Su Naujaisiais metais
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 16:11)
Mamytes kurios dar maitinate krūtimi.... kaip jusu leliukai valgo???
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka arba neriebus.
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka arba neriebus.
Mūsų mažius irgi valgo ir kas 2 val ir kartais dar dažniau. O kai paskaitau, kad kieno mažius išmiega visą naktį, tai man toks "baltas" pavydas paima . Mūsiškis jei ištraukia nevalgęs 3 val., tai mamai didžiausia šventė.
QUOTE(Paule @ 2008 12 31, 14:52)
labai nori būt stačias, o gydytoja sakė, kad negalima laikyt stačiai, tik gulimoj padėty o vaikas jau įprato vertikaliai ir kelia triukšmą kaip jūsiškiai?
Karoliukui irgi labai patinka stačiam būti. O kodėl gydytoja neleido laikyti stačiai ?
Ir dar noriu paklausti kiek Jūsų mažiai laiko praleidžia ant rankų. Mūsiškis kai nemiega ir nevalgo tai kokį pusvalanduką dar pažaidžia ant tokio kilimuko kur virš galvytės pakabinti žaisliukai, o daugiau ant rankų. Jį reikia stačia nešioti arba jei bandai paguldyti tai aš sėdžiu ir taip jį pasiguldau ant pilvo. Taip dar ramus, o jei ne tai ašaros.