Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

mes irgi trupuciuka sloguojam unsure.gif ir dar veidukas negrazus - nezinau ar cia nuo MP, ar vejelis nugairino verysad.gif siurkstus veidukas g.gif
o siaip augam puikiausiai, vis daugiau sypsosi, guguoja, reaguoja i zaisliukus, paguldytas ant pilvuko apsivercia ant nugarytes wub.gif Ypac jam patinka su teveliu kalbetis - as jau matyt atsibodau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi norim pasigirti, kad mums šiandien 2 mėn. 4u.gif. O po švenčių ir maniškis labai neramus, jau antra para labai pučia pilvuką. Čia mamytė tikriausiai labiausiai kalta, taip sunku susilaikyti visko neparagavus blush2.gif. O dėl temperatūros tai mums irgi sakė, kad 37 tai tokiems mažiams normalu. Karoliuką irgi kankina užsikišusi nosytė, nusipirkome ir oro drėkintuvą ir "Viburcil" lašiukų, bet, kad niekas taip ir nepadeda doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 29, 20:28)
mes irgi trupuciuka sloguojam  unsure.gif ir dar veidukas negrazus - nezinau ar cia nuo MP, ar vejelis nugairino verysad.gif siurkstus veidukas g.gif
o siaip augam puikiausiai, vis daugiau sypsosi, guguoja, reaguoja i zaisliukus, paguldytas ant pilvuko apsivercia ant nugarytes  wub.gif Ypac jam patinka su teveliu kalbetis - as jau matyt atsibodau  lotuliukas.gif

kap fanai smile.gif maniskis dar pats nesivarto nors atrodo stiprus bet nuo pilvuko ant nugarytes apsiversti neiseina sad.gif kai pavargsta ima zyzti, kad apversciau as g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2008 12 30, 14:52)
kap fanai smile.gif maniskis dar pats nesivarto nors atrodo stiprus bet nuo pilvuko ant nugarytes apsiversti neiseina sad.gif kai pavargsta ima zyzti, kad apversciau as g.gif

zinok mano babaliukas taip pat..kai pats jau varagsta arba guli ramiai arba pradeda zyzalioti kad apversciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 29, 21:28)
mes irgi trupuciuka sloguojam  unsure.gif ir dar veidukas negrazus - nezinau ar cia nuo MP, ar vejelis nugairino verysad.gif siurkstus veidukas g.gif
o siaip augam puikiausiai, vis daugiau sypsosi, guguoja, reaguoja i zaisliukus, paguldytas ant pilvuko apsivercia ant nugarytes  wub.gif Ypac jam patinka su teveliu kalbetis - as jau matyt atsibodau  lotuliukas.gif

maniskis irgi, teciui sypsosi labiau... bigsmile.gif
Atsakyti
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm newyear.gif
Aš vėl tuo pačiu klausimu 4u.gif
Mamytes kurios dar maitinate krūtimi.... kaip jusu leliukai valgo???
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti g.gif , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka verysad.gif arba neriebus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 30 gruodžio 2008 - 14:15
Sveiki! Mano dukrytei 28 buvo 2 men. tai jungiuosi prie jusu smile.gif . Beje su praejusiom jus sventem ir artejanciais naujaijsiais thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 15:11)
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm  newyear.gif
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti  g.gif , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka  verysad.gif  arba neriebus.

maniskis irgi pradejo kas dvi valandasvalgyti unsure.gif ir kokius skandalus kelia, kai laiku negauna.Jauciu kaimynai jau mus keikia
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 14:11)
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti  g.gif , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka  verysad.gif  arba neriebus.

Mano visada valgo kas 2 val (ir nakti), buna ir dazniau diena papraso - labai retai kada 4 val ismiega, tai nelabai ka galiu patarti. Istikruju, as i val nebeziuriu, kad neprisgalvociau visokiu negerybiu. Stebiu tik jo savijauta, kaip tustinasi ir viskas. Per pirma men priaugom 1300g ir 5 cm - tai geras irodymas, kad MP pakanka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 31, 13:25)
Mano visada valgo kas 2 val (ir nakti), buna ir dazniau diena papraso - labai retai kada 4 val ismiega, tai nelabai ka galiu patarti. Istikruju, as i val nebeziuriu, kad neprisgalvociau visokiu negerybiu. Stebiu tik jo savijauta, kaip tustinasi ir viskas. Per pirma men priaugom 1300g ir 5 cm - tai geras irodymas, kad MP pakanka  thumbup.gif

Na pirma men ir mes 1400g priaugom, o antra jau 700g. ziuresiu kaip bus 3 men kiek priaugs svorio.
Tik zinai, kaip valge kas 3 val, o dabar kas 2, imu galvoti, kad kazkas negerai jau su manimi schmoll.gif tai ir kalbinu del to jus 4u.gif

Meduve
Tegul pratinasi kaimynai biggrin.gif
Kaip pasikalbi tai matau,kad daug pas ka kas 2 val valgo. Aisku jei laukutyje buname tai jinai pramiega man ir 5 val. Bet kaip kas 2, tai man atrodo, kad tas pienas nespeja pasigamintim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 31 gruodžio 2008 - 12:24
Sveikos 4u.gif

Jungiamės ir mes prie jūsų ax.gif Draugausim? ax.gif
Augam gerai, žaisliukais sūnutis pradeda domėtis, kartais garsiai nusijuokia. labai nori būt stačias, o gydytoja sakė, kad negalima laikyt stačiai, tik gulimoj padėty doh.gif o vaikas jau įprato vertikaliai ir kelia triukšmą doh.gif kaip jūsiškiai?
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 14:11)
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm  newyear.gif

maniškis dieną irgi valgo kažkur kas dvi val. nelabai aš žiūriu į laikrodį, duodu valgyt, kai tik užsinori. o nakltį išmiega po 4 val.
Atsakyti
Sveikutes,
su sventem visas newyear.gif
Mes irgi diena kas 2 val valgom, o nakti kas 3 smile.gif . Nors jau isvykstant is ligonines mum sake, kad turetu pradet valgyt kas 3,5 (ten valgem kas3), bet vos grize namo kas 2 pradejo valgyt biggrin.gif .O siomis dienomis zymiai daugiau suvalgo bigsmile.gif - pakeitem soskiukus buteliuku (i didesniems skirtus jau). Tai bandom suprast kame reikalas - ar jos anksciau pavargdavo bevalgydamos, uztai maziau suvalge, ar dabar nespeja sotumo jausmas ateit g.gif lotuliukas.gif ir persivalgo g.gif
Bet svoris tiek dabar, tiek anksciau gerai augo.
O vat ant pilvuko gulet tai ne viena nemegsta, tik ant krutines kai pasiguldai tai patinka. Jau zaisliuka rankose palaiko bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek suprantu net misinukus valgo kas 2 val bigsmile.gif , as galvojau, kad su misiniais paprasciau unsure.gif
Nes as pati apetito neturiu, tai galvoju, kad ir del to pienelio leliukui truksta doh.gif
Prisiversdama valgau, o drauge tai apsisukdama valgo ir valgo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 31 gruodžio 2008 - 17:07