Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 22, 00:24)
merginos jau dabar esu ne vilty...mano panele nusigulejo ausytes ir viena atrodo,kad pradejo atlepus darytis... schmoll.gif ka patartumet ar  jau cia beviltiska? blink.gif

Labukas 4u.gif Na, kaip jau čia kažkuri rašė, ausyčių formą nulemia genai ax.gif Kepurytė čiau jau turbūt ne prie ko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2008 12 22, 10:45)
Labukas  4u.gif  Na, kaip jau čia kažkuri rašė, ausyčių formą nulemia genai  ax.gif Kepurytė čiau jau turbūt ne prie ko...  g.gif

Na, as kazkap nenoriu tiketi, kad tik genai.. blink.gif . Manau, nugulejimas daug daugiau duoda.. bet kaip atitaisyti, tai pati nezinau, nes maniskis nugulejo spenelius ausyciu ir bandau bandau kazkaip po kepuryte tiesiai deti, bet vis uzsilenkia schmoll.gif . Tad jeigu kas turit kokiu patarimu, labai dziaugciausi smile.gif
Atsakyti
as turiu toki klausimeli ne su vaikais susijusi: ar jusu nekrecia saltis naktimis?
Man ryskiai sutriko kraujotaka po gimdymo doh.gif Skaiciau, kad kitas moteriskes gali prakaitas pilti, o as salu. Jau nusibodo doh.gif Su keliom kaldrom klojuosi ir dar storiausia pizama velkuosi. Is pradziu vyras tik juokesi, bet dabar jau nebejuokinga verysad.gif
Diena viskas gerai, o nakti....
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
papasakokit kuo stebina jusu 2 men kudikeliai?
Atsakyti
QUOTE(LaVitaea @ 2008 12 22, 15:40)
sveikos mamytes 4u.gif

Mane tai mano kudikelis stebina sugebejimu greiatai priprasti prie gero smile.gif - zino, kaip gera miegoti kartu su teveliais vienj lovoj, o ne savo lovytej, jeigu galetu, visa laika butu teveliams ant ranku ir dar ne bet kaip, o tam tikromis pozomis smile.gif . O atrodo, toks mazytis kudikelis, o teveliams jau reikia imtis auklejimo smile.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 12 22, 16:52)
O atrodo, toks mazytis kudikelis, o teveliams jau reikia imtis auklejimo smile.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

maniskis irgi reiskia savo nepasitenkinima jei jam kas nepatinka ir bet kaip ji nepanesiosi rolleyes.gif Be to labai domina aplinka, kas kur kabo, spinta, plakatas, zodziu dairosi i viska aplinkui ir labai nemegsta detis pampunio... taip ir butu visada be kelniu biggrin.gif
Jau pradeda sypsotis thumbup.gif ir taip juokingai iskisineti savo liezuviuka lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji irgi mikliai dirba su liezuveliu, kai nemiega taj pastoviai kaisioja lauk lotuliukas.gif
taip pat jau daug dazniau dziugina visus savo sypsena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 12 22, 15:38)
as turiu toki klausimeli ne su vaikais susijusi: ar jusu nekrecia saltis naktimis?
Man ryskiai sutriko kraujotaka po gimdymo doh.gif  Skaiciau, kad kitas moteriskes gali prakaitas pilti, o as salu. Jau nusibodo doh.gif Su keliom kaldrom klojuosi ir dar storiausia pizama velkuosi. Is pradziu vyras tik juokesi, bet dabar jau nebejuokinga verysad.gif
Diena viskas gerai, o nakti....

Man taip pat naktį per nugarą šaltis pradeda "eiti". Aš irgi ir su dviem kaldromis miegu ir šiltą vyšnių kauliukų pagalvėlę užsidedu. Vos tik sušylu ir vėl turiu keltis, nes mažius gulėdamas šalia ir valgydamas labai daug oro pritraukia, todėl maitinu sedėdama.
Ir dar turiu klausimėlį blush2.gif. Aš vis bandau ir nesuprantu kaip reikia vienoje žinutėje atsakyti į kelių mamyčių klausimus (norint jas pacituoti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmutė: 22 gruodžio 2008 - 18:29
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 22, 19:21)
Man taip pat naktį per nugarą šaltis pradeda "eiti". Aš irgi ir su dviem kaldromis miegu ir šiltą vyšnių kauliukų pagalvėlę užsidedu. Vos tik sušylu ir vėl turiu keltis, nes mažius gulėdamas šalia ir valgydamas labai daug oro pritraukia, todėl maitinu sedėdama.
Ir dar turiu klausimėlį  blush2.gif. Aš vis bandau ir nesuprantu kaip reikia vienoje žinutėje atsakyti į kelių mamyčių klausimus (norint jas pacituoti).

Po kiekvienos mamytes pasiksakymu yra du mygtukai: "cituoti" ir "atsakyti". Tai turi spausti "cituoti". O paskui puslapio apacioje esanti "atsakyti" mygtuka. Ne po mamytes pasisakymo, o puslapio apacioje, ten kur yra tokie mygtukai kaip "nustatymai" ir "nauja tema"
Tikiuosi aiskiai parasiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=LaVitaea,2008 12 22, 16:40]
sveikos mamytes 4u.gif

Mano mazyle tai daznai sypsosi ir rytais bei vakarais guguoja, spygauja, tik paimu kamera, kad pafilmuoti, kaip tycia nieko nesako tik ziuri liezuvi iskisusi g.gif
O taip norisi iamzinti tuos pirmus bandymus kalbeti verysad.gif

QUOTE , mane tai karstis pildavo, atsikeliu maitinti nakti, o pati slapia kaip po lietaus, tekdavo persirengti, nes kaip atsala prakaitas budavo salta. Tik kaip paskaiciau tavo klausimeli susimasciau, kad cia po gimdymo taip galejo buti g.gif dabar jau viskas normaliai. Tai ir tau turetu praeiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 23 gruodžio 2008 - 14:16
mano maziukas tai lb reaguoja i aplinka, db nupirkom toki kilimeli kur toki lankai eina su zaisliukais spalvotais tai jau judina juos domisi, kai kalbinam sypsosi ir kalbet bando sava kalba, jau juokiasi kartais su garsu smile.gif vis protingesnis darosi, be to kai uz rankyciu keliam jau galvyte kelia(bando sestis) bet dar sedet neleidziam aisku kad per anksti bet vis pasitreniruojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2008 12 23, 16:16)
mano maziukas tai lb reaguoja i aplinka, db nupirkom toki kilimeli kur toki lankai eina su zaisliukais spalvotais tai jau judina juos domisi, kai kalbinam sypsosi ir kalbet bando sava kalba, jau juokiasi kartais su garsu smile.gif vis protingesnis darosi, be to kai uz rankyciu keliam jau galvyte kelia(bando sestis) bet dar sedet neleidziam aisku kad per anksti bet vis pasitreniruojam smile.gif

smagu skaityti panasumus vaiku thumbup.gif
mazoji mano kaip uz rankyciu keli tai stojasi, o nesiseda, pastovi kelias sekundes, kaip eziukas papupsi ir klaupiasi biggrin.gif . Jei neleidziu pastoveti tai rekia tada jau lotuliukas.gif va taip po truputuka ir mes pasimankstinam.
Atsakyti