinti jau dukryte,i automobiline kedute nuo 0iki9kg(tokia mes turim)? vieni sauke negalima dar nes mazyti,kiti kad jau galiu?

O tai kaip veziojat mazyte automobilyje? g.gif

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 16:09)
gal dar galit patart,kaip atpratint savo mazaja miegot ne pas teveliu?  blush2.gif

kai guldau pas save i lovyte, pries tai patiesiu koki pleduka ir tada guldau maze. Kai maze pradeda snaust, susupu ja laisvai i ta pleduka ir paguldau i lovyte, dar kazkiek laiko savo veiduka palaikau salia jos kol iminga. mirksiukas.gif

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 17:30)
dabar vel issigandau,mergyte palikau be pamperso,pakakojo man ji ant palutes,tai kakutis kazkoks zalias ir su baltais gumuleliais,o vakar kakojo gelsvai,ja einu is proto schmoll.gif

Jei maitinis MP - tai visiskai normalu, nuo geltonos iki zalios.

QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 13:20)
Sveikutes,
klausimelis - ar visos keliat vaikucius atsirugti pavalgius?

keliu netgi po kelis kartus per maitinima. Pastebejau, kad tada maziau atpylineja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar vedate i lauka savo leliukus kaip salcio virs 10 g.gif
Man tai gydytoja sako, kad nevesti, bet geriau vaikeliai miega lauke, tai kol kas i balkona isnesu bent valandelei. O kai jus darote???
Mazoji namuose blogai uzmiega diena verysad.gif arba net 4 val nemiega tik po 15 min pasnaudzia ir vel gyva. Ir valgo dazniau, bet po labai mazai verysad.gif Kaip jusu vaikiukai????
Atsakyti
QUOTE(veneta @ 2009 01 04, 22:55)
Mamytes, skaiciau, kad skiepijote savo mazylius. Na mes dar neskiepyti, tai ir susirupinau.Musus pediatras sake,kad turi i namus kvietimas ateiti, mazdaug tarp 2ir 3 men.  g.gif

o kokie cia skiepai, kad net i namus turi ateiti kvietimas?
Pirma menesi mes skiepijom nuo hepatito, dabar laukia antro menesio skiepai. Atrodo net nuo penkiu ligu.
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 01 05, 11:13)
Sveikutes 4u.gif
Ar vedate i lauka savo leliukus kaip salcio virs 10  g.gif
Man tai gydytoja sako, kad nevesti, bet geriau vaikeliai miega lauke, tai kol kas i balkona isnesu bent valandelei. O kai jus darote???
Mazoji namuose blogai uzmiega diena verysad.gif  arba net 4 val nemiega tik po 15 min pasnaudzia ir vel gyva. Ir valgo dazniau, bet po labai mazai  verysad.gif Kaip jusu vaikiukai????

Labukas,

as pas gydytoja neklausiau ar galima vesti, bet vakar buvome lauke apie 2 val. Siaandien veziau i balkona, jis pas mus istiklintas tai temperatura balkone apie -2. mano Pupa lauke irgi geriau miega
Atsakyti
Veneta,pas mus sulaukus dvieju men jau gaunam trecia skiepa ax.gif
Mes savo mazes kol kas migdom pas save lovoj, o kai paaugs, po truputi supazindinsim ir su erdve rolleyes.gif Kol kas dar lovyciu net nepirkom, ir dar nezadam ju iskelt is savo lovos. Nuomoniu yra visokiu, bet mums ir joms taip geriausia.
Del salcio, tai literaturoj bent jau raso pirma men antra men iki -10, veliau - iki -12.
Siomis dienomis mes neinam i lauka, nes vakar diena -13 buvo, o siandien dar daugiau, ryte rode - 18 blink.gif Nors saulyte labai jau graziai sviecia
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
mums jau greitai bus du menesiukai ir daromes vis idomesni wub.gif Tomukas jau apsivercia nuo pilvuko ant nugarytes, stebi zaisliukus, kalbina juos, bet imti dar nenori, puikiai laiko galvyte paguldytas ant pilvuko ir tiesia rankas, kad geriau matytu smile.gif O labiausiai patinka bendrauti su mama ir teciu, vos pradedu jam pasakoti ka nors, o jis ir pritaria savo sypsena bei gugavimais ir pazvygavimais wub.gif
Atsakyti
nejom ir mes siandien i lauka, balkone pabuvom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 01 05, 16:33)
Sveikutes  4u.gif
mums jau greitai bus du menesiukai ir daromes vis idomesni  wub.gif Tomukas jau apsivercia nuo pilvuko ant nugarytes, stebi zaisliukus, kalbina juos, bet imti dar nenori, puikiai laiko galvyte paguldytas ant pilvuko ir tiesia rankas, kad geriau matytu smile.gif O labiausiai patinka bendrauti su mama ir teciu, vos pradedu jam pasakoti ka nors, o jis ir pritaria savo sypsena bei gugavimais ir pazvygavimais  wub.gif

Musu irgi Tomukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 05, 15:55)
Veneta,pas mus sulaukus dvieju men jau gaunam trecia skiepa  ax.gif

Oho, o mes dar be skiepu blink.gif , nors jau uz savaiteles busim 2ju menesiu. Pas mus Italijoj matyt niekur neskuba, bet man neramu, reiks dar karta perskambimt pediatrui ir paklaust kodel taip velai g.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 01 05, 12:13)
Sveikutes 4u.gif
Ar vedate i lauka savo leliukus kaip salcio virs 10  g.gif
Mazoji namuose blogai uzmiega diena verysad.gif  arba net 4 val nemiega tik po 15 min pasnaudzia ir vel gyva. Ir valgo dazniau, bet po labai mazai  verysad.gif Kaip jusu vaikiukai????

nevedu... schmoll.gif kazkaip mes gerai ir kambary miegam, buna uzdedu plona kepuryte, silciau apkloju ir pradarau biski langa, vis kazkiek ieina to oro daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veneta @ 2009 01 05, 15:32)
Musu irgi Tomukas ax.gif

Smagu thumbup.gif o ir amziaus skirtumas tik 7 dienos biggrin.gif
Atsakyti
Na va mes šiandien jau gavo 3 skiepą, tai dabar mažiukas labai jau neramus verysad.gif. O skiepijo šiandien nuo kokliušo, difterijos, stabligės ir poliomielito.
Atsakyti
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 15:20)
Sveikutes,
klausimelis - ar visos keliat vaikucius atsirugti pavalgius?

As ispradziu net buvau nusigandusi, kad dukryte vis reciau atsirugsta, tai uzklausiau pas gydytoja. Tai ji mane nuramino, kad cia taip turi buti ir kuo toliau tuo reciau atsirus, vaikutis tiesiog baigia priprasti prie maistuko, leliukas auga, del to taip vyksta.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(EIDA @ 2009 01 04, 12:51)
merginos kaip vadinasi tos gerosios bakterijos kur galima duoti 2 menesiu vaikuciams niekur nerandu pavadinimo kur viena mamyte rase, kad net pilvukui padejo, nes jau 3 dienele vaikui pilveli skauda gaila vargso doh.gif

bifolac, arba tiesiog vaistineje paprasyk geruju jogurto bakteriju, ten tokios kapsulytes, jas tiesiog i penuka reikia iskratyti ir sumaisyti...
mums super padejo... biggrin.gif
Atsakyti