Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 20:30)
dabar vel issigandau,mergyte palikau be pamperso,pakakojo man ji ant palutes,tai kakutis kazkoks zalias ir su baltais gumuleliais,o vakar kakojo gelsvai,ja einu is proto schmoll.gif

jei vaikutis maitinamas motinos pienu,tai normalu,maniskis kakina 6 kartus i diena irspalvos skiriasi nuo zalios iki geltonos, balti grudeliai yra, nezinau ar teisybe,man aiskino,kad tai riebalai, o zalias kakutis,kai greitai virskina,ten kazkaip tulzies issiskyrimas. as duodu geruju bakteriju bifolac, tada iskart patampa geltonas ir pilvuko tada mums nepucia. Norsprie ivairiu ligu jis irgi pazaliuoja, kai man buvo neramu paprasiau kad tyrima kakio padarytu.
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 16:18)
O kazin nuo kada pradeda dygti dantukai? kada galiu sodinti jau dukryte,i automobiline kedute nuo 0iki9kg(tokia mes turim)? vieni sauke negalima dar nes mazyti,kiti kad jau galiu?

Seilės ir maniškiui teka upeliais biggrin.gif Čia kaip suprantu vos ne visų tokio amžiaus leliukų bruožas biggrin.gif
Į kėdutę mes sodinam, o kaip kitaip automobiliu važiuot? O važinėjuos aš su juo beveik kasdien, tai be kėdutės neišsiversčiau. Yra pas mus kėdutėj toks kūdikiams skirtas paminkštinimas, bet kai su kombinezonu į ją sodinu, o kombinezonas dar didokas, tai tas paminkštinimas jam pasidaro nebepatogus, nes užlaužia galvytę, tai jį išėmėm. Gal tikrai negerai stuburiukui g.gif
O namie turim kitą kėdutę, kuri pati išsisupa. Tai jau kartais ten pasėdim, pažiūrim kaip mirksi lemputės, pabarškinam ten pritaisytus žaisliukus, paklausom muzikėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2009 01 02, 22:31)
Tas skiepas toks ir yra, jis turi ispuliuti ir palikti randuka, pasiziurekit savo petukus, juk irgi turite toki randeli smile.gif jei nebutu jokios reakcijos i skiepa, tai ta skiepa kartoja kaip vaikui 11menesiu sueina blush2.gif

nuraminot mane, mamytes aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes,
klausimelis - ar visos keliat vaikucius atsirugti pavalgius?
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 02, 17:18)
kada galiu sodinti jau dukryte,i automobiline kedute nuo 0iki9kg(tokia mes turim)? vieni sauke negalima dar nes mazyti,kiti kad jau galiu? user posted image
user posted image

Mes saviski labai anksti pradejome sodinti i kedute. Skaiciau, kad jos specialiai pritaikytos naujagymiams ir nereik nieko bijoti. Maniskiui net patinka joje sedeti. Anksciau budavo, aprangi, pasodini ir iskart nulusta biggrin.gif , o dabar jau ne - nori viska matyti, tad man labai patogu, kai darbuojuosi virtuveje: isodinu ji i masinine kedute ir galiu ruosti pietus thumbup.gif

QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 15:20)
Sveikutes,

Mes visada stengiames, kad atsirugtu, tik nevisada lelis atsirugsta, o as kantrybes neturiu ilgai laukti
-
Atsakyti
Sveikutes,

Diena keliu kad atsirugtu, nebent kai valgo miegantis ir pavalges toliau miega, tai nezadinu, o nakti niekada nekeliu, nenoriu isbudinti blush2.gif be to neatpilineja biggrin.gif kartais pasitaiko, bet labai retai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ir as nakti nekeliu ax.gif o diena kaip kada, jei nuluzta bevalgydamas tai nezadinu rolleyes.gif bet buna kai peralkes atsikelia, tai skuba labai valgyt, tuomet tenka kelti, kad atrugtu net keleta kartu
Atsakyti
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 14:20)
Sveikutes,

Dieną visada, naktį ne, pavalgom ir miegam toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 16:20)
Sveikutes,

visada, tik ne visada atsirugsta...
Atsakyti
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 03, 16:20)
Sveikutes,

Mes irgi visada, tik mamytė ne visad naktį turi kantrybės laukti kada atsirūgs blush2.gif, tai taip ir paguldau neatsirūgusi.
Atsakyti
unsure.gif Nezinau ar man taip tik atrodo ar tai kazka reiskia. mano mergyte netokia kaip visada,bijau,kad nesusirgtu,nes pradejo daug miegoti,tapo irzlesne ir kaku daugiau daryt...nezinau,kas galetu buti esu depresijoje gilioje,gal kas blogai o as nesuprantu,nebezinau,ka daryti...gal dantukai dygsta?
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 01 03, 21:08)
unsure.gif Nezinau ar man taip tik atrodo ar tai kazka reiskia. mano mergyte netokia kaip visada,bijau,kad nesusirgtu,nes pradejo daug miegoti,tapo irzlesne ir kaku daugiau daryt...nezinau,kas galetu buti esu depresijoje gilioje,gal kas blogai o as nesuprantu,nebezinau,ka daryti...gal dantukai dygsta?

visu pirma stebek, kiek ilgai tai tesis,o svarbiausias rodiklis jog kazkas netaip pacio vaikucio savijauta, jei tik daugiau miega, tai tikrai nieko tokio,taciu jei daznai vekia yra irzli, galbut deretu bent pasiskambint gydytojai paciai bus ramiau rolleyes.gif mums buvo panasiai, tik mazylis nei valge nei miegojo, streso turejau i valias, bet viskas susitvarke savaime, nepamirskim, kad vaikuliukam irgi buna liudnu ar blogu dienu,tai visiskai normalu smile.gif o mes mamytes visada matom per padidinamaji stikla.... ax.gif
Atsakyti