mes irgi trupuciuka sloguojam ir dar veidukas negrazus - nezinau ar cia nuo MP, ar vejelis nugairino siurkstus veidukas
o siaip augam puikiausiai, vis daugiau sypsosi, guguoja, reaguoja i zaisliukus, paguldytas ant pilvuko apsivercia ant nugarytes Ypac jam patinka su teveliu kalbetis - as jau matyt atsibodau
Mes irgi norim pasigirti, kad mums šiandien 2 mėn. . O po švenčių ir maniškis labai neramus, jau antra para labai pučia pilvuką. Čia mamytė tikriausiai labiausiai kalta, taip sunku susilaikyti visko neparagavus . O dėl temperatūros tai mums irgi sakė, kad 37 tai tokiems mažiams normalu. Karoliuką irgi kankina užsikišusi nosytė, nusipirkome ir oro drėkintuvą ir "Viburcil" lašiukų, bet, kad niekas taip ir nepadeda .
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 29, 20:28)
mes irgi trupuciuka sloguojam ir dar veidukas negrazus - nezinau ar cia nuo MP, ar vejelis nugairino siurkstus veidukas
o siaip augam puikiausiai, vis daugiau sypsosi, guguoja, reaguoja i zaisliukus, paguldytas ant pilvuko apsivercia ant nugarytes Ypac jam patinka su teveliu kalbetis - as jau matyt atsibodau
kap fanai maniskis dar pats nesivarto nors atrodo stiprus bet nuo pilvuko ant nugarytes apsiversti neiseina kai pavargsta ima zyzti, kad apversciau as
QUOTE(mama ciole @ 2008 12 30, 14:52)
kap fanai maniskis dar pats nesivarto nors atrodo stiprus bet nuo pilvuko ant nugarytes apsiversti neiseina kai pavargsta ima zyzti, kad apversciau as
zinok mano babaliukas taip pat..kai pats jau varagsta arba guli ramiai arba pradeda zyzalioti kad apversciau
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 29, 21:28)
maniskis irgi, teciui sypsosi labiau...
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm
Aš vėl tuo pačiu klausimu
Mamytes kurios dar maitinate krūtimi.... kaip jusu leliukai valgo???
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka arba neriebus.
Mano mažoji pradėjo kas 2 val. valgyti , o nakti tai buna, kad visa ismiega arba 4 val. Bet diena pažaidžia su papuliu ir po 2 val. vėl nori. Iki šiol taip gerai valgė kas 3 val. sakau gal pienelio mažoka arba neriebus.
Sveiki! Mano dukrytei 28 buvo 2 men. tai jungiuosi prie jusu . Beje su praejusiom jus sventem ir artejanciais naujaijsiais .
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 15:11)
maniskis irgi pradejo kas dvi valandasvalgyti ir kokius skandalus kelia, kai laiku negauna.Jauciu kaimynai jau mus keikia
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 14:11)
Mano visada valgo kas 2 val (ir nakti), buna ir dazniau diena papraso - labai retai kada 4 val ismiega, tai nelabai ka galiu patarti. Istikruju, as i val nebeziuriu, kad neprisgalvociau visokiu negerybiu. Stebiu tik jo savijauta, kaip tustinasi ir viskas. Per pirma men priaugom 1300g ir 5 cm - tai geras irodymas, kad MP pakanka
QUOTE(Saule danguje @ 2008 12 31, 13:25)
Mano visada valgo kas 2 val (ir nakti), buna ir dazniau diena papraso - labai retai kada 4 val ismiega, tai nelabai ka galiu patarti. Istikruju, as i val nebeziuriu, kad neprisgalvociau visokiu negerybiu. Stebiu tik jo savijauta, kaip tustinasi ir viskas. Per pirma men priaugom 1300g ir 5 cm - tai geras irodymas, kad MP pakanka
Na pirma men ir mes 1400g priaugom, o antra jau 700g. ziuresiu kaip bus 3 men kiek priaugs svorio.
Tik zinai, kaip valge kas 3 val, o dabar kas 2, imu galvoti, kad kazkas negerai jau su manimi tai ir kalbinu del to jus
Meduve
Tegul pratinasi kaimynai
Kaip pasikalbi tai matau,kad daug pas ka kas 2 val valgo. Aisku jei laukutyje buname tai jinai pramiega man ir 5 val. Bet kaip kas 2, tai man atrodo, kad tas pienas nespeja pasigamintim
Sveikos
Jungiamės ir mes prie jūsų Draugausim?
Augam gerai, žaisliukais sūnutis pradeda domėtis, kartais garsiai nusijuokia. labai nori būt stačias, o gydytoja sakė, kad negalima laikyt stačiai, tik gulimoj padėty o vaikas jau įprato vertikaliai ir kelia triukšmą kaip jūsiškiai?
maniškis dieną irgi valgo kažkur kas dvi val. nelabai aš žiūriu į laikrodį, duodu valgyt, kai tik užsinori. o nakltį išmiega po 4 val.
Jungiamės ir mes prie jūsų Draugausim?
Augam gerai, žaisliukais sūnutis pradeda domėtis, kartais garsiai nusijuokia. labai nori būt stačias, o gydytoja sakė, kad negalima laikyt stačiai, tik gulimoj padėty o vaikas jau įprato vertikaliai ir kelia triukšmą kaip jūsiškiai?
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 14:11)
maniškis dieną irgi valgo kažkur kas dvi val. nelabai aš žiūriu į laikrodį, duodu valgyt, kai tik užsinori. o nakltį išmiega po 4 val.
Sveikutes,
su sventem visas
Mes irgi diena kas 2 val valgom, o nakti kas 3 . Nors jau isvykstant is ligonines mum sake, kad turetu pradet valgyt kas 3,5 (ten valgem kas3), bet vos grize namo kas 2 pradejo valgyt .O siomis dienomis zymiai daugiau suvalgo - pakeitem soskiukus buteliuku (i didesniems skirtus jau). Tai bandom suprast kame reikalas - ar jos anksciau pavargdavo bevalgydamos, uztai maziau suvalge, ar dabar nespeja sotumo jausmas ateit ir persivalgo
Bet svoris tiek dabar, tiek anksciau gerai augo.
O vat ant pilvuko gulet tai ne viena nemegsta, tik ant krutines kai pasiguldai tai patinka. Jau zaisliuka rankose palaiko
su sventem visas
Mes irgi diena kas 2 val valgom, o nakti kas 3 . Nors jau isvykstant is ligonines mum sake, kad turetu pradet valgyt kas 3,5 (ten valgem kas3), bet vos grize namo kas 2 pradejo valgyt .O siomis dienomis zymiai daugiau suvalgo - pakeitem soskiukus buteliuku (i didesniems skirtus jau). Tai bandom suprast kame reikalas - ar jos anksciau pavargdavo bevalgydamos, uztai maziau suvalge, ar dabar nespeja sotumo jausmas ateit ir persivalgo
Bet svoris tiek dabar, tiek anksciau gerai augo.
O vat ant pilvuko gulet tai ne viena nemegsta, tik ant krutines kai pasiguldai tai patinka. Jau zaisliuka rankose palaiko
Kiek suprantu net misinukus valgo kas 2 val , as galvojau, kad su misiniais paprasciau
Nes as pati apetito neturiu, tai galvoju, kad ir del to pienelio leliukui truksta
Prisiversdama valgau, o drauge tai apsisukdama valgo ir valgo
Nes as pati apetito neturiu, tai galvoju, kad ir del to pienelio leliukui truksta
Prisiversdama valgau, o drauge tai apsisukdama valgo ir valgo