Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Dabar nesvarbu, ar metai šie laimingi buvo, nes viską jau palikot praeity. Linkiu visiems tvirtybės, meilės. Linkiu visiems sėkmės ir laimės.
Su Naujaisiais metais

QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 16:11)
Mamytes kurios dar maitinate krūtimi.... kaip jusu leliukai valgo???
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti  g.gif , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka  verysad.gif  arba neriebus.

Mūsų mažius irgi valgo ir kas 2 val ir kartais dar dažniau. O kai paskaitau, kad kieno mažius išmiega visą naktį, tai man toks "baltas" pavydas paima blush2.gif. Mūsiškis jei ištraukia nevalgęs 3 val., tai mamai didžiausia šventė.

QUOTE(Paule @ 2008 12 31, 14:52)
labai nori būt stačias, o gydytoja sakė, kad negalima laikyt stačiai, tik gulimoj padėty doh.gif o vaikas jau įprato vertikaliai ir kelia triukšmą doh.gif kaip jūsiškiai?

Karoliukui irgi labai patinka stačiam būti. O kodėl gydytoja neleido laikyti stačiai g.gif?

Ir dar noriu paklausti kiek Jūsų mažiai laiko praleidžia ant rankų. Mūsiškis kai nemiega ir nevalgo tai kokį pusvalanduką dar pažaidžia ant tokio kilimuko kur virš galvytės pakabinti žaisliukai, o daugiau ant rankų. Jį reikia stačia nešioti arba jei bandai paguldyti tai aš sėdžiu ir taip jį pasiguldau ant pilvo. Taip dar ramus, o jei ne tai ašaros.
Atsakyti
Man tai keista, kad kudiki gydytoja liepia laikyt tik horizontalioj padety, o tai kodel tada liepia pakelt stacia, kad atsirugtu? g.gif
Papildyta:
Del laikymo ant ranku, tai as pati stengiuos pasiimt pabendraut wub.gif kai tik nemiega (nes ar labai mazai to nemiegojimo buna). Paguldau ir ant kilimelio, bet neilgam.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 30, 14:13)
maniskis irgi, teciui sypsosi labiau... bigsmile.gif

tėčių balsas žemesnis, dėl to mažių ausiai malonesnis wub.gif O mano zuikis daugiausia bendrauja su lipdukais priklijuotais ant lentynelės virš vystymo stalo doh.gif nuimu papmį, kalbinu, o jis žiūri į lipdukus, šypsosi, guguoja lotuliukas.gif
Ar dar yra 2 mėn. lialiukų kurie nesugriebia žaisliuko g.gif ? Maniškis akimis seka, bet net pridėjus prie rankutės nebando jo paimti, nekalbu apie palaikymą unsure.gif
Dėl maitinimo kas 2 val., tai mano nuomone, kas kiek vaikas prašo tiek ir reikia duoti. O jei naktį išmiega ir ilgiau nei 2 val. viskas gerai. Svarbu svorio priaugtų.
Kiek jūsų mažiai miega dienos metu? ir ar jau nusistovėjęs rėžimas?
Mes tai sumaišėm dieną su naktim doh.gif dienomis miega prabusdamas pavalgyti ir vos pakeitus pampį vėl užmiega. O naktį nuo 21 val iki 3 val. būdrauja. Jei nusnūsta tai tik 5 minutėms.
Atsakyti
QUOTE(gika @ 2009 01 01, 17:46)
tėčių balsas žemesnis, dėl to mažių ausiai malonesnis  wub.gif O mano zuikis daugiausia bendrauja su lipdukais priklijuotais ant lentynelės virš vystymo stalo  doh.gif nuimu papmį, kalbinu, o jis žiūri į lipdukus, šypsosi, guguoja  lotuliukas.gif
Ar dar yra 2 mėn. lialiukų kurie nesugriebia žaisliuko  g.gif ? Maniškis akimis seka, bet net pridėjus prie rankutės nebando jo paimti, nekalbu apie palaikymą  unsure.gif
Dėl maitinimo kas 2 val., tai mano nuomone, kas kiek vaikas prašo tiek ir reikia duoti. O jei naktį išmiega ir ilgiau nei 2 val. viskas gerai. Svarbu svorio priaugtų.
Kiek jūsų mažiai miega dienos metu? ir ar jau nusistovėjęs rėžimas?
Mes tai sumaišėm dieną su naktim  doh.gif dienomis miega prabusdamas pavalgyti ir vos pakeitus pampį vėl užmiega. O naktį nuo 21 val iki 3 val. būdrauja. Jei nusnūsta tai tik 5 minutėms.

na mano mazius jau labai daug nemiega ax.gif budrauja dazniausiai nuo 10 iki 1, poto po 2-3 val pabunda pavalgyti arba trumpai pabudrauja arba vel uzmiega ir atsikelia koki 7-9 ir iki kokios 1-2 val nakties nemiega doh.gif bet aiksu buna isimciu, bet cia dazniausias variantas bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskes pries kelias dienas jau zaisliuka rankytej laikyt pradejo wub.gif
Atsakyti
ar jusu maziukai bando isikisti soske patys jai nukritus?
maniskiui kai salia nukrenta zanduko, jis pirma suka galvyte ir bando su burnyte pagriebes pats isikist, kartais pavyksta thumbup.gif jei nea, nu tada jau dudos bigsmile.gif
Atsakyti
O as soskiu neduodu visai
Atsakyti
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 01, 17:57)
Maniskes pries kelias dienas jau zaisliuka rankytej laikyt pradejo  wub.gif

labukas mergyt 4u.gif
oi kokios jus saunuoples jau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmagime @ 2009 01 01, 18:00)
O as soskiu neduodu visai

maniskiui tai soske kartais aukso vertes lotuliukas.gif
a tai jei ne soske tai pirstas burnoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 01, 16:56)
na mano mazius jau labai daug nemiega  ax.gif  budrauja dazniausiai nuo 10 iki 1, poto po 2-3 val pabunda pavalgyti arba trumpai pabudrauja arba vel uzmiega ir atsikelia koki 7-9 ir iki kokios 1-2 val nakties nemiega  doh.gif  bet aiksu buna isimciu, bet cia dazniausias variantas  bigsmile.gif

niu jūsų rėžimas jau visai normalus atrodo rolleyes.gif ryte pabūdrauja, papietauja, pamiega ilgesnio pietų miego, o tada būdrauja vakare.

QUOTE(pirmagime @ 2009 01 01, 16:57)
Maniskes pries kelias dienas jau zaisliuka rankytej laikyt pradejo  wub.gif

sveikinu wub.gif aš irgi laukiu kada jau maniškis sąmoningai sugriebs ir palaikys žaisliuką
Atsakyti
Labas. Ir mums tiek laiko, kad patenkame i šia grupe. biggrin.gif

Mano vaikui kažkokios problemos su žarnynu, nes tik pavalgo mano pieno (5 min.) ir rekia. nieko i burna neikiši doh.gif ir kokia savaite jau taip. seniau viskas buvo gerai. augom gerai. dabar vežiuojam pas gyd. , daro tyrimus, kol kas nieko neranda...darau prielaida - gal pienas netikti pradejo. nors maista stengiuosi žiūrėtis.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 01, 16:58)
ar jusu maziukai bando isikisti soske patys jai nukritus?

soskei iškritus suka galvytę į šoną ir jei soskė netoli, tai kartais pavyksta ją pagauti biggrin.gif Bet kai aš padavinėju iškritusią soskę tai jis suspaudęs kumčius taip juokingai bando sugauti ją, lyg pats mėgintų soskę įsikišti. Ir dažniausiai besimakaluodamas tais savo kumšiukais nustumia mano ranką nuo burnytės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2009 01 01, 17:10)
Mano vaikui kažkokios problemos su žarnynu, nes tik pavalgo mano pieno (5 min.) ir rekia. nieko i burna neikiši  doh.gif ir kokia savaite jau taip. seniau viskas buvo gerai. augom gerai. dabar vežiuojam pas gyd. , daro tyrimus, kol kas nieko neranda...darau prielaida - gal pienas netikti pradejo. nors maista stengiuosi žiūrėtis.

g.gif gal oro prisiryja? Maniškis tai labai sunkiai atsirūgsta. Blogai apžioja spenelį, valgo greitai, o kai pakeli atsirūgti tai dažniausiai iškart verkia, kad jam blogai. Paguldžius blogumas praeina g.gif kartais atsirūgsta be verkimų, bet labai retai. O mes turim kitą bėdą - nekakoja verysad.gif va ir dabar 4 para kaip kakiaus nesulaukiu. Kai kakoja tai normaliai kosele, arba net skysčiau. gydytojai kai pasakiau kad nekakoja, tai pirmiausia išgąsdino, kad pieno neužtenka, taiir nėra kuo kakoti, Bet kai pasvėrė, tai viskas o.k. priaugo per 6 sav. 1,4 kg. nuo gimimo svorio g.gif
Atsakyti
atsirūgsta vaikas gan lengvai, dar prie tu ligu ir atpylinet pradejo.... unsure.gif

o kad nekakoja kelias dienas aš manau, esu girdejusi kad nieko tokio cia. jei valgo tik mp. tai suvirškina gerai
Atsakyti