Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Sveiki visi jau po Kaledu. Kaip jusu leliukams sventes praejo? pilveliu neskaudejo? Maniskis viena diena buvo suviduriaves verysad.gif bet atrodo praejo jau. Gerai, kad bent pilvuko neskaudejo, nes mama buvo visokiu misrainiu privalgiusi biggrin.gif
Gierikalabai grazus esate wub.gif
QUOTE(balanduke @ 2008 12 27, 15:15)
sveikos,
noriu jusu paklaust  ax.gif
maniskis pradejo riestis atgal. kai paimu ant ranku lenkia galva atgal, kai paguldau, lenkiasi ir gula ant sono. kai lenkiasi ir bliauna tai manau kad pilvukas skauda. gal zinot kas jam yra kai tik lenkiasi?
mane taip prigasdino viena mamyte,kad dabar nezinau ar cia labai rimta,ar tik vaiko kaprizai? unsure.gif

o gal jis cia seip aplinka nori stebeti ir rieciasi atgal kai paiimi ant ranku g.gif
As savo kai paiimu ant ranu, tai bent jau galvyte kelia kuo auksciau,ir losiasi, kad galetu matyti kas uz mamos galvos dedasi biggrin.gif nusibodo i mama vis ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 27 gruodžio 2008 - 14:25
sveiki visi,jungiames prie jusu,su sventem visus,musu marsui jau pusntro men.
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 27, 16:24)
Sveiki visi jau po Kaledu. Kaip jusu leliukams sventes praejo? pilveliu neskaudejo? Maniskis viena diena buvo suviduriaves verysad.gif bet atrodo praejo jau. Gerai, kad bent pilvuko neskaudejo, nes mama buvo visokiu misrainiu privalgiusi biggrin.gif
Gierikalabai grazus esate wub.gif

o gal jis cia seip aplinka nori stebeti ir rieciasi atgal kai paiimi ant ranku g.gif
As savo kai paiimu ant ranu, tai bent jau galvyte kelia kuo auksciau,ir losiasi, kad galetu matyti kas uz mamos galvos dedasi biggrin.gif nusibodo i mama vis ziuret

mano babaliukas zinokit irgi megejas riesti atgal, ta galva taip atgal lenkia ir kai paguldai jis kartais net visas persilenkia ir galva kad atlenkia i virsu...as irgi galvoju a cia taip visi lelkos daro g.gif gal cia tikrai ju kaprizai...nes as ji noriu paguldyt normaliai, o jis man kaip specialiai, nueini tada normaliai vel guli g.gif
Papildyta:
kas turit mamukai ta karusele lovyteje virs galvos, kur sukasi su zaisliukais groja, ar jusu maziukai jau domisi, jei taip nuo kada?
nes mano babalas nekreipia dar i tuos zaislus demesio, na tik muzikele jam labai patinka, bet va sone zemai prikabinta tokia raudona gele, tai jai ir sypsosi ir paliest nori...tai cia kolkas vienintelis musu daiktas kuriuo vaikas biskuti pasidomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 28, 16:04)
mano babaliukas zinokit irgi megejas riesti atgal, ta galva taip atgal lenkia ir kai paguldai jis kartais net visas persilenkia ir galva kad atlenkia i virsu...as irgi galvoju a cia taip visi lelkos daro  g.gif gal cia tikrai ju kaprizai...nes as ji noriu paguldyt normaliai, o jis man kaip specialiai, nueini tada normaliai vel guli  g.gif
Papildyta:
kas turit mamukai ta karusele lovyteje virs galvos, kur sukasi su zaisliukais groja, ar jusu maziukai jau domisi, jei taip nuo kada?
nes mano babalas nekreipia dar i tuos zaislus demesio, na tik muzikele jam labai patinka, bet va sone zemai prikabinta tokia raudona gele, tai jai ir sypsosi ir paliest nori...tai cia kolkas vienintelis musu daiktas kuriuo vaikas biskuti pasidomi  ax.gif

na, maniskui jau beveik du menesiai, bet zaisliukais dar nelabai domisi. Turime ta karusele virs lovytes, tai i ja ziuri bet ilgainiui beziuredamas verkti pradeda
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 28, 18:28)
na, maniskui jau beveik du menesiai, bet zaisliukais dar nelabai domisi. Turime ta karusele virs lovytes, tai i ja ziuri bet ilgainiui beziuredamas verkti pradeda

jei lovyteje nebutu tos gelytes, tai tikraiusiai ir su maniskiu taip butu lotuliukas.gif

a jau daug sypsotes? ilgai zvilgsni sulaiko?
o kaip su galvyte, neriecia atgal?
Atsakyti
Visas mamytes ir ju dziaugsmelius su sventemis !! wub.gif 4u.gif musu turtukas jau lb domisi aplinka, daug bendrauja su aplinkiniais, juokiasi lb daug kartais net su balsu smile.gif lb nori sestis kai rankyteskeli ivirsu pats galvyte kelia smile.gif o ir miega isvis sauniai sianakt 10 valandu ismiegojo, jau rekorda pamuse biggrin.gif turim toki rezima apie puse 10 maudomes tadapavalgom ir miegam seniau vis valgydavo kokia 6 val ryto ir toliau miegodavo o db iki 8 pradejo ismiegoti tada pabendraujam kokia 1.5 val ir vel miegam kokia valanduke ar dvi o tada vel bendraut norim smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano Martynukas tai domisi karusele virs galvytes nuo 1 menesio, kaip paleidziu muzikele , tai uzmiega taip, arkliukai visokiu spalvu ryskiu supasi virs galvytes, o kartais i vezima guldaum kaip nesigauna lovyteje vienam uzmigti,pavazineju 4u.gif ir uzmiega.Siaip labai geras vaikutis, visa dienele ismiega, bet vakare tai oziukai sukyla, gal pilvuka pamaudzia.Kokius 2 kartus paguldziau ant pilvelio, kad paguletum, o jis sast ir apsivercia,tai gan anksti pradejo vartytis , o galvyte jau stipriai laiko blush2.gif zozdiu stiprus vyrukas, nors ir nelabai gerai valgo g.gif .Labai dziaugiasi kaip broli pamato biggrin.gif kartais net paciai juokas paima, kaip pradeda su garsu juoktis, arba kaip geria pienuka ir pradeda guguoti arba savo kalba sneketi ir juoktis...
Atsakyti
labas rytas,
mums siandien lygiai du menesiai sukakojo birthday.gif bet jau toks nelinksmas verysad.gif verysad.gif Nuo vakar vaikas labai irzlus pasidare. Galvojau, gal pilvuka skauda. Visa nakti su mumis lovoje pramiegojo ir labai jautriai. teko 3 kartus keltis. O syrit, pabudo - nosyte uzsikisusi, bet praktiskai jokiu snargliuku neistraukiau. O ir temperaturos pasirodo turim, taciau tik37 C. Kiti pasakytu, kad cia jokia temperatura. Tai dabar net nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 29, 11:49)
labas rytas,
mums siandien lygiai du menesiai sukakojo birthday.gif bet jau toks nelinksmas verysad.gif  verysad.gif Nuo vakar vaikas labai irzlus pasidare. Galvojau, gal pilvuka skauda. Visa nakti su mumis lovoje pramiegojo ir labai jautriai. teko 3 kartus keltis. O syrit, pabudo - nosyte uzsikisusi, bet praktiskai jokiu snargliuku neistraukiau. O ir temperaturos pasirodo turim, taciau tik37 C. Kiti pasakytu, kad cia jokia temperatura. Tai dabar net nezinau ka daryti verysad.gif

Labutis as sakyciau issikvieskit daktariuka ,juk dar tokie mazi, nes paskui sventes ,ir nebus gydytoju, tada tik ligonine liks, o jei pakils temp. tai pati save griausi kad per velai issikvietei, arba pati nuvezk.Mano dickis irgi serga verysad.gif tai labai bijau kad mazylio neuzkrestu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 29, 12:49)
labas rytas,
mums siandien lygiai du menesiai sukakojo birthday.gif bet jau toks nelinksmas verysad.gif  verysad.gif Nuo vakar vaikas labai irzlus pasidare. Galvojau, gal pilvuka skauda. Visa nakti su mumis lovoje pramiegojo ir labai jautriai. teko 3 kartus keltis. O syrit, pabudo - nosyte uzsikisusi, bet praktiskai jokiu snargliuku neistraukiau. O ir temperaturos pasirodo turim, taciau tik37 C. Kiti pasakytu, kad cia jokia temperatura. Tai dabar net nezinau ka daryti verysad.gif

su menesiadieniu jus 4u.gif
o mes kai ligonineje gulejom, prie mano akiu matavo ir mums buvo 37.2 ir sake, kad temperatura normali ir gera.
mano maziukas irgi antra nakti neramus, biskutiuka snargliuojames....
a vibrocol zvakute turit?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 29, 11:49)
labas rytas,

mano irgi neramus po situ sventiniu apsivalgymu... raitos pilveli skauda, sunkiai uzmiega...o 37 tikrai ne temperatura maziukam ju tokia skaitosi normali ma taip ligoninej sae tai va nebent pakiltu dar tada gal kreipciausi o taip pries maistuka duok sab simplex ma jie ziauriai gelbsti nuo diegliuku...na bet jei nerimauji geriau pasiskambink gydytojai ji nuramins geriau nei cia mes visos o jei ka izvelgs negero atvaziuos apziuret...tai vat sveikateles jums 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus. Paskambinau daktarei, tai sake nusipirkti gaminamus protalgolio lasiukus ir deti tamponelius vaikui i nosyte bei rezorbano tepalu tapti padukus. Na, ziuresim kaip cia bus toliau
Atsakyti