Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

[quote=saulxx,2008 12 19, 15:25]
o jei pati maitini tai kaip juos sugirdyti
[/quot

Suberti miltukus i sauksteli, ispausti kelis laselius savo pienuko, ismaisyti ir sugirdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 12 19, 17:23)
Mamytės, o Jūs savo vaikučiams maunat ant rankyčių pirštinytes ar paliekat laisvas rankytes  ax.gif.

Mes pirstinytes dedame nakciai ir einant i lauka.
Pradejo mano vaikas naktimis keltis kas 2val doh.gif Na, bent jau miega ir mamytei leidzia pamiegoti tuos tarpus tarp maitinimu, o ne tai kad ankciau puse nakties nemiegodavo
Atsakyti
ZifkuteB aciu uz patarima mirksiukas.gif mano mazius nuo pirmu dienu kas 2val keliasi nakcia pavalgyti tik praeita nakti uzmigdytas ismiegojo 5val bigsmile.gif bet ir vel sugrizo i sena savo grafika kas 2val niam niam.
g.gif bet dar problema atsirado 1.5paros nedaro kakucio bet savijauta jo gera bet labai jau pirdukai eina viens po kito
Atsakyti
Nu va gryzom penktadieni is daktaru,priaugom tik 650gr, o i ugi 3cm tai labai mazai svorio priaugo, dabar sveria tik 4.900, nors gime 3.550.Is ligonines isvaziavom 3.260 Reikia laukti kaip 3 menesi augs svoris, nors gydytoja sake kad pagal lentele jis yra per viduri, tai tada normaliai, nesuprantu g.gif Ps dabar jo ugis 58cm o svoris 4.900 verysad.gif
Atsakyti
labas mamytes,
turiu klausima del kakucio, mano mazius kakoja kas antra diena, bet jau taip gausiai kad visa nugaryte buna apkakota, ar jums taip buna? ar cia mes per maza pampersa naudojam, ar per mazai uztraukiam ji. dabar naudojam 2 dydi o sveriam 5.600 kg. siaip lyg pampersas ir tinka, bet vat taip atsitinka... g.gif
o pirdaliukai tai ir pas mus daznai eina ir maziui labai nepatinka, net raukosi ir zirzia, tai nezinau ka daryti.. g.gif

keliames irgi kas 2 valandas nakti niam niam, o diena tai ir dazniau 4u.gif

o pirstines nededam, tik einant i lauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anita x: 20 gruodžio 2008 - 17:42
Sveikutes bigsmile.gif jau seniai berasiau sitame forume. Malonu su jumis bendrauti. Mano mazoji gabyte nemiega niekur kitur kaip musu lovoje ir net neisivaizduoju ,kaip ja pripratinti prie jos lovytes schmoll.gif ...jau visi juokesi:sako,kad apie broliuka galesim net nesvajot,kuomet gabyte salia lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, mano mažius nakti tai prabunda kas 3val. pavalgo ir toliau miega, tai kaip ir pamiegoti duoda, bet va diena let iskencia 2val. Per pirma mėn priaugom 1,5 kg. Kazkaip niekaip neiseina mums ir diena tas 3 ištverti. Kadangi aš dar einu i paskaitas tai kazkaip norėtusi kažkokio grafiko, kad išeitu prisiderinti prie maitinimo. Gal kas galit patarti. Kazkaip galvojau apie arbatele, gal ji padėtu?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Labai malonu prisijungti prie jusu, nors mes jau ir esame viduriuke antro menesiuko, mums 1 men ir 15 dienu... mirksiukas.gif
Na pastaruoju metu ir mus uzklupo nevalgymo dieneles... unsure.gif valgom aptamil maistuka. anksciau labai godziai suvalgydavom savo reikiama 130 ml dozyte, bet va jau savaitele kaip pradejom oziuotis: suvalgom 60-70ml ir baigiasi visas valgymas... verysad.gif po 1-1,5 val jau ir vel reikalaujam, visai baigiam issimusti is ritmo, nors anksciau labai graziai maitindavomes kas 3 val...
dar viena bedele: va cia tai labai noriu konsultacijos gal kam ir taip buvo: gimdymo salej mum i akyte sulasino kalio permanganato aggressive.gif na pagulejom kiek laiko santariskese, aciu dievui viskas lyg ir laimingai baigesi, bet va buvom pas okulista, tai mum liepe akyte nosies srityje labai stipriai maigyt 2 kart i diena kad asaros nubegtu ten kur reikia, nes dabar atseit nenubega, nors stipraus asarojimo as lyg ir nematau, o kai spaudi dukrytei labai skauda, gaila vaiko, bijau nosyte sulauzyt... bet gydytoja sake atseit jei nemaigysiu tai teks chirurginiu budu isikisti (kis metalini strypa kad praplati nutekejimo kanala) ar kas esat apie tai girdeje? blink.gif cray.gif
Atsakyti
Nu ziuriu ne vien mums su tuo nevalgymu,mes taip pat valgom aptamil maisteli, daug jau isbandziau, bet juo apsistojau nes kitu isvis nevalgo,bet jau nebesijaudinu nes skaiciau siame forume pediatres paaiskinima kad sveikas vaikas turi priaugti dvigubai svorio kaip yra gimes,tai nors ir po 650 gr, puse metu tai tikrai ta dviguba svori pasieksim, tai va lauksiu ir ziuresiu, gal veliau prades daugiau valgyti,ka dabar padarysi kad nevalgus vaikiukas, o del akyciu tai tikrai nezinau ka patarti, net neisivaizduoju.Kokiu tik bedeliu nera su musu maziais,mums seklidziu vandene,tai irgi liepe chirurgas laukti 1 metus gal prais,jei ne tai irgi operacija verysad.gif tikimes kad prais, o jums irgi to paties linkim smile.gif
Atsakyti
aciu Eida uz palaikyma, del valgymo man kaip ir ramiau, tik va akytes labai gazdina... verysad.gif
maigau o ka daryt, bet nesu tikra ar teisingai, gydytoja rode bet vis tiek bijau per stipriai spausti, o ir uztikrinta kad pakankamai spaudziu nesu, gaila butu jei tie vaikiukio virkdinimai bus bevaisiai... cray.gif
Atsakyti
va ir dar kai ka pamirsau jusu paklausti moteriskes,kaip del kepuryciu ar jus dedat,kad neatleptu ausytes kudykiui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2008 12 21, 01:05)
va ir dar kai ka pamirsau jusu paklausti moteriskes,kaip del kepuryciu ar jus dedat,kad neatleptu ausytes kudykiui? smile.gif

Mes tai nesidedame, nes ausytes yra prigludusios smile.gif , taigi paguldai leliuka ant soniuko ir prisispaudzia ausyte g.gif
Atsakyti